koji provider - prijelaz

poruka: 4
|
čitano: 1.207
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
offline
koji provider - prijelaz
Dobar dan.
Skidamo se sa BNeta jer su vrlo bezobrazni i internet zastajkuje vec dvije godine (i nakon promjene routera, opisivao sam detaljno u jednoj temi vec).
E sada, koji provideri imaju drugu infrastrukturu, ako ikoji, znam da svi rade preko jedne ili dvije infrastrukture i placaju naknadu samo. Znaci za kojeg je providera najmanja sansa da isto bude prezagusena mreza.
Uzet cemo net+tv.
Puno hvala
Go for the eyes Boo, yaaar!
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
offline
Re: koji provider - prijelaz
Jedino Vip i Bnet koriste tu mrežu, ostali ti koriste ili bakar ili optiku. Što se tiče bakra i optike tu ti nekog zagušenja od strane drugih korisnika nema. Optika ti ide koliko ti daju ugovorom, a brzina na bakru ti ovisi o udaljenosti od centrale i stanju same infrastrukture. Možeš imati propusnost 5, ako si daleko i loša je infrastruktura, a možeš i preko 100, ako ti je fttc blizu (kao meni). Sad, s obzirom na to da si u zgradi, vjerojatno imaš ili optiku do stana, ili optiku do zgrade, pa do stanova bakrene parice (fttb, to ide do 200Mbps, ako je implementiran G-fast), ili FTTC (ormarić, mini centrala) negdje blizu.

Što se tiče operatera, ja sam nakon gašenja Amisa prešao na Iskon. Imam 50/10, propusnost mi je preko 100, imam i IPTV i zadovoljan sam.
Vidi svakako što će drugi reći.
6 godina
protjeran
offline
koji provider - prijelaz

Sto operatera 200 čuda.

Svatko ovdje ima neka odlična iskustva s nekim operaterima dok pojedinci s tim istim imaju probleme.

Teško će ti netko ovdje dati nekakav noemalan savjet a da nije "navijački"

 

Na Iskonu sam, bakar, divna kuća, lijep kvart, jedan od imućnijih osječkih građana  i na Iskonu mi veza puca svaki dan poslije 17h i to redovito.

 

Nemam mogućnosti za svjetlosni kabel i to mi je čudno. Mislio sam da bar nas koji smo se osigurali u Domovinskom ratu solidnim mirovinama i firmama, neće zadesiti ta tragedija s glupim pucanjem veze (što je inače namijenjeno za sirotinju) no eto, nema na ovome svijetu pravde.

O nama će pričat ka i mi o Atlantidi, a možda i neće, ma jebo nas nemamo sreće
 
0 0 hvala 0
14 godina
offline
Re: koji provider - prijelaz

iskon optika ako je dostupna

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice