Odlično 'zgleda...
Meni se ne sviđa više AW kombinacija crne i plave, sad mi je draza crna i narancasta....
Odlično 'zgleda...
Meni se ne sviđa više AW kombinacija crne i plave, sad mi je draza crna i narancasta....
Nista posebno... Pogotovo unutrasnjost...
Alienware mi se cini miljama ispred...
S vanjske strane odlično,a unutra jadno.
Zašto pobogu na nova računala lijepe USB 2.0... USB 3.0 bi trebao biti današnji standard.
Jel to toliki problem napraviti kuciste crne boje iznutra...iz vana je kuciste dosta atraktivno ali mi se čini premalim
Izvana top, iznutra flop !
Pak mislim da je solidno i da je konfiguracija za nase trziste dobra i da ce sve prepreke sa lahkocom rasturiti a sto se tice konkurencije Allien-a mislim da cjena govori sve sto se ima reci o jednoj konfiguraciji i da se znak malog Allien-a mora dobro platiti jer svaka firma ima svoje principe i neku svoju garanciju (ne podcjenjujem Acer - ona je takodje dobra i uspjesna firma koja je dobra u nekim granicama ali mislim da se neke stvari ne mogu porediti barem tradicija.........THIS IS OPINION!!!
Hm...komponente su OK,ali izgleda da nisu čuli za cabel management.
Tako su iznutra izgledala računala skle(a)pana u Ve-mulju 
Ja sam vjerojano jedini kojem se sviđa računalo i izvana i iznutra. Izvana djeluje kao zvijer, i to se gotovo svakome sviđa. Unutrašnjost je dosta neuredna i "ružna" (tko je u prijašnje dvije godine vidio zelenu matičnu ploču??), no meni se sviđa. Već mi je stvarno dosta onih fancy ROG ploča (mislim lijepe su i kvalitetne, al s vremenom su mi dosadile) i raznoraznih hladnjaka koji su više orijentirani na izgled nego funkcionalnost. Ja bi rađe uzeo tog predatora nego bilokojeg alienwarea.
jedina stvar kaj mi se sviđa kod tog računala su kolko-tolko miš i tipkovnica.
14k kn previse ... za tu lovu se slozi zvijer sa 7970 ko iz peechke 
14k kn previse ... za tu lovu se slozi zvijer sa 7970 ko iz peechke 
ovisi gdje kupuješ
http://www.turbodiskont.com/pc-ac-ag7760-predator-ptsgre2063-ptsgre2063-72959.aspx
11785kn
živjeli web shopovi 
Jel ima negdje za kupit samo kuciste i kolko kosta?
Nažalost ne :/
Narančasti lovac? Zvuči kao nešto za mene :) Iako je neisplativ jako mi se sviđa kučište.
u kompletu je i duda varalica sa šarenim ledicama(za one ispod 2 godine starosti)
Izvana izgleda ko space shuttle, a iz nutra kao da ga je sava donjela, kosta da boli glava a nema ni sleeve-ane kablove na napajanju 
Za takav novac si covjek radije slozi nes pametnije....
Igracka
hahahahah rišpekt 
jel ja to vidim samo dva ram utora?
jel ja to vidim samo dva ram utora?
4 su, samo se treba malo bolje zagledati. Crno-zuta kombinacija. Pored zutih zakacki sa lijeve strane se primjete crne.
Kučište šminka, unutrašnjost prosječna, komponente jadne pri tome mislim na brzinu Rama od 1333
što kada se klokne proc s množiteljom predstavlja usko grlo. Na stock postavkama sigurno radi uglađeno, ali tjeranje u neke extreme sumnjam. A stvarne performanse vidjet ćemo u novom broju buga. 
Daj stavi na forum sliku svojeg kompa, da svi mozemo vidjeti kaj je to "cabel management"...
kutija se otvara klasično s gornje strane....haahahahah
Obično se klonim napadno dizajniranog hardwarea, ali bi me ovo kućište, ako bi bilo dobavljivo samo za sebe, definitivno dovelo u iskušenje.
Doduše, pogled unutra blago zabrinjava. Cable management nije loš - za kućište koje samo po sebi ne pruža nikakvu podršku za njega pa se sastavljač prosto potrudio da kablove sveže i ugura u kraj gde ne smetaju, što je blago razočaravajuće. Ono što brine je što mi se čini skromnih dimenzija, 99% nema ništa od stavljanja Ultra/XL-ATX ploča u njega (dobar deo onih za LGA2011), a rekao bih da se ni vlasnici najdužih grafičkih kartica ne bi usrećili. Šteta za inače solidno osmišljeno kućište koje stvarno izgleda kao da jede malu decu.
OK,,,zanimljiva stvarcica,,,
samo koja je cijena i jel ima nekih drugih varijanti boja
jer ova narandasta i crvena,,,hm,,,,
bas muzevno
Srednja žalost..!! U ovoj kutiji jedino što valja je miš!
ako se kome ne sviđa neka meni pokloni neću se ja buniti :)))))))))
Da li maticna ploca ima podrsku za sli?
Šteta što nema Ati-jevu kartu pa bi bilo zanimljivo kvalitetnijim igračima...ovako,igračka..i to vrlo skupa!