Igra li tko na molten ragnaros serveru ak netko igra nek me doda i nek mi se javi nick mi je Harmafest
Igram ja ali low lvl :)
igram na DW i Warsong
Igra li tko na molten ragnaros serveru ak netko igra nek me doda i nek mi se javi nick mi je Harmafest
Igram ja ali low lvl :)
igram na DW i Warsong
ja i jso nekoliko frendova igramo na frostwolfu x3, zovem se gasat pa me dodajte, za sad sam 28lvl hunter
Evo i prvi problemi s launchanjem Cataclysm Greymane realma :(
jel neko igra catu na moltenu,da kaze kakvi su dojmovi,dali je uopce igrivo?
Ja sam na 34 lvl-u s Human Paladinom.
Neki questovi još ne rade no da se igrati.
Znam da dungeon finder ne radi, neke instance i battlegrounds.
jel neko igra catu na moltenu,da kaze kakvi su dojmovi,dali je uopce igrivo?
Počeo jučer čisto da vidim kako ide. Uzo BE Paladina i sad sam lvl 30 i mogu ti reći da id prilično dobro, neki questovi ne rade ali igrivo je. Laga nema i stalno nešto poboljšavaju. Čini se da nakon godinu dana WOTLK na moltenu prelazim na Catu
Počeo jučer čisto da vidim kako ide. Uzo BE Paladina i sad sam lvl 30 i mogu ti reći da id prilično dobro, neki questovi ne rade ali igrivo je. Laga nema i stalno nešto poboljšavaju. Čini se da nakon godinu dana WOTLK na moltenu prelazim na Catu
Ja imam lvl 35 Human Prot. Paladina, predobar je :)
Samo šteta što će server ipak zadržati u USA... Nije mi neki gušt igrati sa 160ms pingom..
Zašto ne radi dungeon finder? Kako ući u njih onda? molim pomoć :)
Zašto ne radi dungeon finder? Kako ući u njih onda? molim pomoć :)
Još ga nisu scriptali.
A u dungeone moraš sam ići sa ekipom..
Jučer su to sredili navečer izgleda, baš gledam na stranici.
jel samo za Cataclysm il i WotLK?
jel samo za Cataclysm il i WotLK?
da to i mene zanima probao jucer na WotKL serveru i nista,dobio ćorak
Lijepo piše Greymane and Deepholm.
Jel igra tko na Deepholm da je horda? Nebitan lvl i klasa bitno da je naš čoek, tj balkanac. Dop*zdilo mi samom igrat
a sto se tice spellova,vidio sam nesto na njihovoj stranici da ih tek kao stavljaju kod trenera.Sta to znaci da nema sve spellove
Hehe, još se to igra!
Meni je bio poprilično zgodan http://wowen.hellground.pl/ jer se igra TBC, nema čekanja, cca 2000 online, ljudi pomažu i nema spammera, jedini problem je što je 90% ekipa iz Poljske :)
Tu i tamo znam uletit malo, ali WoW je .... mrtav :)
Hehe, još se to igra!
Meni je bio poprilično zgodan http://wowen.hellground.pl/ jer se igra TBC, nema čekanja, cca 2000 online, ljudi pomažu i nema spammera, jedini problem je što je 90% ekipa iz Poljske :)
Definitvno je dead, al dok čekam da izađu "pande i pokemoni" na retail (čitaj: Mists of Pandaria) moram malo kratit vrijeme. Nezz nekako mi je molten najbolje legao još. WOTLK je preko 95% dovršen, a Cata se sređuje u hodu.
Gdje mogu nac lik za download?
Hehe, još se to igra!
Definitvno je dead, al dok čekam da izađu "pande i pokemoni" na retail (čitaj: Mists of Pandaria) moram malo kratit vrijeme. Nezz nekako mi je molten najbolje legao još. WOTLK je preko 95% dovršen, a Cata se sređuje u hodu.
cisto sumnjam,BC je mozda 95%,a lich je puno manje,ima dosta stvari koje su zbugane,al realno mislim da nikad nece moci proci 90% ni s jednom ekspanzijom
igro tko na ragnaros x20?