Paypal - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 5.371
|
čitano: 1.068.150
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, Lazarus Long, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay - pitanja i odgovori
2 godine
Paypal - pitanja i odgovori

hej ljudi,želim se registrirati na paypal,ali mi piše greška: We are not able to process the signup request. Please try again later.

Probao sam više puta,ali opet ne će...kartica je visa,nova..:)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
3 godine
Re: Paypal - pitanja i odgovori
alen4430 kaže...

hej ljudi,želim se registrirati na paypal,ali mi piše greška: We are not able to process the signup request. Please try again later.

Probao sam više puta,ali opet ne će...kartica je visa,nova..:)

Ti si 97' godište?

http://www.demonoid.me/users/franjo15
2 godine

Ti si 97' godište?

da..zašto?

3 godine
alen4430 kaže...

Ti si 97' godište?

da..zašto?

Pročitaj uvjete i pravila paypala i uvjete kartice.
Možda si malo mlad {#}
, iako to nema veze s registracijom na paypal. Da se to zaobići 

3 godine

Znaci, imam problem kada hocu platiti na ebayu preko paypala item koji sam kupio te kosta 4.84 $ i izbaci "Error code: 70047 10417" (slika dolje). Koristim MasterCard karticu (Prepaid Refresh Hypo Banka) te na njoj imam 50 kn, te mi ovo nije prvi put da kupujem. Ako mi tko moze pomoci bio bi mu vrlo zahvalan!!

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 16:44 (Rasho).
20 mjeseci

To se i meni znalo događati ali bih onda pokušao ponovno za 20-ak minuta i prošlo bi bez problema.....pa ako nisi ponovno pokušao probaj opet.....

3 godine
Galiante kaže...

To se i meni znalo događati ali bih onda pokušao ponovno za 20-ak minuta i prošlo bi bez problema.....pa ako nisi ponovno pokušao probaj opet.....

za sada jos ne pomaze, ima jos tko savjet?

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
3 godine
Rasho kaže...

Znaci, imam problem kada hocu platiti na ebayu preko paypala item koji sam kupio te kosta 4.84 $ i izbaci "Error code: 70047 10417" (slika dolje). Koristim MasterCard karticu (Prepaid Refresh Hypo Banka) te na njoj imam 50 kn, te mi ovo nije prvi put da kupujem. Ako mi tko moze pomoci bio bi mu vrlo zahvalan!!

Ta kartica spojena ti je s paypal? Provjeri si to
Da možda nije istekla ili nešto. Zna se događati da se ne uoče takve stvari.

3 godine

Ima li tko u Zagrebačkoj banci karticu (i koju?), jer čitam da Visu electron od Zagrebačke banke nije moguće registrirati na Paypal?

2 godine

Hej,što ja sad trebam napraviti,išao sam samo isprobati,ali je sve prihvatilo,a zapravo je kartica istekla u 4.mjesecu ove godine..što preporučate da napravim? 

Raise your account limits and get Verified

We made a $1.95 USD or equivalent charge to your card on May 3, 2012.

Check your summary of financial activity provided by your card issuer for the unique code we sent with the charge.

Card to confirm

Visa X-0010

Enter PayPal code (4 numbers)

We'll refund the $1.95 USD or equivalent charge into your PayPal account within 24 hours after you confirm your card.

3 godine
summus kaže...

Ima li tko u Zagrebačkoj banci karticu (i koju?), jer čitam da Visu electron od Zagrebačke banke nije moguće registrirati na Paypal?

Ja imam Visu od Zabe i sve šljaka normalno.

Reality is wrong. Dreams are for real.
3 godine

Ako Visa electron od zagrebačke banke provjereno radi možete i to dodati u prvi post, nije stvar što u prvom post ove teme ne piše da Visa electron od Zagrebačke banke provjereno radi, nego sam na X drugih mjesta po netu pročitao da NE radi (nemože se registrirati na Paypal), pa ako još netko koristi ovo karticu iz ZB neka napiše pa da se to promijeni i u prvom postu.

Još jedno pitanje ako ću uglavnom kupovati/plaćati u $ da li mi je bolje odmah na devizni staviti $ a ne €, jer sam pročitao (što mi je isto malo smiješno) da ako imaš na računu/kartici $ i trebaš paltiti u $ ali ti je "glavna valuta" npr. € onda nemožeš platiti nego ti na računu trebaju baš biti € koji se onda pretvaraju u $. Jest da se to pisalo o PBZ, neznam da li je i u ZB isto. Evo link na jedan takav post, ali vidio sam na više mjesta. Pa ako netko može i ovo prokomentirati.

3 godine

Ja imam žiro kunski, i devizni za eure i dolare, tj. mogu na devizni stavljati što god želim od valuta.

Inače kupujem samo preko kunskog žiro na paypalu, zato što mi se čak više isplati da mi paypal zaračuna po svojoj valuti nego da me opere banka svojim muljažama.

Tako da mislim da ti je svejedno u kojoj valuti imaš da će se to sve preračunati. Tako meni funkcionira. Inače pbz računi

3 godine
summus kaže...

Ako Visa electron od zagrebačke banke provjereno radi možete i to dodati u prvi post, nije stvar što u prvom post ove teme ne piše da Visa electron od Zagrebačke banke provjereno radi, nego sam na X drugih mjesta po netu pročitao da NE radi (nemože se registrirati na Paypal), pa ako još netko koristi ovo karticu iz ZB neka napiše pa da se to promijeni i u prvom postu.

Još jedno pitanje ako ću uglavnom kupovati/plaćati u $ da li mi je bolje odmah na devizni staviti $ a ne €, jer sam pročitao (što mi je isto malo smiješno) da ako imaš na računu/kartici $ i trebaš paltiti u $ ali ti je "glavna valuta" npr. € onda nemožeš platiti nego ti na računu trebaju baš biti € koji se onda pretvaraju u $. Jest da se to pisalo o PBZ, neznam da li je i u ZB isto. Evo link na jedan takav post, ali vidio sam na više mjesta. Pa ako netko može i ovo prokomentirati.

To je zato jer Zabine kartice nisu godinama radile, i tek sad pred par mjeseci su počeli korisnici se javljat da im sada rade. Dal svima ili većini, ili samo nekima ne znam.

2 godine

znaci imam 50$ na accu ali je limited jer ima kakve sanse da dobijem te novce?

4 godine
lnova65 kaže...

nije verificiran i povezan sa karticom?

kako ćeš onda dobiti novce?

http://deridownload.comze.com/
3 godine

Evo sada provjereno: Bio sam u banci (zagrebačkoj) i potvrdili su mi da njihovu Visa electron koju dobijete kad otvorite devizni račun ne radi na paypalu, odnosno ne možete ju registrirati za plaćanje.

3 godine

@Alen4430

Odi do banke i pitaj. Tako sam ja.

Oni ti kažu 4broja, ti ih utipkaš i to je to

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 8:43 (nul-3).
3 godine
summus kaže...

Evo sada provjereno: Bio sam u banci (zagrebačkoj) i potvrdili su mi da njihovu Visa electron koju dobijete kad otvorite devizni račun ne radi na paypalu, odnosno ne možete ju registrirati za plaćanje.

Ja imam kunski žiro račun uz koji sam dobio Visu electron i radi na Paypalu,za druge ne znam.

Reality is wrong. Dreams are for real.
2 godine

pozdrav...

mozda je vec netko pitao to ali ja ne mogu naci...

hocu narutit nekaj sa ebay-a...i dogovorio sam se sa likom za neki popust na gotovinu bla bla...i sad mi on kaze sljedece:

would you please white your paypal account with this method?
just like lifehm at hotmail dot com?
as the email adress will be removed by ebay.
will send the invoice to you.

ja pojma nemam kaj mu to znaci i kaj ja sad trebam napravit? poslao sam mu mejl da malo objasni, al bi htio vidit i kaj vi kazete...

hvala

3 godine
reebeech kaže...

hocu narutit nekaj sa ebay-a...i dogovorio sam se sa likom za neki popust na gotovinu bla bla...i sad mi on kaze sljedece:

Popusto na gotovinu. :)
A kako ćeš ti njemu dati gotovinu ako plašać s paypalom :D 

2 godine
Bellatrix kaže...
lnova65 kaže...

nije verificiran i povezan sa karticom?

ne karticu imam i vertificirao sam ga ali su mi ga limitirali

4 godine
lnova65 kaže...

ne karticu imam i vertificirao sam ga ali su mi ga limitirali

a jesi potvrdio karticu?

ono kad ti banka da izvadak od transakcije i ti uneseš kod za potvrdu? To će ti maknuti limite.. moraš otići u banku i zatražiti listu transakcija..

http://deridownload.comze.com/
19 mjeseci

pozdrav,

Evo imam jedan problem s paypalom.

Napravio sam account i sad zelim verificirat karticu ali ne zeli i prikazuje mi ovo:

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Neznam sta da radim

Ljubomorne duše mogu da mi puše
5 godina
xR4Z3R kaže...

pozdrav,

Napravio sam account i sad zelim verificirat karticu ali ne zeli i prikazuje mi ovo:

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Neznam sta da radim

Upravo to što ti savjetuju

2 godine
denix kaže...
xR4Z3R kaže...

pozdrav,

Neznam sta da radim

Upravo to što ti savjetuju

Kartica ti je odbijena i rekli su ti da kontaktiraš onoga tko ti je izdao tu karticu (banku) ili da dodaš drugu. 

4 godine

Dali netko odavde koristi visu electrone pbz banke?Meni nece placat s njome nzn sta je do nedavno je sve super radilo

You got to lose to know how to win
2 godine
R4zOR229 kaže...

Dali netko odavde koristi visu electrone pbz banke?Meni nece placat s njome nzn sta je do nedavno je sve super radilo

Što ti piše?

19 mjeseci

Jel se trebaju uplatit novci na karticu prije nego sto je verificiram??

Ja sad na njoj nemam nista i uvijek mi pise da je kartica odbijena

Ljubomorne duše mogu da mi puše
2 godine
Franjo15 kaže...
reebeech kaže...

Popusto na gotovinu. :)
A kako ćeš ti njemu dati gotovinu ako plašać s paypalom :D 

Mislio sam popust na količinu :)
Zna netko o čemu se tu radi?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay - pitanja i odgovori
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice