uh, bed :D
Lockerz
- poruka: 17.485
- |
- čitano: 1.079.499
- |
- moderatori:
naxeem, F1-IVO, Danny_HR, Lazarus Long, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ej ljudi a ja sam još prije negdje mjesec-dva dobio mail kao "provjerite svoje podatke da bi vam poslali majcu". ja sam si provjerio podatke i sve i šta sad?? dali trebam čekat za još neki mejl ili bi mi odmah trebali slati majcu?? plz odgovorite
ej ljudi a ja sam još prije negdje mjesec-dva dobio mail kao "provjerite svoje podatke da bi vam poslali majcu". ja sam si provjerio podatke i sve i šta sad?? dali trebam čekat za još neki mejl ili bi mi odmah trebali slati majcu?? plz odgovorite
cekas majicu kao i ja :)
si siguran da netrebaju nešto na mobitel poslat zato jer kad sam postao z-list krivo mi je bio napisan broj pa sam ga ispravio. da nisu u međuvremenu pokušali poslat neki sms dok sam imao krivo upisan broj?
Hej ljudi, zdravo..ja sam novi u ovome.. Pa može li mi netko u kratkim crtama objasnit. Znači, gledam filmiće, dobivam bodove i mjenjam za nagrade??? Hvala :)
Hej ljudi, zdravo..ja sam novi u ovome.. Pa može li mi netko u kratkim crtama objasnit. Znači, gledam filmiće, dobivam bodove i mjenjam za nagrade??? Hvala :)
uglavnom si shvatio,i jos svaki dan kad se ulogujes dobijes 2ptz i kad odgovoris na dailye isto dobijes 2ptz.
Ha, pa šljiviš onda ona usrani E-castig.com (koji 99% scam). Ovo je jednostavnije :)
šta vi prićate ?? broj telefona uopće nije bitan da dobiješ majcu ili nagradu ! ja sam dobio majcu još u 11. mjesecu ... posto sam z-lister u 10. mj. i majca došla za mjesec dana ... svi dobiju e-mail kada postaneš z-lister i to je to nikakav tel broj netreba samo trebaju toćni podaci za adresu i to je to.. nešlaća se ni poštarina ni niš =D
Eh, da još jedno pitanje... Kako odabirem nagradu? Na svima piše More Soon.
Nagrade se uzimaju kada je redeem. Obično na kraju mjesece. BIće ovdje i na *hallu više informacija kada dođe to vrijeme. ALI POSTOJI problem a to je da sve vrijedne nagrade otiđi u roku 5 sek. Moraš imat brzu ruku, dobar web preglednik, i puno srece.
Neki su već redeemali vrijedne nagrade gledaj par postova iznad.
*hall homepage od lockerza
Broj telefona ti sluzi mislim kad uzimas neku vecu nagradu.Oni te onda na taj broj kontaktiraju s carine da platis carinjenje.
eno ga peso nesto rade...:)
mene zanimaju dvije stvari a to je.očeli dolazit nova videa i neke mini-games koje se spominju po drugim forumima i kada se mogu uzimati nagrade?
mene zanimaju dvije stvari a to je.očeli dolazit nova videa i neke mini-games koje se spominju po drugim forumima i kada se mogu uzimati nagrade?
čovjek je 3-4 poruke prije ove tvoje napisao odgovor.
Pa čitajte ljudi barem malo.
Nagrade se uzimaju kada je redeem. Obično na kraju mjesece. BIće ovdje i na *hallu više informacija kada dođe to vrijeme. ALI POSTOJI problem a to je da sve vrijedne nagrade otiđi u roku 5 sek. Moraš imat brzu ruku, dobar web preglednik, i puno srece.
EVO
vidim da je ovaj lockerz vec odavno izasa pa se ne isplati pitat jel kome treba poziva nego bi van bija zahvalan kada bi kliknuli na ovaj link:http://www.e-castig.com/index.php?r=N12kP
vidim da je ovaj lockerz vec odavno izasa pa se ne isplati pitat jel kome treba poziva nego bi van bija zahvalan kada bi kliknuli na ovaj link:http://www.e-castig.com/index.php?r=N12kP
imas stranicu za e-casting.
Nemoj tu oftopicariti.
Pa neznam bas da se ne isplati, jer e castig sam dobio bodove za zvucnike a nikakav mail mi nije dosao 4 dana.
Nekoliko pitanja
1.Kaj je to hall homepage
2.Kaj je to wind za nekakav redeem
3.Gdje se kupi nešto za wind
Hall home od lockerza prva stranica koju vidiš poslije logiranja
Nekoliko pitanja
Koji ti je K wind?
Nekoliko pitanja
Koji ti je K wind?
wind je vjetar,ali on je mislio na nalet( kad je redeem).
Tinča, čitaj malo.
no a kad je nalet
imaš face daj me dodaj ak se kužiš u lockerz ja sam martin martinčević
no a kad je nalet
imaš face daj me dodaj ak se kužiš u lockerz ja sam martin martinčević
bez uvrede,ali ne mislim pisati bezveze. procitaj barem ovu stranicu ove teme i naci ces odgovor.
EVO
EVO
Već smo skoro na 250. strani, a minimalno na svakoj drugoj se pojavljuju "genijalci" koji pitaju kako nesto uzeti, kad je redeem i slično.
Ovih 250 strana bi bilo jedno 150 kad ne bi bilo "genijalaca".
ljudi sto se tice one garancije nagrade, dal onda mi biramo koju cemo nagradu za te bodove ili oni odaberu sami nama nagradu, jer niigdje na netu ne pise nista 100% sigurno svi pricaju nesto drugo
ljudi, dal ima tko pozivnicu za torrenthr....please...ne daju mi admini da otvorim temu...
email: ante.litic@gmail.com
ako posaljete pošaljite mi i od lockerza i dobijte 2-4 ptza please guysi ;)
ljudi, dal ima tko pozivnicu za torrenthr....please...ne daju mi admini da otvorim temu...
trebala bi i meni jedna, znam da spammam, ali molim vas... mind_challenge@hotmail.com
trebala bi i meni jedna, znam da spammam, ali molim vas... mind_challenge@hotmail.com
poslano
EDIT: ne mogu poslati ( exceed maximum limit)