Kupovina preko ebay-a zaključana tema

poruka: 43
|
čitano: 18.485
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, Lazarus Long, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan
Kupovina preko ebay-a

zanima me koliko bi me na kraju izasla kupovina ovog KLIK proizvoda (zncin proizvod+ postarina+ carina+ neznam sta jos ide i jel ima iceg jos)

P.S. et nevezano ali jel bolji kindle DX

You will never walk alone p.s. ak imam kakvih gramatickih gresaka to je zbog nove tipkovnice :-))
3 godine
neaktivan
RE: Kupovina preko ebay-a

eh da da se nadovezem na kindle...moze i preporuke....sam neka cita pdf

You will never walk alone p.s. ak imam kakvih gramatickih gresaka to je zbog nove tipkovnice :-))
4 godine
ja00022 kaže...

eh da da se nadovezem na kindle...moze i preporuke....sam neka cita pdf

Ako kupujes sa eBaya, zaboravi garanciju!

2.) US $46.95 postarinu lik trazi (USPS Priority) + 437.00$ (cijena uredaja)= 483.95$

Eh sada, na bijelu tehniku ne ide carina ali ide porez 23% na cijenu uredaja (postarina se ne racuna u to)

Znaci 437X5 (srednji tecaj)= 2185 X PDV 23% = 2687,55 kn + 234,75 kn postarina = 2922,30 kn ce te izaci sve skupa

Pa ti vidi jel ti se ispalti...

3 godine
neaktivan

Cuj hvala sta si odg mislio sam da niko nece....sta se cijene tice...hmmm...kada bolje razmislim isto bi me doslo i u hr...kada bi to naravno doslo kod nas...jer koliko znas tako ti ide u hr sve je basoslovno skuplje nego vani...zanimalo me najvise to oko carine i pdv-a...jedini bad je garancija

2 godine
neaktivan
Kupovina preko ebay-a

ja bi kupio ovaj stick sa ebaya...ebay.co.uk

zanima je jel ovih 8,66 evra jedio što ja moram platit ?

koliko ja kužim poštarina je besplatna...

znači samo platim paypalom i stiže mi doma bez dodatnih troškova ?

ako netko zna neka javi...

ps.stavio sam da sam iz hrvatske

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 9:55 (William_Munny).
4 godine
William_Munny kaže...

ja bi kupio ovaj stick sa ebaya...ebay.co.uk

zanima je jel ovih 8,66 evra jedio što ja moram platit ?

koliko ja kužim poštarina je besplatna...

znači samo platim paypalom i stiže mi doma bez dodatnih troškova ?

ako netko zna neka javi...

ps.stavio sam da sam iz hrvatske

Nema dodatnih trosova.

Dobro da si stavio da si iz Hrvatske.

Nisu euri nego funte.

I OPREZ: Iz iskustva ti govoriim, to nije stick od 16 gb nego od 4 gb sa firmwareom promijenjenim tako da kad ga utikas on ce ti prikazati da ima 16, cak ali ćeš moći stavljati podatke u vrijednost od 16 gb (primjetit ces da nakon 4 gb sto zapise brzina ce poletiti i do 45 mb/sec ali naravno ti podatki se nigdje ne zapisuju vec samo uznačava u sistemski dio sticka da taj file tamo postoji)! ...Sve podatke preko 4 gb ce ti prikazati kao oštečenima ili corrupted... Iz Hong Konga i Kine su 99% stickova takvi! Ja ga ne bih kupio!

2 godine
neaktivan
Kupovina preko ebay-a

fala puno na savjetu ljudino

može li onda neki savjet za kupnju ? da kupim sa ebay-a iz amerike možda ?

4 godine
William_Munny kaže...

fala puno na savjetu ljudino

može li onda neki savjet za kupnju ? da kupim sa ebay-a iz amerike možda ?

Cuj iz Amerike, Europe, Australije, Kanade ne bi trebao imati problema! Ali cuj uvijek se moze naci netko tko ce kupit taj kineski i probat ga prodati kao originalni, skuplje!

Uglavnom, usporedis sliku sa originalnom slikom pa vidis jel ima logo (i kvliteta loga) itd. Ako dolazi u original pakiranju jos bolje, uglavnom pravilo je da ako u NAZIVU aukcije pise Kingston USB 16 gb npr. onda mora biti Kingstone ako nije dobivas nazad lovu preko Paypal/dispute (imas rok 30 dana od kupnje da ju pokrenes)! Procitaj feedback od prodavaca, trazi negativne ocjene jer se vecinom ljudi zalete pa stave (+) i onda nema spasa!

Najsigurnije je recimo kada stavi sliku predmeta u njegovom pakiranju, da ima dobar feedback i da je sa navedenih kontinenata, i naravno da u imenu aukcije ili opisu bude navedena marka!

Naravno ocekuj vece konacne cijene od kineskih (da bar) kopija! Inace cuvajte se Kineskih stvari, pogotovo grafickih kartica, USB stickova, kartica, ali zato za jeftine jednostavne stvari poput čitača kartica, itd. Kinezi daju dobru cijenu za funkcionalan uređaj.

23 mjeseca
Kupovina preko ebay-a

pozdrav svima u ovoj temi,veliki sam noob za naručivanje preko neta i carinjenje,pa neka mi ako netko zna kaže kolko bi mi došla carina za ovo http://cgi.ebay.com/Xbox-360-Wireless-Controller-Windows-Win-PC-Black-/360287512110?pt=LH_DefaultDomain_0

4 godine
john_ryder kaže...

pozdrav svima u ovoj temi,veliki sam noob za naručivanje preko neta i carinjenje,pa neka mi ako netko zna kaže kolko bi mi došla carina za ovo http://cgi.ebay.com/Xbox-360-Wireless-Controller-Windows-Win-PC-Black-/360287512110?pt=LH_DefaultDomain_0

Svjestan si da traži 17$ poštarine?

55$+17$X5,9=424kn X1,1(ajmo reci 10% carine ali nisam siguran ide li na ovo i koliko pa je ovo okvirno)=466knX1.23 (PDV ako ne dignu do tada :) =573 kn ili 424 kn uz malo srece ili pravljenja glupim (...oprostite prvi put su me pozvali, nisam znao...) pred carinskim službenikom ako te pozovu...

23 mjeseca
Luka kaže...
john_ryder kaže...

55$+17$X5,9=424kn X1,1(ajmo reci 10% carine ali nisam siguran ide li na ovo i koliko pa je ovo okvirno)=466knX1.23 (PDV ako ne dignu do tada :) =573 kn ili 424 kn uz malo srece ili pravljenja glupim (...oprostite prvi put su me pozvali, nisam znao...) pred carinskim službenikom ako te pozovu...

što se carina na plaća samo ako je iznad 1000 kn tehničke robe ?

4 godine
john_ryder kaže...
Luka kaže...
john_ryder kaže...

što se carina na plaća samo ako je iznad 1000 kn tehničke robe ?

ako osobno nosis preko granice.

I'm going woo woo
23 mjeseca
Kupovina preko ebay-a

a onda ću tražit samo ove s free shippingom,da me kolko tolko manje dođe

4 godine
john_ryder kaže...

netko spusti cijenu na shippingu a digne na cijeni proizvoda... trazi po onome sort by PP desc.

I'm going woo woo
23 mjeseca
tnakir kaže...
john_ryder kaže...

netko spusti cijenu na shippingu a digne na cijeni proizvoda... trazi po onome sort by PP desc.

gdje je to? u advanced search?

4 godine
Kupovina preko ebay-a

ne nego pri searchu! gore desno.

I'm going woo woo
23 mjeseca
tnakir kaže...

ne nego pri searchu! gore desno.

http://i38.tinypic.com/vpuxd4.jpg

ma gdje?

23 mjeseca
Kupovina preko ebay-a

aah skužio sam sad *facepalm*

20 mjeseci
Kupovina preko ebay-a

preko koje kartice je najbolje uplacivati na pay pal ...ja sam otvorio visa electron u banci ali ne na ziro racun nego mi je stavila devizni u eurima...

da li ima to kakve veze??

3 godine
marxone kaže...

preko koje kartice je najbolje uplacivati na pay pal ...ja sam otvorio visa electron u banci ali ne na ziro racun nego mi je stavila devizni u eurima...

da li ima to kakve veze??

To ti je OK , baš ono što trebaš , možeš i sa Amexom .

2 godine
Kupovina preko ebay-a

Planiram kupiti fotoaparat preko ebaya vrijednosti 220$ sa free shippingom,

pa me zanima što mi je bolje učiniti za izbjegavanje carinjenja napisati na

paket da je poklon ili nižu cijenu. Ako je bolje napisati nižu cijenu kolika bi bila

otprilike? Mislio sam čak prodavaču reći da mi odvoji objektiv od aparata i da

mi pošalje u dva paketa!

Molim pomoć!!!

Hvala

FREE PALESTINA, ISRAEL DOESN'T EXIST!
15 mjeseci
neaktivan
Kupovina preko ebay-a

Pozz :) Nova sam ovdje, zanima me da li postoji neki problem, ako sam otvorila paypal račun, a nisam imala ni eura na njemu :) pa je kao kartica odbijena i sl,dakle,da li mogu samo staviti onoliko love koliko mi je potrebno da pošaljem za artikl i da pošaljem preko pala? pošto ksam imala upozorenja da ne mogu kupiti, da je kartica nevažeća i sl.,pa sam povezala da je do toga pošto sam tek otvorila visa debitnu karticu,a na njoj je 0.00 eura :) pozz

A
4 godine
neaktivan
Kupovina preko ebay-a

Bok ljudi, evo gledam i ja na tom ebayu, i mozda cak kupim nest, oko mi zapelo za ovo

http://cgi.ebay.com/HOT-RAY-BAN-AVIATOR-Sunglasses-SILVER-Mirror-Lens-/130483487205?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item641eee50f4

e sad, 32,99 USD, kolko cu ja ukupno to platit do HR?? i dal se isplati kupovat sunčane naocale prek ebaya... mislim, frend je uzeo isto, samo drugi model i jeftinije je prosel, 160 kn cini mi se, i ono, dobio je sve s njima i torbicu i krpicu i naocale :D, fakat, original cisti, a ako nije, onda je predobra kopija :D ...

2 godine

ispast ce te malo preko 200kn nisam siguran dali su original ali dobit ces sve krpicu papire futrolu samo pogledaj opis i feedback! inace imate ebay temu pa tamo potrazite odgovore!

i reci selleru da navede na pakiranje sunglasses uv 400 i cijenu od 10ak $ i neces platiti carinu niti porez 99% prolazi moji frendovi su tako!

My Life Is A Very Serious Game...
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 14:51 (CroVandal).
23 mjeseca
Kupovina preko ebay-a

Pozdrav,

Zanima me šta je sve potrebno za kupovinu preko ebay-a.

Imam tekući račun u HPB-u,(maestro card), jeli potrebno nekakav čitač magnetskih kartica ili token.

Ima li trenutno PayPal u HR, šta tamo moram napravit.

Kako se kreću carine i pdv( mislim na iznos kupovine, do koje vrijednosti iznosa se udara carina i pdv).

Hvala

2 godine
Re: Kupovina preko ebay-a

imas ebay temu treba ti kreditna ili debitna kartica i paypal racun koji otvoris besplatno! na informaticku opremu se placa samo porerz 23% dok na ostalo i carina 10% i jos idu carinski troskovi koji variraju racunaj oko 50ak kn... do 160kn neplacas nista...

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
23 mjeseca
CroVandal kaže...

imas ebay temu treba ti kreditna ili debitna kartica i paypal racun koji otvoris besplatno! na informaticku opremu se placa samo porerz 23% dok na ostalo i carina 10% i jos idu carinski troskovi koji variraju racunaj oko 50ak kn... do 160kn neplacas nista...

Plaća li se članarina tih kartica banci? Koja je najbolja opcija, da se ne plaća članarina i da se ne može ući u minus na kartici.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 23:38 (Wuk19).
2 godine

Otvoris u PBZ banci besplatno devizni ili ziro racun uz koji dobijes visu electron i sa njome moze obaviti sve kupovine neplaca se nista i nemozes ici u minus posto su to debitne kartice a ne kreditne! mislim da mozes i u erste banci otvoriti tako ali ne i u zabi posto njihove kartice neprolaze kod paypala za pbz znam sigurno posto ja imam tako!

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
13 mjeseci
neaktivan
Kupovina preko ebay-a

kad bi kupio ovaj uređaj koliko bi me to došlo, a da ne gledamo poštarinu i sam uređaj?

http://cgi.ebay.com/Tektronix-2430-2-Channel-Digital-Oscilloscope-150-MHz-/110676664899?pt=BI_Oscilloscopes&hash=item19c4d7e243

14 mjeseci
protjeran
Kupovina preko ebay-a
+ 23% i carina ne znam kolko bi bila! Ali ne znam jel bi za ovo trebao neku dodatnu dozvolu!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice