Ne kužim...ja ga koristim gotovo 3 godine, i nitko mi nikad nije ništa naplatio???
Inače, savršem program za ono što nudi.. CrnaBitanga kaže 10/10!!
Ne kužim...ja ga koristim gotovo 3 godine, i nitko mi nikad nije ništa naplatio???
Inače, savršem program za ono što nudi.. CrnaBitanga kaže 10/10!!
CrnaBitango, prijatelju moj. Slažem se s tobom.
Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!
Jel ovo nešto slično kao BBM?
Trenutno je nema na AppStoreu jer imaju neki bug - trebala bi se vratiti brzo.
Aplikacija je u samom početku (koristio sam ju još na iPhone 3G, i nikad mi nitko ništa nije naplatio, osim cijene aplikacije) bila napravljena samo za iPhone, tek onda za Android i (u ovo nisam siguran da li ima) ostale platforme.
Prezadovoljan...
Neznam po čemu je poseban, jedino ovo da ne treba registraciju kao i viber. Na iphonu mi za sada i dalje facebookov messanger najbolje radi i služi svrsi...
Neznam po čemu je poseban, jedino ovo da ne treba registraciju kao i viber. Na iphonu mi za sada i dalje facebookov messanger najbolje radi i služi svrsi...
FB je za iOS i Android, WhatsApp je za sve!
hoćeš reći da wp7. webos i blackberry nemaju chat za facebook?? A opet, whatsapp nema za kompjuter, tako da opet moraš koristiti 2 IM-a jedan kad si na mobu a jedan kad si na kompu, a to mi face sve u jednom šutu rješava. Tipkam se na mobu, sjednem za komp i nastavljam konverzaciju
Jedino fali da na mobitel na stave i video chat i biti će onda više-manje skroz kompletiran