Partnerstvo s Youtubeom

poruka: 5
|
čitano: 3.557
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
offline
Partnerstvo s Youtubeom

Da li itko zna kada će Hrvatska ući među zemlje čiji će stanovnici moći postati partneri sa Youtubeom. Nedugo nakon ulaska u EU ili? Vidio sam da ni Islanđani nemaju prava na partnerstvo pa me zanima ima li to ikakve veze s EU ili ne. Imam oko 150k pogleda i čuo sam da se fino može zaraditi, kanal mi ispunjava sve zahtjeve ali eto Hrvatska me još jednom zakinila :)

Btw, da nadodam jos. Frend mi je napravio Youtube acc, tj prijatelj iz Amerike mu ga je napravio i on je odma dobio partnerstvo s Youtubeom iako uploadaje videa iz Hrvatske. 

 
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
Re: Partnerstvo s Youtubeom
Ja imam partnerstvo sa YouTubeom preko druge stranice, ali nemam tab "Monetizing" koji je potreban za uključivanje reklama, nadam se da će to doći uskoro.
13 godina
neaktivan
offline
Partnerstvo s Youtubeom

To donosi što točno?

 

Mogućnost gledanja videa koji nisu odobreni u HRV trenutno?

 

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
Re: Partnerstvo s Youtubeom
Partnerstvo ti donosi to da možeš stavljati reklame na svoje videe, i svakih 1000 pogleda, barem tako mislim, je 2€.
Još plusevi su da možeš uploadati jako dugačke videe, te onaj dodatni banner gore također možeš urediti. Vjerovatno ima još značajki, ne mogu ih se svih sjetiti.
12 godina
neaktivan
offline
Partnerstvo s Youtubeom

Tab "Monetizing" je ugovor sa Youtubeom, to trenutno državljani republike Hrvatske ne mogu imati a ono je glavni izvor prihoda ako se baviš izradom videa. Trenutno jedina mogućnost koju mi kao Hrvati imam je sklopiti nekakav dogovor/ugovor, tj partnerstvo sa većim firmama kojima YouTube isplaćuje novac na osnovu pogleda na tvoja videa ali oni uzimaju dio kolača, što mene apsolutno ne zanima jer sam čuo i čitao svakavih priča o tome. Ono što mene zanima je kada će taj Monetizing biti odobren za nas Hrvate ako itko zna, na YouTube forumu nema ništa o tome :(

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice