AMD Radeon HD 7970

poruka: 51
|
čitano: 2.781
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "AMD Radeon HD 7970".
8 mjeseci
AMD Radeon HD 7970

Jedva čekam da vidim dojmove Bug ekipe, budući da review na forumu nije baš nešto.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 16:20 (NiramX).
23 mjeseca
AMD Radeon HD 7970

grafa je zvijer! 

Give me some chiken!!!
2 godine
AMD Radeon HD 7970

Nije posebno bitna stavka pri odabiru komponenata, ali predobro izgleda...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
4 godine
AMD Radeon HD 7970
8 mjeseci
Re: AMD Radeon HD 7970

Šta li je ovo??   http://www.amazon.com/dp/B006V6RHVM/ref=asc_df_B006V6RHVM1861429?smid=ATVPDKIKX0DER&tag=pg-391-100-20&linkCode=asn&creative=395097&creativeASIN=B006V6RHVM

Ako pogledate malo bolje ovu sliku na kojoj je kutija na amozonu možete vidjet da piše "LIFETIME VARRANTY" ?????   Kako to oni mogu garantirati?

Najduža garancija koju sam vidio je 3 god. ali da postoji doživotna garancija to mi je nekak sumnjivo!  zar ne??

"I don't know whether I was right or wrong, I guess I'll never know... But I made it. And I guess I should be thankful for that"
23 mjeseca
AMD Radeon HD 7970

još bolje ako ima dozivotnu garu, znaci rikne ti i zamjenis lol netrebas kupovati novu sljedecih 20 godina.

Give me some chiken!!!
4 godine
Srki444 kaže...

Šta li je ovo??   http://www.amazon.com/dp/B006V6RHVM/ref=asc_df_B006V6RHVM1861429?smid=ATVPDKIKX0DER&tag=pg-391-100-20&linkCode=asn&creative=395097&creativeASIN=B006V6RHVM

Ako pogledate malo bolje ovu sliku na kojoj je kutija na amozonu možete vidjet da piše "LIFETIME VARRANTY" ?????   Kako to oni mogu garantirati?

Najduža garancija koju sam vidio je 3 god. ali da postoji doživotna garancija to mi je nekak sumnjivo!  zar ne??

Zaboravio si malu nevažnu riječ.... LIMITED lifetime warranty, a to trebaš pročitati u pravilima šta to točno znači pa ćeš shvatiti da nije to baš doživotno....

3 godine
AMD Radeon HD 7970

"A lifetime warranty is usually a guarantee on the lifetime of the product on the market rather than the lifetime of the consumer."

lol, s wikipedije.

8 mjeseci

Aha znaći životni vjek grafičke je obično koje 3 do 4 god. kod mene bio..

Znao sam da je nekaj zmuljano!    Mučko đubre!!!

"I don't know whether I was right or wrong, I guess I'll never know... But I made it. And I guess I should be thankful for that"
2 godine
Srki444 kaže...

Gdje kod tebe? LOL

I dalje je to jako dobra ponuda. Dokle god je kartica na tržištu - imaš garanciju.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
4 godine
Srki444 kaže...

Pobrkao si. Lifetime PROIZVODA. Dakle kad izađu slijedeće godine HD8970, a ove se više nebudu proizvodile (gotov lifetime), bajbaj garanciji.

Zato je ta gara, zbog obmanjivanja kupaca u nekim državama zabranjena.

12 mjeseci
AMD Radeon HD 7970

XFX na sve svoje grafe daje lifetime garanciju.

Ofc.
5 mjeseci
DamageHigh kaže...

Nije posebno bitna stavka pri odabiru komponenata, ali predobro izgleda...

{#}

dobra je, al` od serije 5xxx sve referentne AMD-ice meni bar, ISTO izgledaju.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
21 mjesec
AMD Radeon HD 7970

ispricavam se sto ovo nije vezano uz grafe ali da li itko zna gdje ima za nabavit (kod nas) test bench kucista?

hvala!

9 mjeseci
AMD Radeon HD 7970

PREJAKA GRAFA.. nadam se da ce sljedit driverima.. nepreferiram radeonke ali ovo se i tati svidja.. ceka se odgovor nvidie i pad cijena naravno...

xfact
3 godine
AMD Radeon HD 7970

A kaj rade s tim grafama posle kad ih testiraju? :P
Bilo bi ljepo da naprave nagradnu igru ili neki 50% discount :D 

10 mjeseci
AMD Radeon HD 7970

Ja bi bio sretan da imam i 4870{#}

3 godine
AMD Radeon HD 7970

Jos nekoliko sati i nadam se da ce biti u kucistu... :D dostojna zamjena staroj 6950...

Boze cuvaj LINKS...

Bolje šaka u glavu nego k...c u guzicu...
3 godine
zmedic kaže...

Jos nekoliko sati i nadam se da ce biti u kucistu... :D dostojna zamjena staroj 6950...

Boze cuvaj LINKS...

hajde nabaci neki review kad je dobiješ....ja ću sutra dobiti jos jednu gtx 580 pa ću se isto malo pohvaliti heheh :)

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
13 mjeseci
Ljudi, odakle vama pare za takvu zvijer?

Recesija je pa se zato i pitam, uzimate na kredit ili šta, ili imate plaću 10000 kn?

Samo pitam, zanima me...
Gaming is Life!
18 mjeseci
suspendiran
AMD Radeon HD 7970

Načeli ste gore u threadu jedan zanimljivi koncept... iznajmljivanje hardvera pod ugovorom.

Bilo bi zanimljivo: znači kupiš grafičku za 2000 kn, ali zajedno s njom kupio si npr pravo na apdejtove tog hardvera unaprijed 3-4 godine. 

Znači izače nova serija, ti vratiš staru i dobiješ novu bez plaćanja (jer si platio, tj 2000 kn ne košta kartica nego njihova usluga da tebe opskrbe svojim proizvodom :)

To bi bila utopija za informatičare, nešto kao leasing, ali na pojedinu komponentu.

4 godine
moderator
AMD Radeon HD 7970

Cijena IT hardvera toliko brzo pada da to jednostavno nije isplativo. 

Dok auto kuće aute koji su vraćeni s leasinga mogu dalje prodati, tvrtke koje proizvode hardver stare proizvode praktički mogu poslati na reciklažu. 

Zanimljivo je da je nešto slično u ponudi svojevremeno imala EVGA (ne znam da li još uvijek imaju). Neke je grafičke kartice kupac mogao unutar određenog roka vratiti EVGA-i te za manje novca kupiti novu grafičku karticu. Obzirom da je rok vraćanja bio prilično kratak (tipa šest mjeseci), mislim da ova shema nije baš zaživjela. 

9 mjeseci
zmedic kaže...

Boze cuvaj LINKS...

nekima je tek nova a tebi je vec stara? kolko si je uopce imao?

xfact
2 godine
Denis kaže...

Dok auto kuće aute koji su vraćeni s leasinga mogu dalje prodati, tvrtke koje proizvode hardver stare proizvode praktički mogu poslati na reciklažu. 

Zanimljivo je da je nešto slično u ponudi svojevremeno imala EVGA (ne znam da li još uvijek imaju). Neke je grafičke kartice kupac mogao unutar određenog roka vratiti EVGA-i te za manje novca kupiti novu grafičku karticu. Obzirom da je rok vraćanja bio prilično kratak (tipa šest mjeseci), mislim da ova shema nije baš zaživjela. 

Koliko cijeniš grafe, mogli bi se dogovorit za jednu. :)

9 mjeseci
AMD Radeon HD 7970

nevolim bas ati ali na anandtechu u benchevima jako dobro izgleda ako je to tako,šije sve po redu

5 mjeseci
Denis kaže...

da, zanimljivo, no postoji nesto jos zanimljivije !

mene bi zanimala solucija iznajmljivanja graficke kartice na 3,, 5, 7, 10, 15 dana.

povremeni sam gejmer, volim odigrati tri-cetiri igre u godini (vrhunskih ni nema vise) i glupo bih se osjecao kad bih kupio 7970 samo zbog toga.

volio bih kada bi postojala nekakva renta-graphic card sluzba i kad izadje igra koja me zanima, iznajmim karticu na nekoliko dana, ubijem se dan i noc igrajuci se, zadovoljim tu potrebu (tri-cetiri dana) i vratim ju.

mislim da bi za ovu opciju bilo puno zainteresiranih.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
3 godine
PCGamerX kaže...
Ljudi, odakle vama pare za takvu zvijer?

Recesija je pa se zato i pitam, uzimate na kredit ili šta, ili imate plaću 10000 kn?

Samo pitam, zanima me...

Ako se kuzis u baze, sql, malo servisa... uspije se uz posao jos dodatno zaraditi...

3 godine
=xfact= kaže...
zmedic kaže...

Boze cuvaj LINKS...

nekima je tek nova a tebi je vec stara? kolko si je uopce imao?

Imao sam je nekih pola godine, kad je izasla kupio u gore navedenog dobavljaca.

3 godine
Horned Reaer kaže...
zmedic kaže...

Boze cuvaj LINKS...

hajde nabaci neki review kad je dobiješ....ja ću sutra dobiti jos jednu gtx 580 pa ću se isto malo pohvaliti heheh :)

Cim je dobijem saljem ti video popularnog naziva UNPACKING, i benchmark test... i ne hvalim se, navikao sam "vrtiti" sa komponentama. A s obzirom da nisam tip koji sjedi doma i ceka da mu neko nesto donese potrudio sam se da zavrsim CCNP i naucim nesto iz baza tako da je to vrlo unosan posao sa strane bez velike muke.

9 mjeseci
zmedic kaže...
Horned Reaer kaže...
zmedic kaže...

Boze cuvaj LINKS...

Cim je dobijem saljem ti video popularnog naziva UNPACKING, i benchmark test... i ne hvalim se, navikao sam "vrtiti" sa komponentama. A s obzirom da nisam tip koji sjedi doma i ceka da mu neko nesto donese potrudio sam se da zavrsim CCNP i naucim nesto iz baza tako da je to vrlo unosan posao sa strane bez velike muke.

cemu zurba? pa pricekaj mj dva dok zeleni izbace nesto pa ces mozda i jeftinije proc sa tom 7970..

xfact
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice