ES File Explorer

poruka: 9
|
čitano: 946
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "ES File Explorer".
7 mjeseci
ES File Explorer

Odlična aplikacija,već je mjesec dana koristim u kombinaciji sa Q5 menagerom za pregled sadržaja usb stickova.

SK crew
4 godine
moderator
Re: ES File Explorer
Pranja kaže...

Odlična aplikacija,već je mjesec dana koristim u kombinaciji sa Q5 menagerom za pregled sadržaja usb stickova.

Nisam je isprobao, ali moram reći da mi grozno kičasto izgledaju pozadine i to na svim ekranima. Baš kvare dojam, onako na pravu loptu...

...
3 godine

ES File explorer koristim jos od kada sam imao Heroja. Po meni najbolji file manager na Androidu.

btw. usput podrzava i bluetoth transfer, kao i root explorer, odnosno preko njega je moguce mountati i sistemsku particiju (dakako samo za rootane uredjaje), ima interni preglednik slika, integrirani arhiver.....

Ova applikacija je puno vise od obicnog file managera

Inace teme koje dolaze sa njim stvarno nisu za ubit se od ljepote. Srecom program obiluje konfiguracijskim opcijama tako da da se vrlo brzo moze prilagoditi svacijem ukusu.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 2:32 (syncmaster245b).
3 godine
ES File Explorer

Meni je Astro explorer dobar. Ima podrsku za SMB i Bluetooth. Ne znam jedino jel' podrzava mrezni share.

2 godine
ES File Explorer

Stvarno dobra aplikacija, koristim već jako dugo na x8 i sada i na galaxy miniju...Svakako za preporučit :)

2 godine
Miro kaže...
Pranja kaže...

Nisam je isprobao, ali moram reći da mi grozno kičasto izgledaju pozadine i to na svim ekranima. Baš kvare dojam, onako na pravu loptu...

Zato ja imam najednostavniju crnu pozadinu.

Izvrstan file manager. Od kad ga imam, zaboravio sam da imam USB kabel za mob..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
7 mjeseci
Miro kaže...

Nije važno kako izgleda,bitna je funkcionalnost. {#}

SK crew
12 mjeseci
neaktivan
Dropbox također

Da, odličan je. Preko njega pristupam Dropboxu i to mi je fenomenalna opcija.

3 godine
Miro kaže...
Pranja kaže...

Možeš probati ASTRO File Manager, odličan, meni i bolji od ES FE

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice