- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nije baš takva grozota i nisam uopće primjetio da lagga, a koristim ju već nešto više od dva mjeseca. ima zgodne skinove i widgete, možda je potrošnja baterije malo veća od uobičajene, al bože moj, njie takva strahota. istina da se plaća, ali ja skinuo besplatno i uživam u svim njenim čarima kao da sam ju platio 
homescreen si jednostavno više nemogu zamisliti bez njenog clock widgeta.
nije baš takva grozota i nisam uopće primjetio da lagga, a koristim ju već nešto više od dva mjeseca. ima zgodne skinove i widgete, možda je potrošnja baterije malo veća od uobičajene, al bože moj, njie takva strahota. istina da se plaća, ali ja skinuo besplatno i uživam u svim njenim čarima kao da sam ju platio
homescreen si jednostavno više nemogu zamisliti bez njenog clock widgeta.
Ovo je drugi par rukava...
Ja ti ipak savjetujem da probaš GoWeather, skini HD video prikaz pa da vidiš što je vizualna prezentacija! Skinova koliko hoćeš, nema battery draina, itd...
ma super aplikacija - fancy u stilu htcSens-a
Inaće, aplikacija se može besplatno i legalno skinuti sa m.getjar.com/gold
Uživajte!
Također koristim s GetJara, nikad nikakvih većih problema, preporuka !
Imam aplikaciju, skinuo sam je s mobile9, nema lagga, resursi mi se nistu ništa povećali niti najmanje! i može i nemora biti besplatna i naravno nema veće potrošnje baterije
Preporuka svima 
Beautiful widgets koristim više od godinu dana, aplikacija za lag nije čula, resurse ne pratim, na bateriju ne utječe... Samo preporuke (Galaxy S II)