Nisam igrao na mobilnim platformama, ali ljudi moji, ovo je remek-djelo. Tko još nije zaigrao, neka piše pod obavezno...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Podsjeća me na Beneath a steel sky
Jedna od rijetkih igara koju sam presao bez varanja. Vrhunska igra!
nesto fenomenalno!
Vidim javljaju se sve moji istomišljenici
, pa evo samo za vas, da nitko drugi ne čuje, informacija - za sljedeći Bug pipremamo recenziju novog dragulja, kojeg je stvorila ista ekipa genijalaca!
I da ne budem baš skroz off-topic dodao bih opisu Machinariuma da, što se tiče iPada, radi samo na dvojci i trojci!
, pa evo samo za vas, da nitko drugi ne čuje, informacija - za sljedeći Bug pipremamo recenziju novog dragulja, kojeg je stvorila ista ekipa genijalaca!
I da ne budem baš skroz off-topic dodao bih opisu Machinariuma da, što se tiče iPada, radi samo na dvojci i trojci!
Botanicula?
Botanicula?
Kad to izlazi? Nadao sam se da ce do sada izaci, ali jos nista :/
Botanicula?
Kad to izlazi? Nadao sam se da ce do sada izaci, ali jos nista :/
Kako nije izašlo?
Može se kupiti na steamu i gog-u, a mislim da je bilo i u zadnjem humble indie bundleu.
Vrhunska flash (AIR) igra
Galaxy S2 @ WanamLite 11.7, Abyss Kernel 4
najbolja investicija za umirovljenicke dane je kupnja svih indi paketa na steam akcijama. te igre imaju nesto u sebi... ima li igdje ikakav osvrt sa analizom tipa..."u cemu je tajna"? ja sam se naigrao davnih godina i nemam nikakav poriv vrtit ove blokbastere od 12gb.
a kad sjednem za indi naslov, fali mi jos kras expres i lizalice...sretan ko dijete na tuti.
gle ovo...Limbo... šta reci, koju posluku porati? i najljepse u svemu tome, Machinarium i slicne igre...osim sto su jaaako jeftine, zasluzuju svaku lipu i taj razvoj treba podrzati. ako nisu odlicne i smislene puzzle igre...onda me isto prikuju za stolicu svi indi naslovi tipa..."mozak na pasu".
Indi rules!
Da, jako lijepa igra.
Nije toliko za razmišljanje nego više pritisni sve na ekranu i vidi šta se dogodi s čim sam u potpunosti ok jer moj mozak ne podnosi najbolje logiku point 'n' click igara pa često zaglavim na jednoj sceni po pola sata gdje je rješenje jednostavno.
najbolja investicija za umirovljenicke dane je kupnja svih indi paketa na steam akcijama. te igre imaju nesto u sebi... ima li igdje ikakav osvrt sa analizom tipa..."u cemu je tajna"? ja sam se naigrao davnih godina i nemam nikakav poriv vrtit ove blokbastere od 12gb.
a kad sjednem za indi naslov, fali mi jos kras expres i lizalice...sretan ko dijete na tuti.
gle ovo...Limbo... šta reci, koju posluku porati? i najljepse u svemu tome, Machinarium i slicne igre...osim sto su jaaako jeftine, zasluzuju svaku lipu i taj razvoj treba podrzati. ako nisu odlicne i smislene puzzle igre...onda me isto prikuju za stolicu svi indi naslovi tipa..."mozak na pasu".
Indi rules!
Je, prešao sam i Limbo...super atmosfera, ali nije toliko zanimljiv kao Machinarium.
Iako sumnjam da nisi igrao, preporučam ti Braid. Još jedno remek djelo, čak ponekad i poprilično izazovno...;)