Beautiful Widgets

poruka: 7
|
čitano: 710
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Beautiful Widgets".
4 godine
Beautiful Widgets
Grozota od aplikacije... Troši resurse ko luda, lagga i nije besplatna (ovo napominjem jer ima triput boljih i ljepših aplikacija za 0 kuna, npr. GoNešto - weather, clock, itd, itd...).
Do NOT feed the troll!!
23 mjeseca
Beautiful Widgets

nije baš takva grozota i nisam uopće primjetio da lagga, a koristim ju već nešto više od dva mjeseca. ima zgodne skinove i widgete, možda je potrošnja baterije malo veća od uobičajene, al bože moj, njie takva strahota. istina da se plaća, ali ja skinuo besplatno i uživam u svim njenim čarima kao da sam ju platio {#}

homescreen si jednostavno više nemogu zamisliti bez njenog clock widgeta.

4 godine
Re: Beautiful Widgets
Cican kaže...

nije baš takva grozota i nisam uopće primjetio da lagga, a koristim ju već nešto više od dva mjeseca. ima zgodne skinove i widgete, možda je potrošnja baterije malo veća od uobičajene, al bože moj, njie takva strahota. istina da se plaća, ali ja skinuo besplatno i uživam u svim njenim čarima kao da sam ju platio{#}

homescreen si jednostavno više nemogu zamisliti bez njenog clock widgeta.

Ovo je drugi par rukava...

Ja ti ipak savjetujem da probaš GoWeather, skini HD video prikaz pa da vidiš što je vizualna prezentacija! Skinova koliko hoćeš, nema battery draina, itd...

Do NOT feed the troll!!
2 godine
Beautiful Widgets

ma super aplikacija - fancy u stilu htcSens-a

Inaće, aplikacija se može besplatno i legalno skinuti sa m.getjar.com/gold

Uživajte!

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 14:46 (bushek).
2 godine
protjeran
Beautiful Widgets

Također koristim s GetJara, nikad nikakvih većih problema, preporuka !

http://www.youtube.com/watch?v=6F4L6LbwHWY
23 mjeseca
Re: Beautiful Widgets
CrnaBitanga kaže...
Grozota od aplikacije... Troši resurse ko luda, lagga i nije besplatna (ovo napominjem jer ima triput boljih i ljepših aplikacija za 0 kuna, npr. GoNešto - weather, clock, itd, itd...).

Imam aplikaciju, skinuo sam je s mobile9, nema lagga, resursi mi se nistu ništa povećali niti najmanje! i može i nemora biti besplatna i naravno nema veće potrošnje baterije

Preporuka svima {#}

Win Osama in hide and seek
3 godine
Beautiful Widgets

Beautiful widgets koristim više od godinu dana, aplikacija za lag nije čula, resurse ne pratim, na bateriju ne utječe... Samo preporuke (Galaxy S II)

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice