Paypal - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 5.371
|
čitano: 1.066.826
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, Lazarus Long, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay - pitanja i odgovori
2 godine
Paypal - pitanja i odgovori

Cjelo jutro mi ovo piše kad idem platiti item, zna netko u čemu je problem?

Our request could not be processed at this time

Help- opens in a new window or tab

Error

We were not able to process your payment.

Please contact PayPal customer service for further assistance 

18 mjeseci
Re: Paypal - pitanja i odgovori

Pozz , zelim dodati svoju visa electron karticu na paypal te mi izbacuje ovu poruku Error Message
This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form.
na kartici ima novaca, tako da to nije problem . prije sam imo karticu dodanu na racun al ju nisam mogo aktivirat jer sam dobivo isto neku error poruku , pa sam ju izbriso i htio opet dodat pa ju sad nemogu ni dodat ..Kartica je iz zagrebacke banke i imam ju 10 mjeseca (optrilike) . Unista nzna tako banki nitko nista  nzna tak da ak neko zna bio bi zahvalan da mi objasni sto treba napraviti .

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 15:44 (dartz).
4 godine

Kupio sam tenisice koje su zapele na carini i osle na provjeru intelektualnog vlasnistva, i sad se sve bojim da cu ih dobit ... a i taj prodavac je uklonjen sa ioffera (Stranica ko ebay) zato sto je prekrsio neka pravila iako je imao preko 1000 positivnih rejtinga..

Jel mogu ja sad trazit povrat novca od strane paypala posto nemogu nikako kontaktirat prodavaca, probao sam mailom, i "inboxom" na iofferu..?

5 godina
hm... a zašto je prodavač kriv i zašto bi ti morao vratiti novce?
4 godine

Ne kazem da bi trebao,, samo pitam sta radit u takvoj situaciji, sta sad platit kaznu od par tisuca kuna (kojih neam) i jos ne dobit patike koje sam platio.. divno, stvarno divno..

2 godine
MarioVk kaže...

Ne kazem da bi trebao,, samo pitam sta radit u takvoj situaciji, sta sad platit kaznu od par tisuca kuna (kojih neam) i jos ne dobit patike koje sam platio.. divno, stvarno divno..

To je rizik kad kupuješ kopije, tebi se sigurno nije isplatilo.

3 godine
ja,vrba kaže...

Sorry,možda je glupo pitanje.Jesi li ju aktivirao?Meni je tako isto izbacivalo jer mi kartica nije bila aktivirana.

Ma ne postoje glupa pitanja, samo glupo odgovori. Ah aktiviranje kartice, ako znači da sam primao uplate i radio transakcije na njoj, onda je valjda aktivirana.
:D 

Rasho kaže...

nemas para na kartici.. :)

Roknuo sam 15$ na nju tako da bi se to smatralo da imam nešto na njoj.

Idem sad ponovno probati. Bio sam u banci i svađao se da malo mjenjaju podatke i ostalo što je moguće. Pa idem probati aktivirati.

http://www.demonoid.me/users/franjo15
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 0:10 (Franjo15).
2 godine
Liverpool1892 kaže...

Cjelo jutro mi ovo piše kad idem platiti item, zna netko u čemu je problem?

Our request could not be processed at this time

Help- opens in a new window or tab

Error

We were not able to process your payment.

Please contact PayPal customer service for further assistance 

Problem je u tome što nemam dovoljno na računu. {#}

3 godine
Franjo15 kaže...

Evo dana sam htjeo ubaciti novu visu electron, devizni račun.

Ali opet problemi, i to tko zna zbog čega :S

Tako me zezalo i kad sam žiro priključivao, mjenjao sam podatke u banci par puta, i sad evo nemam pojam šta je s ovim sad.

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Evo da citiram sam sebe, bio sam u banci, ništa korisno niti sam čuo niti znaju
(inače tete koje rade na šalterima nije da su baš upućene u stvari koje se tiču banke i transakcija, pogotovo preko neta, ili mene baš uvijek takve dopadnu)

Imao sam 15$ na računu i nikako mi nije htjelo prihvatiti na paypalu karticu, deviznu, žiro već imam registriran, ali sad baš želim deviznu.

I što sam napravio. Uzeo sam 2€ i stavio na devizni, i prihvatio mi je paypal.

Znači račun mi je kao u eurima, i dok sam imao dolare nije htjeo primiti. Tek kad sam stavio € prihvatilo mi je.

E sad se pitam hoće li mi uopće htjeti primati račun ako imam $ ili baš moram imati €

2 godine

nisam vidio prije, al evo ti sada odgovor

morat ćeš uvijek stavljati eure da bi ti paypal mogao skidati i da bi kupovao. Ista je situacija bila susjedu (pbz devizna) i dok nije slučajno stavio eure nije htjelo raditi. Baš iz toga razloga ja koristim kunski/debitni žiro račun samo za paypal, samo prebacujem kune i skužio sam da manje para skine za isti proizvod nego susjedu koji ima eure pa pretvara u dolare

5 godina

Već imam Paypal skoro 3 mjeseca i već sam kupovao preko njega i evo sada sam kupio nešto ne ebay-u ali i dalje mi nisu vratili onih 1.95$ točnije oni i dalje stoje na Paypal balance...

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
2 godine
ParaNO1d kaže...

Već imam Paypal skoro 3 mjeseca i već sam kupovao preko njega i evo sada sam kupio nešto ne ebay-u ali i dalje mi nisu vratili onih 1.95$ točnije oni i dalje stoje na Paypal balance...

Jesi potvrdio karticu, išao po onaj kod u banku?

3 godine
brane_og kaže...

morat ćeš uvijek stavljati eure da bi ti paypal mogao skidati i da bi kupovao. Ista je situacija bila susjedu (pbz devizna) i dok nije slučajno stavio eure nije htjelo raditi. Baš iz toga razloga ja koristim kunski/debitni žiro račun samo za paypal, samo prebacujem kune i skužio sam da manje para skine za isti proizvod nego susjedu koji ima eure pa pretvara u dolare

U PM, baš sam zato i htjeo prebaciti na devizni jer sada imam na kunskom, ali mislim da ću ići blokirati onda ovaj s eurima, i izraditi novi u dolarim, ccc
koje su to mućke, te banke kradu na sve strane 

2 godine
Franjo15 kaže...
brane_og kaže...

U PM, baš sam zato i htjeo prebaciti na devizni jer sada imam na kunskom, ali mislim da ću ići blokirati onda ovaj s eurima, i izraditi novi u dolarim, ccc
koje su to mućke, te banke kradu na sve strane 

Ja imam devizni račun u Eurima u Splitskoj banci i nikakvih problema. Uplaćujem u eurima, kada kupujem plaćam u Dolarima, i uvijek bude sve u redu.

2 godine
ParaNO1d kaže...

Kao sto je meni maloprije netko pomogao upravo s ovim pitanjem..

Moras paypal racun podesiti da mozes i primati uplate na racun i prodavati, tek onda ce ti na kraju svakog mjeseca pare s paypal balance-a sjedati na racun, ako ih sam ne povuces odmah uz 5$ koje moras dati..

3 godine
Liverpool1892 kaže...

Ja imam devizni račun u Eurima u Splitskoj banci i nikakvih problema. Uplaćujem u eurima, kada kupujem plaćam u Dolarima, i uvijek bude sve u redu.

Imam i ja već nekoliko godina kunski, i manje više je sve ok, ali počela je banka srati oko nekih većih uplata, duže mi drže rezervacije i ne puštaju više od tjedan dana.

Ono što hoću, je da ja uplatim u dolarima i ako nešto košta 1$ onda nije 1$ i 10 centi

kao što mi je na kunskom zadnje plaćanje kupnja 104kn, banka obračuna 110kn 

5 godina
brane47 kaže...
ParaNO1d kaže...

Kao sto je meni maloprije netko pomogao upravo s ovim pitanjem..

Moras paypal racun podesiti da mozes i primati uplate na racun i prodavati, tek onda ce ti na kraju svakog mjeseca pare s paypal balance-a sjedati na racun, ako ih sam ne povuces odmah uz 5$ koje moras dati..

Evo skužio sam. Išao sam na Request money i linkao svoju Visa karticu, sada piše da svakog 1. u mjesecu vrate pare, a ako želim odmah moram dati 5$. THX

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 19:36 (ParaNO1d).
5 godina

Zašto nemam opciju da pošaljem novac kao poklon (gift)?

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
2 godine
Koliko otprilike treba da novci sjednu
2 godine
lnova65 kaže...
Koliko otprilike treba da novci sjednu

3-5 radnih dana.

EDIT: Pretpostavljam, isplata sa Paypala na karticu?!

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 22:48 (Liverpool1892).
4 godine

elima netko s paypalom tko mi može platiti Portal 2 sada kada je na akciji (još oko 1h), troškove planiram podmiriti u 24 sata...

3 godine
SnapEye kaže...

elima netko s paypalom tko mi može platiti Portal 2 sada kada je na akciji (još oko 1h), troškove planiram podmiriti u 24 sata...

Malo si se kasno vremenski sjetio, a i ne znam tko će ti riješiti da plati za tebe a da ti naknadno uplatiš. 

Ipak mislim da bi ti trebao prvi uplatiti ;)

+ još si i mlad dečko 

2 godine

Pozdrav,

Ocekujem povrat novca na paypal, za uplatu koja je bila prije vise od 60 dana. Do sada nisam nikada imao povrat novca, pa ne znam kako to ide. Imama otp visa web card. Sto treba napraviti na paypalu, kako bi novac bio uspjesno transferiran na moju visa karticu?

23 mjeseca
neaktivan
cikano kaže...

Pozdrav,

Ocekujem povrat novca na paypal, za uplatu koja je bila prije vise od 60 dana. Do sada nisam nikada imao povrat novca, pa ne znam kako to ide. Imama otp visa web card. Sto treba napraviti na paypalu, kako bi novac bio uspjesno transferiran na moju visa karticu?

imao si vremena 40 dana da informiraš paypal. Ako ti nije došla roba za 35-38 dana odmah si trbao informirati paypal. Ako si na vrijeme informirao , trebao ti je biti povratak novca 1. sljedeceg mjeseca. 

Koliko je vremena prošlo od kupnje do pritužbe paypalu? 

2 godine

Ma nisam se zalio paypalu, vec direktno prodavacu, posto sam im ja robu vratio, a ona nije stigla do njih, vecc je negdi zagubljena na kineskoj posti. Oni mi svejedno vracaju novac. Jutros su mi napisali ".The refund will sent to your Paypal account in 2 working days ,Please kindly  check it later ." e sad mene trebam li sto napraviti na paypalu, da taj povrat bude ostvariv. Trebam li mjenjati kkave postavke i sl?

23 mjeseca
neaktivan
cikano kaže...

Ma nisam se zalio paypalu, vec direktno prodavacu, posto sam im ja robu vratio, a ona nije stigla do njih, vecc je negdi zagubljena na kineskoj posti. Oni mi svejedno vracaju novac. Jutros su mi napisali ".The refund will sent to your Paypal account in 2 working days ,Please kindly  check it later ." e sad mene trebam li sto napraviti na paypalu, da taj povrat bude ostvariv. Trebam li mjenjati kkave postavke i sl?

na paypal se ulogiraš ,odeš na Resolution Center i imaš tamo , nisam dobio robu (Item dispute: I did not receive an item I purchased or the item I received is significantly not as described).

Paypal ti onda vrati novce, uzme prodavacu automatski. (zato je paypal najsigurniji za plačanje)

Ako to nisi napravio , pozdravi se s novcima.  jer je prošlo 40dana i paypal ti nece vratiti. koliko je iznos bio?  

2 godine

120$, ali ne ocekujem ja da mi paypal vrati, vec mi sam prodavac vraca. Pa me interesira kako ide procedura?

23 mjeseca
neaktivan

Ma vratiti ce ti vraga . Dakle vec bi ti on uplatio nazad .  Dakle neiskustvo te koštalo , tako sam i ja popušio 15 dolara jer nisam na vrijeme javio paypalu. žao mi te je , ali svaka škola se plača.

Jedino ako je taj tvoj prodavac stvarno pošten . A takvi su rijetki.

2 godine
žederonja kaže...

Ma vratiti ce ti vraga . Dakle vec bi ti on uplatio nazad .  Dakle neiskustvo te koštalo , tako sam i ja popušio 15 dolara jer nisam na vrijeme javio paypalu. žao mi te je , ali svaka škola se plača.

Jedino ako je taj tvoj prodavac stvarno pošten . A takvi su rijetki.

Recimo da je posten, sto trebam napraviti, je li moguce primati novac na paypal tako? Je li dovoljno imati obican account na paypalu ili treba nesto drugo?

23 mjeseca
neaktivan

Pa jesi li ga kontaktirao ? da može ti on vratiti novce preko paypal kao Refund , ako je to napravio neka ti pošalje dokaz na mail.

on ti nije obavezan vratiti novce , jedino ako je stvarno pošten. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay - pitanja i odgovori
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice