PayPal uplata

poruka: 7
|
čitano: 4.908
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, Lazarus Long, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
PayPal uplata
pitanje

Pozdrav svima,

Trebao bih preko paypala uplatiti iznos od 10 eura da bi postao vip član na jednom forumu koji mi je od iznimne važnosti. E sad pošto ne znam kako se koristiti paypalom niti imam kartice (mislim da se samo preko njih može novac prebaciti) imao bih molbu ako ima tko s foruma a da je iz Zagreba i ima paypal da se nađemo u nekom internet caffeu ili igraonici.... uplati mi tih 10eura ja mu dam 200kn.... laka zarada pa tko hoće neka mi se javi preko privatne poruke.

Hvala.

BUG rulz!
4 godine
PayPal uplata

jeftinije te dodje da napravis lijepo žiro račun u Erste banci (tamo ja imam i provjereno radi paypal), uplatis novac tamo i napravis paypal nego da das 200kn nekome

Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.2.2009 17:11 (AA-d00d).
4 godine
moderator
PayPal uplata

Poslušaj savjet iznad.

U krajnjem slučaju zašto bi davao nekome 200 kn za to, i 100 je puno.

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication
4 godine
PayPal uplata
autorov komentar

Žiro račun mogu otvoriti samo ako imam posao jel tako... a pošto se još uvjek školujem to mi neće biti omogućeno, right?

BUG rulz!
4 godine
moderator
PayPal uplata

Moguće, ma da nisam 100% siguran.

Ono šta sigurno možeš je otvoriti devizni račun i plaćati tako. Tako radi susjed već godinama.

Za devizni ne trebaš imati stalna primanja. On ima račun u PBZ-u taako da znam da tamo možeš, također je nezaposlen.

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication
3 godine
PayPal uplata
prihvaćeno rješenje

Ako treba poslati novac PayPal korisniku koji je u državi u kojoj je omogućeno primanje novca putem PayPala, onda mi se javi putem e-maila.

Dakle, korisnik (vlasnik tog foruma) npr. može biti iz USA i europskih država, ali ne npr. iz Hrvatske jer PayPal korisnici iz HR ne mogu primiti uplatu na PayPal account.

email email
http://www.enabava.net - RapidShare Premium računi, Steam PC igre, Moneybookers uplate, kupovina preko eBay, Amazon, DealExtreme servisa, TorrentLeech.org VIP, PayPal uplate
4 godine
RE: PayPal uplata
Creative kaže...

Žiro račun mogu otvoriti samo ako imam posao jel tako... a pošto se još uvjek školujem to mi neće biti omogućeno, right?

ne. žiro ili tekući račun mozes imati bez obzira dal si zaposlen ili ne.
ja sam student i nemam nikakav posao, can niti preko student servisa i bez problema sam napravio žiro racun u Erste banci.
izrada ti je 30tak kn ako se dobro sjecam
Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice