Facebook profil

poruka: 7
|
čitano: 1.655
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
offline
Facebook profil pomoc

Facebook profil mi se nekako prebacio u stranicu ili pridruzio kako vec, samo mogu da se ulogujem i nista vise. Nema pocetne, poruka, nista... Molio bih vas za pomoc da povratim nalog

 
0 0 hvala 0
10 godina
offline
Re: Facebook profil pomoc

Ne razumijem u potpunosti što je problem, ali ako sam dobro shvatio želite biti na glavnoj stranici Facebooka. Kliknite na facebook logo, ili obrišite /advertising iz URL-a (tražilice), ili jednostavno upisite facebook.com

I obrišite te toolbarove

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.11.2017 23:59 (D3lBoy).
6 godina
neaktivan
offline
Re: Facebook profil pomoc

pokusao sam sve to ali me preusmeri opet na ovu stranicu, problem je u tome sto je moj profil prebacen u neku stranicu znaci drugo je ime. 

9 godina
offline
Re: Facebook profil
Zastarijeli XP + hrpa toolbarova. Dao bi se kladit da je neki malware u pitanju. Za pocetak bi proskenirao komp sa AV programima, pa onda dalje trazio uzrok.
Moj PC  
2 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
offline
Re: Facebook profil

Mislim da nije to u pitanju jer sam se ulogovao sa drugog racunara windows7 u pitanju. Ista stvar se desava, jednostavno mi je profil presao u stranicu. Moja slika je na profilnoj slici ali je ime izmijenjeno. 

14 godina
offline
Facebook profil

Prepoznali su te kao "stranicu" ne kao osobu, vjerojatno si na profilu oglašavao ili na neki drugi način više izgledao kao "stranica", a ne kao osoba, jesi imao prijatelje ili nisi.

uključite logiku, prije postavljanja pitanja
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
offline
Facebook profil

POZZZ.Prvi put ulazim na forum jer nemogu da rijesim svoj problem(fb profil je blokiran i trazi se kod koji salju na broj koji je stavljen na fb za oporavljanje racuna,medjutim taj broj je prebacen na drugu mrezu i uklonjen.Postoji li mogucnost mijenjanja tog broja preko maila?)

nusret
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice