Paypal - pitanja i odgovori

poruka: 4.151
|
čitano: 642.494
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, Lazarus Long, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay - pitanja i odgovori
3 godine
Re: Paypal - pitanja i odgovori
miki1981 kaže...

Nema druge. Ili stavit na Moneybookers druge novce, ili čekat da sjednu ovi sa PP-a.

Ostaje ti još i mogućnost da se sa nekim mjenjaš, on tebi MB pare, ti njemu PP pare. Ali to mora biti netko koga jako dobro poznaješ.

Tj mora biti netko tko tebi vjeruje jer ti imaš na PP-u i ti možeš napraviti povrat i prevarit ga. Naravno ako govorimo o HR PP onda ni to ne možeš jer HR PP ne može koristit lovu sa PP balancea.

nažalost previše je sebičnih i škrtih ljudi, ha niš bum prebacio s PP na karticu i kaj sad

Withdraw payments to my Visa card issued in Croatia   -  ako se ne varam?

http://www.youtube.com/heat4HD
2 godine
Scrappy kaže...
miki1981 kaže...

Nema druge. Ili stavit na Moneybookers druge novce, ili čekat da sjednu ovi sa PP-a.

Ostaje ti još i mogućnost da se sa nekim mjenjaš, on tebi MB pare, ti njemu PP pare. Ali to mora biti netko koga jako dobro poznaješ.

Tj mora biti netko tko tebi vjeruje jer ti imaš na PP-u i ti možeš napraviti povrat i prevarit ga. Naravno ako govorimo o HR PP onda ni to ne možeš jer HR PP ne može koristit lovu sa PP balancea.

nažalost previše je sebičnih i škrtih ljudi, ha niš bum prebacio s PP na karticu i kaj sad

Withdraw payments to my Visa card issued in Croatia   -  ako se ne varam?

Jep

2 godine
bocic kaže...

Koja Visa Electron? Jel kartica tekućeg deviznog ili žiro kunskog računa?

Pojma nemam, samo znam da je ljubičasta 

4 godine

Napravio sam Paypal account na račun u PBZ-u sam stavio 50Kn... sada moram čekati onu transakciju od 1.95$ i onda na stranici Paypala idem na "Get verified"? I nakon toga mogu dalje sve raditi. Btw da li će mi dolje pod transakcijama pisati da je obavljena ta transakcija od 1.95$ da ne moram bezveze u banku ići provjeravati?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
4 mjeseca
ParaNO1d kaže...

Napravio sam Paypal account na račun u PBZ-u sam stavio 50Kn... sada moram čekati onu transakciju od 1.95$ i onda na stranici Paypala idem na "Get verified"? I nakon toga mogu dalje sve raditi. Btw da li će mi dolje pod transakcijama pisati da je obavljena ta transakcija od 1.95$ da ne moram bezveze u banku ići provjeravati?

Ako imaš internet bankarstvo pogledaj si pod računima bi ti trebalo bit, taj kod u opisu pisat.

Ako nemaš, odi u banku zatraži ispis računa i tamo nađi.

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
4 godine
smrad06 kaže...
bocic kaže...

Koja Visa Electron? Jel kartica tekućeg deviznog ili žiro kunskog računa?

Pojma nemam, samo znam da je ljubičasta 

Pa, piše ti dolje je li broj žiro računa ili broj deviznog računa... Ljubičasta, neš ti kartice... {#}

Ježuš... Ježuš...
Čvarci su bomboni od svinje
2 godine
bocic kaže...

Pa, piše ti dolje je li broj žiro računa ili broj deviznog računa... Ljubičasta, neš ti kartice... {#}

Hahahahahahah kakav sam ja konj {#} Nisam ni skužio da piše sa tim sitnim slovima; devizni je račun. Jel to primaju?

4 godine
smrad06 kaže...
bocic kaže...

Hahahahahahah kakav sam ja konj {#} Nisam ni skužio da piše sa tim sitnim slovima; devizni je račun. Jel to primaju?

Primili bi ti i žiro, ali njegove promete prijavljuju poreznoj, pa ti vidi... {#}

Trebalo bi proći, meni je...

2 godine
bocic kaže...

Primili bi ti i žiro, ali njegove promete prijavljuju poreznoj, pa ti vidi... {#}

Al mi je odbilo pa neznam dali trebam imati kaj novaca na kartici da ju primi?

4 godine
smrad06 kaže...
bocic kaže...

Al mi je odbilo pa neznam dali trebam imati kaj novaca na kartici da ju primi?

Nemam pojma, ja sam imao preko kile eura kad sam registirirao... {#}

3 mjeseca

Upravo sam napisala tako zakon post i nešto je putem umrlo i nestao je. Tužna priča.{#}

Nego, 'vako. Jučer sam otvorila kunski štedni račun u Erste banci (Visa Electron), to mi je teta tamo preporučila jer će mi između ostalog trebati i za Paypal. Iako tamo kupujem uglavnom sitnice (nikad nisam platila item više od 10$), čitala sam sad da je neiplativo mijenjati kune u dolare na Paypalu, nego da je bolje da to obavi banka. A kako da mi to banka radi, što trebam napraviti, to tražim u banci, preko NetBankinga ili na Paypalu? Ne razumijem se ja u to pa moram pitat. 

Uglavnom, sad čekam da dođe ta kartica pa ću vas vjerojatno opet nekad daviti jer ću sigurno još par puta zapeti u procesu budući da sam totalni debil za banke, račune i slično, u životu sam tri puta ušla u banku, a o karticama da ne pričam. Enivejz, dakle, što s tim kunama-dolarima (mislim, do sad sam samo u dolarima kupovala pa mi je to najvažnije, jel)? 

Hvala {#}

4 godine
Volvox kaže...
ParaNO1d kaže...

Ako imaš internet bankarstvo pogledaj si pod računima bi ti trebalo bit, taj kod u opisu pisat.

Ako nemaš, odi u banku zatraži ispis računa i tamo nađi.

Provjerio sam stanje računa na bankomatu i vidio sam da mi je skinuto 1.95$ znači mogu otići u banku i zatražiti uvid u zadnju transakciju i onda zadnja 4 broja upisat i time aktivirat Paypal i onda je to to? Ili moram čekati da mi novce i vrate na račun ili će ih tek vratiti kada aktiviram račun?

4 godine
moderator
ParaNO1d kaže...

Provjerio sam stanje računa na bankomatu i vidio sam da mi je skinuto 1.95$ znači mogu otići u banku i zatražiti uvid u zadnju transakciju i onda zadnja 4 broja upisat i time aktivirat Paypal i onda je to to?

Da.

2 godine

Molim vas za pomoć...naime, 2.2.2012. sjeo mi je određeni iznos na paypal i to mi je u available balance i transakcija je completed...e sad je problem to što mi nema novaca na visa kartici...dal trebam to na neki način prebacit sa paypal accounta na karticu ili bi se trebalo samo prebacit?

Hvala

3 godine
Rio Delwega kaže...

Molim vas za pomoć...naime, 2.2.2012. sjeo mi je određeni iznos na paypal i to mi je u available balance i transakcija je completed...e sad je problem to što mi nema novaca na visa kartici...dal trebam to na neki način prebacit sa paypal accounta na karticu ili bi se trebalo samo prebacit?

Hvala

Svakog prvog u mjesecu automatski bi ti trebao taj balance sjest na račun koji si otvorio u banci. Ako ti novac treba brzo, možeš ga "ručno" prebaciti na račun ali će ti PP uzeti 5$ provizije.

Slobodno neka me netko ispravi ako sam nešto krivo rekao.

When all else fails - crowbar the fucker
2 godine

Samo da kažem, bio sam u banci i pregledavao ispise transakcija i skužio da ta lova s Paypala ne sjedne na račun nego ti ga umanje za taj iznos.

Erste, kunski štedni.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
3 godine
perkoxcar kaže...

Samo da kažem, bio sam u banci i pregledavao ispise transakcija i skužio da ta lova s Paypala ne sjedne na račun nego ti ga umanje za taj iznos.

Erste, kunski štedni.

Isto kod mene, umanjili su mi cijenu prve kupnje za 1,95$.

2 godine

Onda smo zaključili, tako da ako mislite tu lovu vadit na bankomatu ništa od toga.

3 godine

Najvažnije je da nema panike, ti novce se ne izgube.

2 godine

Hm, meni je sjelo 2.2. ali na paypal-u, međutim ovi u banci kažu jučer da nema ničega kod njih...znači nemoram ništa ručno prebacivat (osim ako je hitno) nego se samo prebaci nakon par dana? hebemu, danas je 11.2. i još ništa

2 godine

2.2 ti je sjelo na PayPal, na karticu će ti se to prebacit tek 29.2, ili ako trebaš odmah onda ručno prebaci i uzet će ti 5$.

2 godine

ček malo, ak sam dobro skuzio, posto sam nov u ovom pa zato imam gro pitanja...novac mi ej poslan početkom 1.mjeseca, stiglo je nakon mjesec dana na paypal i onda još skoro mjesec dana moram čekat da mi prebace na karticu?

btw nije hitno tak ali malo glupo da 2 mjeseca čekaš da možeš koristit lovu

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 15:37 (Rio Delwega).
2 godine
perkoxcar kaže...

Onda smo zaključili, tako da ako mislite tu lovu vadit na bankomatu ništa od toga.

Kad kažeš "TU" lovu, na koju to konkretno misliš? Jer ovo što vi govorite se može samo odnosit na onih 1,95 USD. Sva ostala lova koje ide preko paypala može normalno sjest na VISA karticu i možeš je dignut sa bankomata i u bnaci i radit sa njom što god te volja. I ne samo da možeš, nego praktički i moraš jer lova na PP balanceu se NE MOŽE koristiti dok god se ne povuče na karticu.

Rio Delwega kaže...

ček malo, ak sam dobro skuzio, posto sam nov u ovom pa zato imam gro pitanja...novac mi ej poslan početkom 1.mjeseca, stiglo je nakon mjesec dana na paypal i onda još skoro mjesec dana moram čekat da mi prebace na karticu?

btw nije hitno tak ali malo glupo da 2 mjeseca čekaš da možeš koristit lovu

30 dana je čekanje zbog sigurnosti, zato jer smo relativno novo tržište kojima je omogućeno primanje novca. Pa je to napravljeno zbog lakšeg obračunavanja sa prevarantima. Kada budeš imao nekoliko prodaja i/ili primanja novca a bez da se itko žali na tebe onda će ti sjest lova odmah na PP. A ovaj di osa povlačenjem na karticu - ti možeš povuć odmah sad ako želiš, ali plaćaš onda 5USD troškova. Ako želiš proć bez tih 5 SUD troška onda moraš čekat početak slijedećeg mjeseca jer ti početkom mjeseca lova automatski sjeda na karticu, bez naplate.

I naravno samo i jedino ako imaš neku od kartica iz VISA obitelji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 16:25 (miki1981).
4 godine

U petak su mi skinuli 1.95$ s računa ali u banci kažu da se ne vidi i dalje transakcija, kao bio je vikend ovo ono da dođem u srijedu  {#} jel to normalno ili šta?

2 godine
ParaNO1d kaže...

U petak su mi skinuli 1.95$ s računa ali u banci kažu da se ne vidi i dalje transakcija, kao bio je vikend ovo ono da dođem u srijedu {#} jel to normalno ili šta?

Sve normalno.

17 mjeseci
ParaNO1d kaže...

U petak su mi skinuli 1.95$ s računa ali u banci kažu da se ne vidi i dalje transakcija, kao bio je vikend ovo ono da dođem u srijedu {#} jel to normalno ili šta?

Da normalno je!
Baš u ovoj temi je bilo govora da je razliak od banke do banke. 
U nekoj se odmah vidi transakcija i dobije se ona 4 broja, kod nekih moraš čekati 3-5dana da se vidi. 

2 godine
miki1981 kaže...
perkoxcar kaže...

Kad kažeš "TU" lovu, na koju to konkretno misliš? Jer ovo što vi govorite se može samo odnosit na onih 1,95 USD. Sva ostala lova koje ide preko paypala može normalno sjest na VISA karticu i možeš je dignut sa bankomata i u bnaci i radit sa njom što god te volja. I ne samo da možeš, nego praktički i moraš jer lova na PP balanceu se NE MOŽE koristiti dok god se ne povuče na karticu.

Meni je prebačeno nekih 15$ i vidli su mi se kao umanjenje računa za tu cifru, ne kao + na stanju.

2 godine

Daj malo više detalja. Koja je to lova, odakle je došla, kamo je išla. Kamo je prebačena, što ti je točno umanjeno, koju karticu koristiš i koje banke?

Gdje se to umanjenje vidjelo, na kojem računu, na bankovnom ili na PP računu?

Jer meni najnormalnije sve prebacuje na karticu i onda radim sa tim što god me volja s njom pa tako i dignem sa bankomata.

Inače meni je, kad sam dodao novu karticu, jer mi stara istekla, najnormalnije povuklo i onih aktivacijskih 1,95 na karticu početkom prvog slijedećeg mjeseca, isto kao što mi uredno početkom svakog mjeseca sjeda sav iznos sa PP balance-a.

3 mjeseca
neaktivan

Prijavila sam svoju Visa Electron karticu u svoj Paypal acount.Dobila sam nakon toga mail da potvrdim karticu.Nakon potvrde bila mi je zabilježena u accountu no ja sam ju nekako izbrisala i sad mi piše da nemam registriranu karticu u Paypalu.Prebaci me na samu ponovnu prijavu kartice.Ima li koji način da ja vratim tu istu karticu ponovo na račun bez da ju ponovo prijavljujem jer su mi već vjerojatno prvi put skinuli 1.95 $ ?

Hvala i pomozite!

2 godine
Tetika kaže...

Prijavila sam svoju Visa Electron karticu u svoj Paypal acount.Dobila sam nakon toga mail da potvrdim karticu.Nakon potvrde bila mi je zabilježena u accountu no ja sam ju nekako izbrisala i sad mi piše da nemam registriranu karticu u Paypalu.Prebaci me na samu ponovnu prijavu kartice.Ima li koji način da ja vratim tu istu karticu ponovo na račun bez da ju ponovo prijavljujem jer su mi već vjerojatno prvi put skinuli 1.95 $ ?

Hvala i pomozite!

Ne može. Kad ju izbrišeš jedini način je da ju ponovno prijaviš.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay - pitanja i odgovori
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice