Machinarium

poruka: 13
|
čitano: 992
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Machinarium".
3 godine
Machinarium

Nisam igrao na mobilnim platformama, ali ljudi moji, ovo je remek-djelo. Tko još nije zaigrao, neka piše pod obavezno...{#}

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
3 godine
Machinarium

Podsjeća me na Beneath a steel sky

MIKROBLOG: Ima li nešto gore za čuti od Francuza kako psuje na eng oponašajući afroamerikance? Referenca - FPS MP
5 godina
Machinarium

Jedna od rijetkih igara koju sam presao bez varanja. Vrhunska igra!

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
5 godina
Machinarium

nesto fenomenalno!

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
5 godina
moderator
Machinarium

Vidim javljaju se sve moji istomišljenici {#}, pa evo samo za vas, da nitko drugi ne čuje, informacija - za sljedeći Bug pipremamo recenziju novog dragulja, kojeg je stvorila ista ekipa genijalaca!

I da ne budem baš skroz off-topic dodao bih opisu Machinariuma da, što se tiče iPada, radi samo na dvojci i trojci!

...
12 mjeseci
Re: Machinarium
Miro kaže...

Vidim javljaju se sve moji istomišljenici {#}, pa evo samo za vas, da nitko drugi ne čuje, informacija - za sljedeći Bug pipremamo recenziju novog dragulja, kojeg je stvorila ista ekipa genijalaca!

I da ne budem baš skroz off-topic dodao bih opisu Machinariuma da, što se tiče iPada, radi samo na dvojci i trojci!

Botanicula?

5 godina
Hydralisk kaže...
Miro kaže...

Botanicula?

Kad to izlazi? Nadao sam se da ce do sada izaci, ali jos nista :/

Nothing is true, everything is permitted...
12 mjeseci
Assassin kaže...
Hydralisk kaže...
Miro kaže...

Botanicula?

Kad to izlazi? Nadao sam se da ce do sada izaci, ali jos nista :/

Kako nije izašlo?

Može se kupiti na steamu i gog-u, a mislim da je bilo i u zadnjem humble indie bundleu.

4 godine
Machinarium

Vrhunska flash (AIR) igra

Galaxy S2 @ WanamLite 11.7, Abyss Kernel 4
5 godina
Machinarium

najbolja investicija za umirovljenicke dane je kupnja svih indi paketa na steam akcijama.  te igre imaju nesto u sebi... ima li igdje ikakav osvrt sa analizom tipa..."u cemu je tajna"?   ja sam se naigrao davnih godina i nemam nikakav poriv vrtit ove blokbastere od 12gb.

a kad sjednem za indi naslov, fali mi jos kras expres i lizalice...sretan ko dijete na tuti.

gle ovo...Limbo... šta reci, koju posluku porati?  i najljepse u svemu tome, Machinarium i slicne igre...osim sto su jaaako jeftine, zasluzuju svaku lipu i taj razvoj treba podrzati.  ako nisu odlicne i smislene puzzle igre...onda me isto prikuju za stolicu svi indi naslovi tipa..."mozak na pasu".

Indi rules!

12 mjeseci
Machinarium

Da, jako lijepa igra.

Nije toliko za razmišljanje nego više pritisni sve na ekranu i vidi šta se dogodi s čim sam u potpunosti ok jer moj mozak ne podnosi najbolje logiku point 'n' click igara pa često zaglavim na jednoj sceni po pola sata gdje je rješenje jednostavno.

3 godine
torrente kaže...

najbolja investicija za umirovljenicke dane je kupnja svih indi paketa na steam akcijama.  te igre imaju nesto u sebi... ima li igdje ikakav osvrt sa analizom tipa..."u cemu je tajna"?   ja sam se naigrao davnih godina i nemam nikakav poriv vrtit ove blokbastere od 12gb.

a kad sjednem za indi naslov, fali mi jos kras expres i lizalice...sretan ko dijete na tuti.

gle ovo...Limbo... šta reci, koju posluku porati?  i najljepse u svemu tome, Machinarium i slicne igre...osim sto su jaaako jeftine, zasluzuju svaku lipu i taj razvoj treba podrzati.  ako nisu odlicne i smislene puzzle igre...onda me isto prikuju za stolicu svi indi naslovi tipa..."mozak na pasu".

Indi rules!

Je, prešao sam i Limbo...super atmosfera, ali nije toliko zanimljiv kao Machinarium.

Iako sumnjam da nisi igrao, preporučam ti Braid. Još jedno remek djelo, čak ponekad i poprilično izazovno...;)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
5 godina
Machinarium

slazem se.  odlicna zabava i odigran  ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice