AirLive Traveler 3G 11n 3G Mobile Router

poruka: 5
|
čitano: 2.305
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "AirLive Traveler 3G 11n 3G Mobile Router".
4 godine

steta sto nema integriran 3G, ovako gubi na kompaktnosti, a i prakticnosti, jer pored njega, triba jos vucarat i usb 3G modem (ok, neki ga ionako vuku, ali strsi)...

4 godine
neaktivan
RE: AirLive Traveler 3G 11n 3G Mobile Router
wifi kaže...

steta sto nema integriran 3G, ovako gubi na kompaktnosti, a i prakticnosti, jer pored njega, triba jos vucarat i usb 3G modem (ok, neki ga ionako vuku, ali strsi)...

Pa bas si i ja to mislim. Ja bih tako nesto u auto, ali prvo ovo dosta kosta, a drugo jos nema niti modul koji mi treba. Mozda je bolje kupiti rabljeni iPhone 3G, postaviti ga u teethering mode i staviti negdje u autu u gepek.

4 godine
neaktivan

Nece ici. iPhone ne podrzava tethering preko WiFi-ja, samo preko USB kabla ili Bluetootha. Ovaj uredjaj mi se full svidja i radi sa T-Mobileovim stickovima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 17:21 (stakor).
4 godine
neaktivan
stakor kaže...

Nece ici. iPhone ne podrzava tethering preko WiFi-ja, samo preko USB kabla ili Bluetootha. Ovaj uredjaj mi se full svidja i radi sa T-Mobileovim stickovima.

Naravno da podrzava. Postavis AdHoc mrezu i radi.

2 godine
neaktivan
Kupio sam ovaj uređaj ali imam problema oko konfiguracije. Može li mi netko pomoći?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice