Firefox v3 dodaci (add-ons) izdvojena tema

poruka: 158
|
čitano: 29.230
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, Lazarus Long, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Firefox v3 dodaci (add-ons)

jel postoji addon za firefox pomoću kojeg bi mogao sortirati bookmarke u bookmark toolbar.

npr da piše "torrenti" i kad kliknem na to da se otvori prema dolje i pokaže mi sve torrent stranice koje sam stavio u bookmark,pa onda drugi npr.   "forumi" da mi otvori prema dolje sve forume koje sam stavio u bookmark  itd.

Mrzim cheatere iz dna duše
4 godine

Nezaobilazni dodaci za firefox. Izdvojio bih tabmixplus koji je fantastičan za konfiguraciju ponašanja i izgled tabova. Roboform je najbolji password manager koji sam imao priliku isprobati. Xmarks je najbolji za sinhronizaciju bookmarka (radi na više pretraživača pa je zgodan ukoliko se koristi nešto drugo osim firefoxa povremeno). Flashgot i adblock ne trebam posebno predstavljati.

Pitanje: Što je najbolje koristiti da bi se promijenila plavkasta pozadina sučelja a da se zadrži aero look?

2 godine

Evo ja s jednim pitanjem, nisan siguran jeli baš spada u ovu temu, ali nije ni daleko od toga, a i ilo mi je glupo radi toga otvarat novu.

Već po ko zna koji put iman problem da mi se neka stranicu uvukla tamo u homepage i nemogu je maknit.

Stoji mi searchqu.com, ja upišen stranicu koju oću za homepage, restartan firefox i eto opet ta searchqu.com! Maknia san je tamo iz onih dodataka, ali opet isti problem!!

Kako me nervira..... -.-

HOĆU NOVI NICK!
21 mjesec
Re: Firefox v3 dodaci (add-ons)
dr. zlo kaže...

Evo ja s jednim pitanjem, nisan siguran jeli baš spada u ovu temu, ali nije ni daleko od toga, a i ilo mi je glupo radi toga otvarat novu.

Već po ko zna koji put iman problem da mi se neka stranicu uvukla tamo u homepage i nemogu je maknit.

Stoji mi searchqu.com, ja upišen stranicu koju oću za homepage, restartan firefox i eto opet ta searchqu.com! Maknia san je tamo iz onih dodataka, ali opet isti problem!!

Kako me nervira..... -.-

Pa odi na opcije i pod karticom General promjeni početnu stranicu.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
2 godine
Re: Firefox v3 dodaci (add-ons)
mario.L_hr kaže...

Pa odi na opcije i pod karticom General promjeni početnu stranicu.

Pa napisa san, napravin to ali ono opet isto... Znači tamo u tab general pod početna stranicu stavin ono šta oću da mi bude, ali svaki put kad upalin Firefox bude ono!

HOĆU NOVI NICK!
2 godine

^ U dodacima (extensions) pogledaj da li imaš nekakav toolbar, te ga obriši.

Možda ti i ovaj video pomogne:

Savet: kada god instaliraš neki program, uvek idi na custom!

Na taj način ćeš znati šta ti programi "proture" kroz instalaciju.

4 godine

Da li postoji neki dodatak ili neki  program kako bi spriječio vrlo dosadne pop up prozore koji mi se otvaraju odmah nakon što otvorim neke stranice i kliknem bilo gdje na stranici. Imam adblock ali sa njime ne mogu spriječiti da mi se otvaraju stranice kao ova na slici. Uglavnom se ovakve promotivne stranice otvaraju u drugom Firefox prozoru.

Zna mi se dešavati da otvori nekoliko novih ff prozora a da čak nisam ni počeo otvarati sadržaje sa stranice.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 19:52 (boxer).
2 godine

Probaj sa Adblock Plus Pop-up.

Želite da saznate ko Vas prati na internetu?
"Dosluh" (Collusion) dodatak Vam omogućava da vidite koja treća lica (third party) prate Vašu aktivnost na internetu preko grafikona.
http://www.mozilla.org/en-US/collusion/

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice