Odlična aplikacija,već je mjesec dana koristim u kombinaciji sa Q5 menagerom za pregled sadržaja usb stickova.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odlična aplikacija,već je mjesec dana koristim u kombinaciji sa Q5 menagerom za pregled sadržaja usb stickova.
Nisam je isprobao, ali moram reći da mi grozno kičasto izgledaju pozadine i to na svim ekranima. Baš kvare dojam, onako na pravu loptu...
ES File explorer koristim jos od kada sam imao Heroja. Po meni najbolji file manager na Androidu.
btw. usput podrzava i bluetoth transfer, kao i root explorer, odnosno preko njega je moguce mountati i sistemsku particiju (dakako samo za rootane uredjaje), ima interni preglednik slika, integrirani arhiver.....
Ova applikacija je puno vise od obicnog file managera
Inace teme koje dolaze sa njim stvarno nisu za ubit se od ljepote. Srecom program obiluje konfiguracijskim opcijama tako da da se vrlo brzo moze prilagoditi svacijem ukusu.
Meni je Astro explorer dobar. Ima podrsku za SMB i Bluetooth. Ne znam jedino jel' podrzava mrezni share.
Stvarno dobra aplikacija, koristim već jako dugo na x8 i sada i na galaxy miniju...Svakako za preporučit :)
Nisam je isprobao, ali moram reći da mi grozno kičasto izgledaju pozadine i to na svim ekranima. Baš kvare dojam, onako na pravu loptu...
Zato ja imam najednostavniju crnu pozadinu.
Izvrstan file manager. Od kad ga imam, zaboravio sam da imam USB kabel za mob..
Nije važno kako izgleda,bitna je funkcionalnost. 
Da, odličan je. Preko njega pristupam Dropboxu i to mi je fenomenalna opcija.
Možeš probati ASTRO File Manager, odličan, meni i bolji od ES FE