Kako smanjiti ping

poruka: 12
|
čitano: 3.975
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, Lazarus Long, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Kako smanjiti ping
ei ljudi stalno me izbaciva kad igram online rekli su mi na serveru nek smanjim ping , a kako se to radi?? pliz pomagajte.
3 godine
Kako smanjiti ping

ja sma rjesio problem tako sto sam kupio novi komp i tako sto sam komp priblizio vise routeru.

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
2 godine
RE: Kako smanjiti ping
meni je ruter na kompu tak da neznam zbilja, i još je to bio hr server proverio sam preko sppedtesta i u dubrovniku mi je bio ping 33 , a to nije tako puno,, :p
4 godine
crni pauk kaže...
meni je ruter na kompu tak da neznam zbilja, i još je to bio hr server proverio sam preko sppedtesta i u dubrovniku mi je bio ping 33 , a to nije tako puno,, :p

Koja igra? Koliki je ping?

Radio, ne radio, svira radio!
3 godine
Kako smanjiti ping

prije nego pocnes igrati ,pogasi torrente i takve stvari koje ti se vrte u pozadini i to bi ti trebalo dost pomoći,a mozes uz to i game booster instalirati,on isto gasi dosta nepotrebnih servisa pa ti olaksava rad na racunalu i konekcija je bolja

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
2 godine
budem probo s game bosterom , igra je cod 4 i piše da je ping samo 22 dozvoljen u igri :P
2 godine
neaktivan
Kako smanjiti ping

odes u konzolu i napisi ping smanji se....radi provjereno!! :))

20 mjeseci
neaktivan

ahahahhahah care

2 godine
Kakv je to server sa min. Pingom 22? Vecinom bude 100 ili tako nest ali 22 pa to je zbilja mali ping :-)
My Life Is A Very Serious Game...
2 godine
Kako smanjiti ping

Mislim da mu gamebooster (trenutno v2.2) neće bitno pomoći barem meni nije uz 28 ubijenih procesa ali nek proba

bug caruje, um klade valja
2 godine
Kako smanjiti ping

e ekipa i ja imam isti problem sad sam igrao Black ops na BUG serveru i ping mi nije ispod 200 dok je kod drugi igrača 50 -60 a svi smo iz hr i manje više svi imamo istu mrežu i istu brzinu  torrente sam pogasio ali i dalje je ping visok 

evo SS brzine i procesa u čemu je problem 

procesi procesi
brzina brzina
19 mjeseci
CANABIS kaže...

e ekipa i ja imam isti problem sad sam igrao Black ops na BUG serveru i ping mi nije ispod 200 dok je kod drugi igrača 50 -60 a svi smo iz hr i manje više svi imamo istu mrežu i istu brzinu  torrente sam pogasio ali i dalje je ping visok 

evo SS brzine i procesa u čemu je problem 

u čemu je problem?

U t-scumu{#}

ali koliko vidim po slici, ping ti je 65

..slab upp{#}

mutikaša i probisvijet
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice