VIP fiksni internet trio paket - iskustva.

poruka: 1
|
čitano: 5.906
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
offline
VIP fiksni internet trio paket - iskustva.

Tema je manje više najmjenjena kao upozorenje potencijalnim korisnicima VIP fiksnog interneta.

 

Odma na početku - ne uzimajte.Dakle 19.6 sam se prebacio sa tcom (nikad problema u 6 godina korištenja) na VIP mrežu, ponajviše radi 0kn naknade prvih 6 miseci.

Od prvog dana ne radi TV dio trio paketa i ne rade ništa po tom pitanju, sami operateri tako kažu (šaljemo serviserima nalog za riješavanje problema, no oni su na godišnjem i nije neubučajno da to tako dugo traje).

Internet dio je na prvi pogled ispravan, no veza je krajnje nestabilna, u svakom od 24h se dogodi makar jedan prekid veze (ne radi se resetiranju rutera, nego interneta doslovno na sekundu nestane, iritantno ako ste gamer kao ja).

 

Sve skupa - izbjegavajte VIP.

 

update : Nakon gotovo 20 dana dođe mi, potpuno nenajavljen tehničar, u devet ujutro u stan.

Tehničar je od tcoma, odma mu je jasno da je vip tv box neispravan i ide to javiti Vip-u, no nema nikakav direktni broj za to nego zove službu za korisnike od vipa, koje je očito zatrpana primjedbama i lik i ja čavrljamo dok ide lagana isprekidana glazba na automatu....Lik na kraju kaže da će on razdužiti nalog i predati ga Vip-ovoj službi na daljnu odradu.

 

Ja odma nazovem Vip (jer ZNAM da će to razduživanje naloga trajati 15 dana) i kažem da mi pošalju novi vip tv prijamnik, što lik spremno prihvati nakon kraćeg razgovora.Isti dan mi šalju mail i poziv, ispričavaju se i kažu je vip tv prijamnik poslan i da stiže sutra (četvrtak) i da će time slučaj konačno biti riješen, kažu eto takve stvari se događaju te da im je jako žao.

 

Danas, petak, nema vip tv boxa i ja nazovem opet 0800 091 091, no naravno nikakav vip tv prijamnik nije poslan....te da oni ne znaju zašto ga nisu poslali....Navodno je poslan danas, no nikakva garancija da će to uopće riješiti problem.

 

Kakve li nakupine neprofesionalaca.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2015 18:37 (Branimir82).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice