Paypal - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 5.371
|
čitano: 1.067.265
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, Lazarus Long, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay - pitanja i odgovori
23 mjeseca
Re: Paypal - pitanja i odgovori
ja,vrba kaže...

Na stranici 121 ove teme imaš dobar tutorijal pa pročitaj klik.Ja imam Visu od Zabe ali sam sve radio po ovim uputama.

Ako moj tata ima obrt smije li napisati umjesto imena i prezimena naziv obrta? Da li mogu račun uknjižiti u troškove obrta? I još samo jedno pitanje, do kojeg iznosa se može kupovati roba bez plaćanja carine (u kunama) ako to uopće postoji?
Hvala! 
PS: Na kartici piše i ime obrta i njegovo ime. 

Now you see me, now you don't :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 21:30 (xXxBartmanxXx).
22 mjeseca
Pozdrav...

Dobio sam novu karticu tekućeg računa Visu Inspire umisto stare Maestro i probao sam aktivirat account na paypal i dosao mi je error moguće radi tog jer nema 2 dolara za verifikaciju kartice na računu... Evo ovi error:

+++We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card. +++

Isto sam probao kupit jedan misec gametime na WoWa isto dobio error: evo ovi... Your billing information were not validated. Your bank might be requiring you to provide your CVV code for the payment process. (This code appears on the back of your credit card)...

Kartica ima iza dva koda jedan je 4 zadnjw znamke broja od kartice i jos jedan broj od 3 znamke koji bi trebao biti CVV kod. Ona u banci mi je rekla da mogu kupovat po internetu sa njom... Ić ću sutra uplatit na račun 100 knsa samo me zanima jer se na World of Warcraft i svim Blizzardovim stranicama se plaća naravno Eurima da li to trebam pribacit u eure i jel moguće pošto nije devizna kartica... Molim odgovor :)
3 godine
Jak Fu kaže...
Pozdrav...

Dobio sam novu karticu tekućeg računa Visu Inspire umisto stare Maestro i probao sam aktivirat account na paypal i dosao mi je error moguće radi tog jer nema 2 dolara za verifikaciju kartice na računu... Evo ovi error:

+++We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card. +++

Isto sam probao kupit jedan misec gametime na WoWa isto dobio error: evo ovi... Your billing information were not validated. Your bank might be requiring you to provide your CVV code for the payment process. (This code appears on the back of your credit card)...

Kartica ima iza dva koda jedan je 4 zadnjw znamke broja od kartice i jos jedan broj od 3 znamke koji bi trebao biti CVV kod. Ona u banci mi je rekla da mogu kupovat po internetu sa njom... Ić ću sutra uplatit na račun 100 knsa samo me zanima jer se na World of Warcraft i svim Blizzardovim stranicama se plaća naravno Eurima da li to trebam pribacit u eure i jel moguće pošto nije devizna kartica... Molim odgovor :)

Naravno moraš imati na računu da možeš dobiti kod, baš sam ja danas novu karticu spajao s paypal, u roku odmah sam dobio kod, čim sam stavio da mi uzme nove, preko neta sam vidio kod odmah.
I da to je nova kartica od pbza slove je kao najsigurnijom karticom za plaćanje na netu.

Ali to ćemo još vidjeti.  

http://www.demonoid.me/users/franjo15
4 godine
Franjo15 kaže...
Jak Fu kaže...
Pozdrav...

Naravno moraš imati na računu da možeš dobiti kod, baš sam ja danas novu karticu spajao s paypal, u roku odmah sam dobio kod, čim sam stavio da mi uzme nove, preko neta sam vidio kod odmah.
I da to je nova kartica od pbza slove je kao najsigurnijom karticom za plaćanje na netu.

Ali to ćemo još vidjeti.  

@ Franjo15: Svaka kartica je sigurna onoliko koliko je sigurna stranica, tj. zaštita podataka koju stranica koristi. Trenutno najnaprednija zaštita kartica koja je komercijalno dostupna, zove se 3-D Security. Vjerojatno se radi o tome da ta navedena kartica zahtijeva taj protokol kako bi se njom moglo kupovati na Netu, mada, ako stvarno jest taj slučaj, kasne, ZABA ttaj sustav ima već par godina (zbog toga se njezine VISA kartice žiro računa nisu mogle prijaviti).(ne hvalim ZABAu ali ne volim busanje u prsa nečime što već postoji na tržištu)

@Jak Fu: greška koju ti javlja nije do nedostatnih sredstava na računu, već, ili se kartica ne može povezati s PayPal - om, jer si vjerojatno ili pogriješio CVV code prilikom prepisivanja ili si ga zaboravio staviti.

3 godine
WackyZG kaže...

Jep ide preko 3d, zato tek i sad uvodi, što se sad može spojiti s paypalom, a zato zaba nije mogla 

3 godine
Paypal - pitanja i odgovori

Dali je moguce vezati poklon mastercard karticu na paypal i kreirati paypal racun sa laznim identititetom?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 11:25 (kach).
22 mjeseca

Moguće da ovom karticom se ne može spojit sa paypalom ... novi error: This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card...

23 mjeseca
xXxBartmanxXx kaže...

Ako moj tata ima obrt smije li napisati umjesto imena i prezimena naziv obrta? Da li mogu račun uknjižiti u troškove obrta? I još samo jedno pitanje, do kojeg iznosa se može kupovati roba bez plaćanja carine (u kunama) ako to uopće postoji?
Hvala! 
PS: Na kartici piše i ime obrta i njegovo ime. 

Zna li neko?

3 godine

Navodno se poklon kartica iz hipo banke moze vezati sa paypalom..

19 mjeseci

Eto ovako, jučer sam ostao bez 370kn, uplatio liku i on nestao a ja ostao bez ičega. U detalje zašto sam tako naivno to sve uplatio ne bih ulazio jer do sad sam sve rješavao normalno pa sam i za toga mislio da je isto ok.

Ne mogu dići Dispute jer je napravljeni Personal payment, support ne želi ništa učiniti. Slao sam mail u svoju banku dal mogu stonirati isplatu jer još nije do kraja provedena (iznos je uzeti ali još nije obrađeno do kraja-Rezervacija na POS-u) no i u to sumnjam da se može.

Da idem probati na fintu da mi je provaljeno na PP, da to nisam ja uplatio? Problem je sad što sam već slao mail i objasnio sve a i vidi se HR IP.

Ima itko kakav savjet, bilo što?

bmak.help@gmail.com
3 godine
studentvz kaže...

Eto ovako, jučer sam ostao bez 370kn, uplatio liku i on nestao a ja ostao bez ičega. U detalje zašto sam tako naivno to sve uplatio ne bih ulazio jer do sad sam sve rješavao normalno pa sam i za toga mislio da je isto ok.

Ne mogu dići Dispute jer je napravljeni Personal payment, support ne želi ništa učiniti. Slao sam mail u svoju banku dal mogu stonirati isplatu jer još nije do kraja provedena (iznos je uzeti ali još nije obrađeno do kraja-Rezervacija na POS-u) no i u to sumnjam da se može.

Da idem probati na fintu da mi je provaljeno na PP, da to nisam ja uplatio? Problem je sad što sam već slao mail i objasnio sve a i vidi se HR IP.

Ima itko kakav savjet, bilo što?

Neće ti proći fora da nisi ti, skužiti će te po spajanjima i po IP adresi. 

4 godine

Prijatelj ima 30$ na paypal-u i ne moze podignit pare zato sto ima american. Jel ima neki nacin da digne te pare, ja imam VISU koja je vec povezana s mojim paypalom, jel ju mogu ja jos povezat s njegovim pa da digne te pare na moj račun?

3 godine

Kako uopće ima te novce na računu, ako nije spojio nikakvu karticu, i ne može imati samo amerikan, trebao bi imati i tekući račun s kojim je spojen taj amerikan.
A i koji amerikan ima.

2 godine
Nemožeš uopće priamti novce ako imaš AMEX
robimarko@gmail.com
4 godine
MarioVk kaže...

Prijatelj ima 30$ na paypal-u i ne moze podignit pare zato sto ima american. Jel ima neki nacin da digne te pare, ja imam VISU koja je vec povezana s mojim paypalom, jel ju mogu ja jos povezat s njegovim pa da digne te pare na moj račun?

Franjo15 kaže...

Kako uopće ima te novce na računu, ako nije spojio nikakvu karticu, i ne može imati samo amerikan, trebao bi imati i tekući račun s kojim je spojen taj amerikan.
A i koji amerikan ima.

robimarko kaže...
Nemožeš uopće priamti novce ako imaš AMEX

Čovjek je shvatio da ne može primati novac na AMEX-icu i postavio je pitanje, a vidim da mu se nitko ne udostoji pošteno odgovoriti. Da, možeš staviti svoju VISA karticu na na njegov PayPal i aktivirati je, mislim da ne bi trebalo biti nikakvih problema (dupla autorizacija). Ukoliko nećete moći, skočite do najbliže banke i uzmite neku žiro / deviznu VISA karticu i kolega će je imati, ako za ništo drugo, za skidanje love s PayPal-a u budućnosti.

23 mjeseca

Ovako... Danas sam se išao registrirati na PayPal. Sve je super prošlo do trenutka kad sam trebao verificirati karticu. 
Kad sam sve njezine podatke upisao reklo je da je ona dosegla maksimalan broj registracija.
Tada sam se sjetio da dok sam prije pokušavao (s neuspjehom) se registrirati na PayPal sam nju koristio.
Ne sjećam se na koji e-mail nit ništa. Kako da sad tu karticu odspojim od tog računa za koje sam izgubio podatke i povežem s ovim novim PayPalom?
Ili moram ovu karticu deaktivirati i novu otvoriti?
Hvala na svim odgovorima! 

22 mjeseca

Pozdrav svima..sad bi htio aktivirati paypal pa me zanima dal s Visom Electron mogu primati novce i s paypal balancea isplatit na karticu? hvala!

Music and nothing else metters
2 godine
sk0ls kaže...

Pozdrav svima..sad bi htio aktivirati paypal pa me zanima dal s Visom Electron mogu primati novce i s paypal balancea isplatit na karticu? hvala!

Možeš, ja je imam na PBZ i primam lovu bez problema

3 godine
xXxBartmanxXx kaže...

A ne znam šta raditi u tom slučaju ako kaže da ima maksimum broj, nego ti imaš14godina, i nemaš svoj račun u banci, i radiš paypal račun.

A preko čije kartice se povezuješ.

23 mjeseca
Franjo15 kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

A ne znam šta raditi u tom slučaju ako kaže da ima maksimum broj, nego ti imaš14godina, i nemaš svoj račun u banci, i radiš paypal račun.

A preko čije kartice se povezuješ.

Pitam u ime tate, nije registriran na bug forum...

3 godine
xXxBartmanxXx kaže...

Onda nek otac ode u banku, napravi novu karticu. Ako je u pbz sad izdaje novu visu koja je spojena na tekući i kao je za "sigurnu" kupnju na netu, napraviti će mu je besplatno. Meni je neki dan stigla. Ili nek otvori devizni račun.

Pa onda to spoji s paypal

4 godine

Ovo mi pise kad pokusam platit paket: 

We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-0019. This happened because it has been denied by the card issuer.

To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account. 

Siguran sam da imam vise od 6kn na karticu (6kn je vrijednost paket)

Ne znam  zasto mi nece platit, prije 2-3 dana sam uredno platio majicu? Citao sam o tom problemu na forumu al nitko nije dao konkretno rijesenje.. 

4 godine

Pa jesi zvao banku da vidis dal je blokirano i na kartici ti mora uvijek bit nekih 20kn il malo vise nzn tocan broj koje uopce nemozes koristit

You got to lose to know how to win
23 mjeseca
neaktivan
Htio bih si napravit karticu iskljucivo za paypal i da imam ziro racun trebalo bi mi da prebacujem pare s paypal-a na karticu. Zanima me koju je karticu i banku najbolje odabrati? I koji da si paypal napravim za tu karticu znaci da mogu na njega primat i povlacati novac?
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
12 mjeseci
neaktivan
H4X0R_Bug kaže...
Htio bih si napravit karticu iskljucivo za paypal i da imam ziro racun trebalo bi mi da prebacujem pare s paypal-a na karticu. Zanima me koju je karticu i banku najbolje odabrati? I koji da si paypal napravim za tu karticu znaci da mogu na njega primat i povlacati novac?

Za to češ morati otvoriti bankovni račun u stranoj zemlji.

Kod nas u HR za sad Paypal daje samo mogučnost kupnje preko interneta, ako dobiješ neku lovu na paypal , ne možeš prebaciti  na žiro račun ili devizni.  

2 godine
pijanstvo kaže...
H4X0R_Bug kaže...

Za to češ morati otvoriti bankovni račun u stranoj zemlji.

Kod nas u HR za sad Paypal daje samo mogučnost kupnje preko interneta, ako dobiješ neku lovu na paypal , ne možeš prebaciti  na žiro račun ili devizni.  

Pričaš gluposti!!

Ovako, iz Splitske banke:
Otvoriš devizni račun u Eurima (takav je moj), i obavezno im kažeš da želiš VISA electron karticu, samo nju. Kad to obaviš u banci, za 2tjedan ti stigne pin od kartice i odeš onda u banku po nju i to je sva mudrost.
S tim računom ne možeš u minus. Otvaranje računa je besplatno, izrada kartice besplatna.
Vođenje računa 3kn/mj.

Na karticu staviš 50kn, registriraš se na PayPal, dodaš karticu, stisneš da ju verificiraš i onda moraš upisati 4 broja koja dobiješ kada ti skine 1.95$ pri verifikaciji. Za par dana odeš u banku i tražiš ispis transakcije s opisom i tamo će ti pisati taj četveroznamenkasti broj i njega upišeš i to je to.(ako imaš internet bankarstvo na njemu pogledaš taj broj i kod nekih banak u opisu transakcije bude odmah taj broj, kod nekih moraš čekati 2-3dana.) I onda možeš povlačiti s PayPala novce na karticu.
30dana ti stoji na balanceu, ne možeš ništa s njima, kad prođe 30dana onda ti se automatski prebaci na karticu.
Ako želiš da ti odmah prebaci da ne čekaš 30dana onda platiš 5$. 

5 godina
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
2 godine

prvo i osnovno što gledaš je dal šalje uopće u hrvatsku, a ovaj tvoj ne šalje. Jedino da pitaš hoće li ti slati, i u tom slučaju platit ćeš 379 dolara + poštarina ako ti odluči slati, i na tu cijenu 25% pdv-a

i zar je teško prije pitanja pročitati par stranica unatrag i vidjeti koliko je puta napisano da nema carine na informatičku opremu nego samo pdv, al lakše je čekati da netko drugi odgovori nego slučajno potrošiti 5 minuta čitanja i guglanja

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 17:06 (brane_og).
3 godine

dali pc tableti spadaju pod informaticka oprema? a prijenosni hard diskovi?

5 godina
brane_og kaže...

prvo i osnovno što gledaš je dal šalje uopće u hrvatsku, a ovaj tvoj ne šalje. Jedino da pitaš hoće li ti slati, i u tom slučaju platit ćeš 379 dolara + poštarina ako ti odluči slati, i na tu cijenu 25% pdv-a

i zar je teško prije pitanja pročitati par stranica unatrag i vidjeti koliko je puta napisano da nema carine na informatičku opremu nego samo pdv, al lakše je čekati da netko drugi odgovori nego slučajno potrošiti 5 minuta čitanja i guglanja

Nije bitno da li šalje ili ne, nego pitam radi informacije, jer su sve gtx580 približno iste cijene, naručivao sam preko ebaya puno puta ali nikad preko 500kn cifra i nikad nisam platio poštarinu niti pdv...

Ako ne možeš lijepo ljubazno odgovriti niti ne trudi se..

Što misliš da ja svojim klijentima sa kojima radim velim, čujte sve Vam piše uvjetima zašto ih niste pročitali misliš da bih dugo radio u firmi??

Tko pita ne skita

Lijep pozdrav,

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay - pitanja i odgovori
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice