Onavo Extend

poruka: 5
|
čitano: 794
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Onavo Extend".
3 godine
protjeran
Onavo Extend

da li je to potrebno za samo surfanje ako vec koristim operu mini koja komprimira podatke? Da li netko koristi ovaj app?

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 2:08 (Bigkix).
4 godine
Re: Onavo Extend
Ja koristim, odlican je, ali vecinom ga koristim radi puno ljepseg prikaza kolko sam potrosio umjesto da koristim USSD ili neki drugi app.

Probajte
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
3 godine
protjeran
Onavo Extend

Ma frula od toga, radi samo na ICS-u.

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
4 godine
Re: Onavo Extend
Da jer koristi novije VPN-ove.

Ali u principu radi ovako :

npr. Twitter prikazuje sliku profila u npr. 8x8 a skine sliku u 256x256, ova aplikacija radi to da je skine u onoliko koliko ce je aplikacija prikazati, ako prikaze 16x16, skinut ce je u 16x16
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
5 godina
Onavo Extend

Koliko ja vidim ako se ovo može iskoristiti za smanjenje potrošnje prometa komprimiranjem prometa između servera i korisnika, onda bi isto tako trebalo povećavati (prividnu) brzinu veze, tj. smanjiti vrijeme loadanja stranice ? Što bi bilo JAKO korisno kad si negdi van grada (u vikendici u malom mistu recimo) pa imaš bijednu 200-300 kbps 2G vezu... Jasno ovo sigurno dodaje značajnu latenciju (kompresija na serveru, dekompresija na korisnikovom hardveru) ali kad imaš jako sporu vezu onda je puno bitnija download brzina nego latencija... Šta mislite o tome ?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice