Najvise volim ati radeon graficke kartice,meni se cini da sam kupio 2004 ili 2005 kupio radeon 9250(polovnu) i radi i dan danas,jako izdrzljiva graficka karta.Nadam se da ova nosi jako dobre perfomanse.
Najvise volim ati radeon graficke kartice,meni se cini da sam kupio 2004 ili 2005 kupio radeon 9250(polovnu) i radi i dan danas,jako izdrzljiva graficka karta.Nadam se da ova nosi jako dobre perfomanse.
ne uopce 
...
SVE JE OVO DIVNO I KRASNO, ALI KOME OVO TREBA, UZ OVU CJENU, CROSSFIRE 5870 JE BLIZU PO PERFORMANSAMA UZ SKORO DUPLO NIZU CJENU (DVIJE POLOVNE SA GARANCIJAMA SE MOGU NACI ZA 2000-2200 KN) A ZA RAZLIKU OD DRUGIH MODELA U SLI - CROSSFIRE KOMBINACIJAMA 5870 NEPRAVI NI PRIBLIZNO BUKE UZ RELATIVNO MALE ZAHTJEVE ZA NAPAJANJE, ILI HD 5970 KOJA JE NESTO SLABIJA, UGL. NEVIDIM STA OVA GRAFA NUDI REVOLUCIONARNOGA AKO NUDI ISTA :)
Pricas gluposti .Sam prelazak na GCN je nesto sto ce u buducnosti ubrzati ovu karticu kroz drajvere do nevjerovatnih granica.
Jos nekoliko sati i nadam se da ce biti u kucistu... :D dostojna zamjena staroj 6950...
Boze cuvaj LINKS...
?
u Linksu je 1000 kn skuplja ta kartica od vecine drugih prodavaca i ti bi da ih Bog cuva 
...
JEL TI VIDIS UOPCE STO SAM JA NAPISAO, NEDOVODIM U PITANJE NAPREDAK, NEGO TRENUTNE PERFORMANSEU ODNOSU NA DOBIVENO, A POANTA SVEGA JE FINANCISKA ISPLATIVOST I MOGUCNOST DA SI JEDAN GAMER U REALNIM UVJETIMA PRIUSTI OVAKVU KARTICU
Prvo iskljuci taj caps lock .Drugo,o kakvoj ti finacijskoj isplativosti govoris kod grafickih kartica koje sluze za igru ?! I trece,za onog tko ima novaca da kupi tu graficku,performanse su i vise nego dobre,a onaj tko nema novaca,taj ce samo lajati i tvrditi kako nema financijske isplativosti i mogucnosti za jednog gejmera.
Tko ima ide na HD 7970.Tko nema ide na CF 6870.Kraj price.
Tko ima ide na HD 7970.Tko nema ide na CF 6870.Kraj price.
Nije u potpunosti točno. Onaj tko ne voli dual gpu sustave ide na HD 6970.
HD 6970 se moze sakriti pored CF 6870 sto se tice perfomansi a i sto se tice cijene.CF 6870 2462 kune vs HD 6970 2450 kuna.To su najnize cijene u RH.S tim da je CF 6870 dosta jaci,hladniji u ovom slucaju jer se radi o dvije dual fan HD 6870.A ova HD 6970 je referentaca.
cek.Crosfire sa 6870 koje imaju 1 gb memorije ? Koja je svrha tog crossa ? 400 FPS-a u 1024 x 768 rezoluciji ?
cek.Crosfire sa 6870 koje imaju 1 gb memorije ? Koja je svrha tog crossa ? 400 FPS-a u 1024 x 768 rezoluciji ?
CF 6870 1GB na FULL HD-u zdere igre.BTW evo i nje.
...
ti si fanboy, vjerovatno tatin sin koji kupuje komponente da bi se hvalio njima hah
A ti si vec stekao svoj ugled u 5 dana 
SVE JE OVO DIVNO I KRASNO, ALI KOME OVO TREBA, UZ OVU CJENU, CROSSFIRE 5870 JE BLIZU PO PERFORMANSAMA UZ SKORO DUPLO NIZU CJENU (DVIJE POLOVNE SA GARANCIJAMA SE MOGU NACI ZA 2000-2200 KN) A ZA RAZLIKU OD DRUGIH MODELA U SLI - CROSSFIRE KOMBINACIJAMA 5870 NEPRAVI NI PRIBLIZNO BUKE UZ RELATIVNO MALE ZAHTJEVE ZA NAPAJANJE, ILI HD 5970 KOJA JE NESTO SLABIJA, UGL. NEVIDIM STA OVA GRAFA NUDI REVOLUCIONARNOGA AKO NUDI ISTA :)
prvo:
dvije hd 5870 sigurno cuclaju vise struje od jedne 7970.
drugo:
sto se revolucionarnosti tice, pa eto, jedna kartica kao dvije starije. Nije dovoljno revolucionarno? Problem je samo cijena, a ona je takva kakva jest (uvelike potpomognuta nasim trgovcima).
prejaka zvjerka (ipak je to amd
) sto dr reci za tu grafu osim cijene,malo preskupo
To je odlična grafička kartica, i tko može da si priušti samo naprjed.
Sad je pitanje? samo što to mi možemo igrati, sa takvim grafičkim karticama a da igrica dođe do nekog posebnog izražaja, tj. boljih perfomansi.
Osobno sam mišljenja da na večini igrica se neče zamjetiti bolje igrače mogučnosti, jer su igrice jednostavno napravljene ispod razine novih Grafki.
Tako da mislim da starije serije su sasvim zadovoljavajuće i za okorjele gamere.
Naravno to je sve moje mišljenje. Ali mislim da je to surova stvarnost.
A da je ova grafka napravljena super i da je za pohvalu da je u jednom komadu. naravno za pohvalu.
To je odlična grafička kartica, i tko može da si priušti samo naprjed.
Sad je pitanje? samo što to mi možemo igrati, sa takvim grafičkim karticama a da igrica dođe do nekog posebnog izražaja, tj. boljih perfomansi.
Osobno sam mišljenja da na večini igrica se neče zamjetiti bolje igrače mogučnosti, jer su igrice jednostavno napravljene ispod razine novih Grafki.
Tako da mislim da starije serije su sasvim zadovoljavajuće i za okorjele gamere.
Naravno to je sve moje mišljenje. Ali mislim da je to surova stvarnost.
A da je ova grafka napravljena super i da je za pohvalu da je u jednom komadu. naravno za pohvalu.
Moram li spomenuti Battlefield 3?
Iskreno, imao sam, tj jos je imam ali u kutiji, xfx hd6950 1 gb, i vrtila je battlefield 3 na ultra detaljima singleplayer u prosjeku oko 45fpsova, ali se problem pojavio kada se udje na multiplayer sa jos 63 igraca na mapi e tu joj fali nekih 200tinjak mb rama da radi perfektno, dok sam je imao u kompu, samo sam smanjio SSAO, i shadows vratio na high i sve je bilo ok. Al eto, iz tog razloga sam i kupio 7950 tako da mogu reci da je bilo 7950 ili 7970 (po mom misljenju zanemariva razlika sto se tice fpsova ako imate dobar procesor uz to) to je odlicna grafika koja vrijedi svake kune.
Jos nekoliko sati i nadam se da ce biti u kucistu... :D dostojna zamjena staroj 6950...
Boze cuvaj LINKS...
?
u Linksu je 1000 kn skuplja ta kartica od vecine drugih prodavaca i ti bi da ih Bog cuva 
Hehe zato postoji www.nabava.net ...
Bolje šaka u glavu nego k...c u guzicu...