Bijeli mi je lakše uredit,a crni teže 
Glasovanje traje još 5 min.
Bijeli mi je lakše uredit,a crni teže 
Glasovanje traje još 5 min.
Glasovanje završilo,a sad da čujem zašto crni,a zašto bijeli...
Ja ću prvi crni ne - teško ga uredim,i ružno je 
Bijeli da - Lako se uredi,i bolji je od crnog...
više je ljudi glasovalo za crni,,,
crni bolje izgleda i ne umara toliko oči.
zašto je bijeli lakše urediti?
Glasovanje završilo,a sad da čujem zašto crni,a zašto bijeli...
Ja ću prvi crni ne - teško ga uredim,i ružno je 
Bijeli da - Lako se uredi,i bolji je od crnog...
kolega, kako je tebi bolje, samo da programi rade!
pali tv, da mogu gledat :)
edit: budala sam
Jakše je uredit ovaj bijeli zato što mogu postaviti kanala koliko hoću,a na crnom mogu još maximalno 2...
a šteta....
onda stavi bijeli :(
Osim toga vidjeli ste dole skroz na dnu stranice nema mjesta... :(
Da maknem ono Početna Stranica u meniju?
| 22 | Da |
|---|---|
| 1 | Ne |
mici, ali nemoj sad, mijenjaj po noci :)
mici, ali nemoj sad, mijenjaj po noci :)
Ma sad cu da se riješim....
EDIT:Jesam :)
Ali kakva konkurencija ako smijem znati?
Postica
Postica rulz!!!!! 
Postica
Postica rulz!!!!! 
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/humor/120.aspx?page=786&jumpto=2511767&sort=asc&view=flat
ho-ho-ho
kad ce biti rtl i nova? :'(
Postica
Postica rulz!!!!! 
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/humor/120.aspx?page=786&jumpto=2511767&sort=asc&view=flat
ho-ho-ho
dobro, sad smo doznali i da si "opaki haker" koji,uz znanje copy/paste (za koje misli da je"programiranje") , zna pročitati podatke s nečijeg profila...

rock on!!!!
vidim da te pogodilo to kaj ova cura ima stoput bolji uradak i trebat ćeš zilion godina da to dostigneš(ako uopće znaš nekaj više od copy/paste), al bolje ti je da si to i sam priznaš nego da gubiš vrijeme na jalove rasprave...radije knjige u ručice i učiti...to će te oplemeniti drago dijete...nisam agresivac kak misliš, više sam ko licitarska beba kaj se agresije tiče, al kad netko ne poštuje tuđi trud, riječ je moj mač...hehe...i da, želim ti sretan božić i ostale nadolazeće praznike da ne misliš da se srdim na tebe....nemam razloga...i ja sam (nekad davno) bio mlad i osjetljiv kad me netko pročita...No Heart Feelings...i da, Postica rulz!!! 
dobro, sad smo doznali i da si "opaki haker" koji,uz znanje copy/paste (za koje misli da je"programiranje") , zna pročitati podatke s nečijeg profila...

rock on!!!!
vidim da te pogodilo to kaj ova cura ima stoput bolji uradak i trebat ćeš zilion godina da to dostigneš(ako uopće znaš nekaj više od copy/paste), al bolje ti je da si to i sam priznaš nego da gubiš vrijeme na jalove rasprave...radije knjige u ručice i učiti...to će te oplemeniti drago dijete...nisam agresivac kak misliš, više sam ko licitarska beba kaj se agresije tiče, al kad netko ne poštuje tuđi trud, riječ je moj mač...hehe...i da, želim ti sretan božić i ostale nadolazeće praznike da ne misliš da se srdim na tebe....nemam razloga...i ja sam (nekad davno) bio mlad i osjetljiv kad me netko pročita...No Heart Feelings...i da, Postica rulz!!! 
Really?
Pa ti si taj koji dolazi na neciji drugi uradak i govoris kako je nesto drugo bolje, zar ne?mogao si onda samo napisati, let the flame war begin

rock on!!!!
Really?
Pa ti si taj koji dolazi na neciji drugi uradak i govoris kako je nesto drugo bolje, zar ne?mogao si onda samo napisati, let the flame war begin
potpuno si u pravu...sam sam upao u zamku...eto,priznajem :)
ponekad treba vremena da se skuži da se gubi vrijeme na gluposti...došlo mi..
i evo isprika svima koje sam uznemirio...neću više...
odoh odavde
pozdrav ljudi! zanima me ako radi Fox Crime? jer je tamo u ponedjeljak premijera Dextera kojeg pratim, pa bi htio gledati :)
Hvala!!
Internetska Televizija vs TV3000.tk
| 24 | Internetska Televizija |
|---|---|
| 42 | TV3000.tk |
Marko kada ce rtl i nova?
Marko kada ce rtl i nova?
Kada dođe stream....
Dobro je ovo sad radi još da proradi Nova i RTL a ova doma nije na hrvatskome jeziku.Pozdrav markane i samo nastavi svaka ti čast.
Internetska Televizija vs TV3000.tk
Glasanje gotovo! :)
Ako se ne želiš zamarat sad sa stranicom, možda je i bolja opcija koja je sad.
Stranica je super, jednostavno i funkcionalno. Sad još posveti pažnju na to da ti što više kanala radi i sve 5.
Kada ce vise proraditi nova tv, rtl, rtl 2...
e marko jel doma tv tvoj, ili si to našo?
Kada ce vise proraditi nova tv, rtl, rtl 2...
Imas li mozda i neku muzicku zelju ?!
Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!