Google Chrome problem

poruka: 3
|
čitano: 925
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
offline
Google Chrome problem

Poz {#}

 

Prijatelj mi ima jedan problem, koji ga muči od maloprije, Chrome mu je odjednom "zabo" , brisanje Chromea odnosno instalacija nove verzije nije pomogla, samo izbacuje ovo:

 

 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
offline
Google Chrome problem

Pozz!   Meni se javlja neki drugi problem s ovim pretraživačem. Prilikom otvaranja prozora otvara mi se još jedan s novim, meni nepoznatim pretraživačem i ne mogu se toga riješiti. Ima netko kakav savjet..... ili da deinstaliram i ponovo instaliram chrome.. ako je u tome uopće problem....{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2014 14:21 (Haanah).
 
0 0 hvala 0
16 godina
offline
Google Chrome problem

Pozdrav, nakon reinstalacije windowsa pojavio mi se vrlo iritantan problem s chromom. Naime, pojavljuju mi se ovakve polovične reklame na gotovo svim stranica. Deformiraju dizajn stranice, stranica "skače" zbog njih na sve strane, youtube reklame (oblačići preko videa) usporavaju/totalno ubijaju video i uzrokuju višestruko reloadanje videa. Pretpostavljam da se radi o problemima s ad-blockerom. Nakon njegovog micanja nemam problema s ovim polublokiranim reklamama, ali zato ubijaju cijele. Isto tako, prije renistalacije je u istim uvjetima sve radilo ko urica. 
Ima li tko sličnih problema? 

 

P.S. Ipak izgleda da nije problem u ad-blockeru. Nakon njegovog isključivanja i dalje imam identičan problem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 19:30 (Christian).
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice