Imam otvoren račun na GMailu i njemu pristupam preko IE (kao i svi)... Mene zanima (a čuo sam da se može) kako da mi se GMail prikazuje u mom Outlook Expressu? I još jedno pitanje... Što je to POP?
GMail i Outlook Express
- poruka: 24
- |
- čitano: 6.376
- |
- moderatori:
naxeem, F1-IVO, Danny_HR, Lazarus Long, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kada si se logirao u Gmail, odeš u setings( gornji desni ugao),
Izabereš postavke POP-a da budu uključene,a da se kopija mailova ostavlja na Gmail serveru.
Na istom tom mjestu ti je sve objašnjeno kako podesiti outlook ili bilo koji drugi klijent.
Isto ti tako piše što je to POP.
Ali od kad gmail podrzava IMAP bolje je njega uključiti nego POP.

pozZzZ mene zanima sljedece: cuo sam da je moguce linkat attachmente na svom gmail racunu...?!
ne zanima me jel istina jer navodno je,ali me zanima kako?
pozZzZ mene zanima sljedece: cuo sam da je moguce linkat attachmente na svom gmail racunu...?!

ne ne ne i ne hahaha
znam i sam poslat email sa attachmentom hahaha
ovako: neki indijac je imao neke aplikacije na svom wap sajtu postavljene za download,ali fora je u tom da su te aplikacije
(zipane) bile na njegovom gmail racunu...
znaci gmail mu je sluzio kao skladiste, a on ih je linkovao na svom sajtu.....tako su ljudi mogli downloadat stvari sa njegovog
gmail racuna....
pa zato pitam kako je to moguce.....jer fkt bi bilo dobro imat tih 6giga free skladista .... heh
ne ne ne i ne hahaha
ovako: neki indijac je imao neke aplikacije na svom wap sajtu postavljene za download,ali fora je u tom da su te aplikacije
znaci gmail mu je sluzio kao skladiste, a on ih je linkovao na svom sajtu.....tako su ljudi mogli downloadat stvari sa njegovog
gmail racuna....
pa zato pitam kako je to moguce.....jer fkt bi bilo dobro imat tih 6giga free skladista .... heh
ne ne ne i ne hahaha
gmail racuna....
Evo ti link ka programima koje mozes koristiti da bi pretvorio GMail u hard disk:
http://www.sizlopedia.com/2007/08/11/utilities-to-use-gmail-space-as-google-drive/
Evo ti link ka programima koje mozes koristiti da bi pretvorio GMail u hard disk:
http://www.sizlopedia.com/2007/08/11/utilities-to-use-gmail-space-as-google-drive/
Zahvaljujem se svima koji ste mi pokušali dati odgovor na moje pitanje, te se isto zahvaljujem na korisnim linkovima i nekim idejama.
Sada imam novo pitanje! Kako izbrisati već postojeći GMail račun?
Unaprijed hvala!
Zahvaljujem se svima koji ste mi pokušali dati odgovor na moje pitanje, te se isto zahvaljujem na korisnim linkovima i nekim idejama.
Sada imam novo pitanje! Kako izbrisati već postojeći GMail račun?
Unaprijed hvala!
O.K.!
Sada trebam pravu pomoć. Rekli ste da u Gmail postavkama moram omogućiti IMAP ili POP. To sam učinio. Sada, kako konfigurirati iz Outlook Expressa da mi 'prikuplja' i šalje poštu s Gmaila. Odnosno, da ne moram svaki puta ići na 'mail.google.com', i od tamo provjeravati i slati poštu, nego da to mogu izravno iz OE-a.
Molim brzu pomoć!
HITNO!!!
U Outlook Expressu:
-za IMAP: http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=77659
-za POP: http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=13276
p.s. google is your friend!
Super! Puno ti hvala. Čak sam i uspio!
Sada me zanima neka druga stvar (slična!).
Je li Thunderbird bolji i ljepši (grafički) od OE-a, te mogu li pomoću njega skidati mailove?
Ako da, može li još nekakav sličan link!
Unaprijed hvala!