ATI Catalyst 10.2 i 10.3

poruka: 59
|
čitano: 7.421
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "ATI Catalyst 10.2 i 10.3".
4 godine
ATI Catalyst 10.2 i 10.3

skidam skidamSmijeh

evo ja zadovoljan,više nema problema sa gašenjem monitora a i debeli miš se valjda neće ponovit

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 12:32 (M4X).
3 godine
ATI Catalyst 10.2 i 10.3

kad izlazi catalist 10.3

http://gtabalkan.com
3 godine
RE: ATI Catalyst 10.2 i 10.3
M4X kaže...

skidam skidamSmijeh

evo ja zadovoljan,više nema problema sa gašenjem monitora a i debeli miš se valjda neće ponovit

U release notes za 10.2 piše pod "Known issues":

"Desktop mouse cursor may intermittently appear enlarged"

Google is your friend
3 godine
neaktivan
ATI Catalyst 10.2 i 10.3

Jel i za hd 4850 vrijedi to "osvježenje" ? Izlanuo se

3 godine

koliko vidim nema nikakvih 4xxx specifičnih stvari koje adresira novi driver, osim ako imaš crossfire kombinaciju i eventualno zbog redizajna samih catalista gdje sad game profili dolaze zasebno.

Google is your friend
4 godine
joze kaže...

kad izlazi catalist 10.3

godina gospodnja 2010.3 mjesec

... dijete oficira JNA, potomak mješanog srpskog braka, homoseksualac, peder, lezba, crnac, vegetarijanac, komunjara, cigan i ateist ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 14:16 ((s)izgoreo).
3 godine
ATI Catalyst 10.2 i 10.3

Neznam jeli samo meni, ali užasno sporo skida, ili su ljudi navalili na to baš tako... RS skida 150kb, ovo 20kb/s...

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
4 godine
BodySnathcer kaže...

Jel i za hd 4850 vrijedi to "osvježenje" ? Izlanuo se

Koliko sam ja shvatio, promene će osetiti ljudi sa CrossFireX konfiguracijama, oni koji budu koristili Eyefinity i vlasnici laptopa. Očigledno, Eyefinity se odnosi samo na vlasnike kartica serije 5000 i budućih, dok ostale stavke važe za sve, s tim što, ako si desktop korisnik, imaš jednu grafičku i jedan monitor, onda nema velikih novosti, čak iako imaš neku od najnovijih kartica.

Ipak, izgleda da su sredili i par drugih stvari, npr to sa gašenjem monitora i neke stvari oko podešavanja izlaza na HDTV. Sve u svemu, za pohvalu.  Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 14:36 (Ivan(4)).
2 godine

Zanima oće li ti driveri 10.2 uopće raditi? Jer meni bi se komp freeza kad bih išao instalat 10.1, i da li će biti ikakvih poboljšanja u performansama za moju HD5850.

4 godine
ATI Catalyst 10.2 i 10.3

Meni za sada rade bez problema na 4670, a ni na netu nisam primetio neke ozbiljnije pritužbe.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 15:44 (Ivan(4)).
4 godine
neaktivan
ATI Catalyst 10.2 i 10.3

Skino, instaliro...i nisam vidio nikakva poboljšanja...ispravite me ako griješim

4 godine
ATI Catalyst 10.2 i 10.3

ispravak:miš se opet udebljao

2 godine

Meni se opet smrznuo komp, kvragu Viče. Ma briga me se i ovako radi odlično

3 godine
protjeran
M4X kaže...

skidam skidamSmijeh

M4X kaže...

ispravak:miš se opet udebljao

Kako sam ja HAPPY!Smijeh Pa gle malo M4X imamo istu karticu, iste drivere, isti proizvođač pa kod mene nikad tog "debelog miša" nije bilo? Svojevremeno ja sam instalirao drivere Catalyst uredno svaki novi mjesec od srpnja 08' kad sam prvi puta uzo si radeona Sapphire... I nikad niš sa novim drajverom osim ponekad mrvu lošije performanse (dva-tri puta) i dva mjes za redom lani onaj GUI od Catalysta je treperio kao je netko napiso se refresha screen?

Sticky boredom with a book, I can make it do things you wouldn't think it ever could!
4 godine
ATI Catalyst 10.2 i 10.3

Skinuo danas na faxu 10.2...brzina 4MB/s pao sam u depru dok sam to vidioIzlanuo se

Ugl sad sam instalirao i vidim da mi konacnu sve ikone na desktopu i taskbaru imaju svoju sliku (zasad, budem pricekao jos neko vrijeme da budem siguran), prije mi je pola stvari bilo kao da su prazni shortcuti

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 18:01 (AA-d00d).
4 godine
ATI Catalyst 10.2 i 10.3

taj eyefinity je najkretenskija stvari ikada. . Točka.

3 monitora imati????

http://www.erepublik.com/en/referrer/Van+Raus
3 godine
protjeran

Kako se pomalo monitori za kompove šire i standard postaje 22 cola tako ovi ATIjevci dodaju dodatne monitore na sve šire grafe sa 3 izlazaNamigiva

Sticky boredom with a book, I can make it do things you wouldn't think it ever could!
4 godine
Raus kaže...

3 monitora imati????

To je za entuzijaste naravno.

Meni je pisdarija imati 5970 (pretjerivanje pa i za FULL HD rezu)....

4 godine
Raus kaže...

3 monitora imati????

sta je kretensko u vezi toga ??

ako se tebi ne sviđa dobro, ja smatram da nije loša stvar

3 godine
Raus kaže...

3 monitora imati????

Naravno, bolje je moći spojiti 6 monitora na jednu karticu, kao što će se moći za dvadesetak dana na HD 5870 Eyefinity 6 Edition.

AMD Radeon HD 5870 Eyefinity 6 Edition said to debut on March 11

Microsoft uskoro namjerava u Windowsima omogućiti korištenje većeg broja tipkovnica i miševa istovremeno na jednom računalu. Ne kao sada da svi miševi pomiču isti kursor, nego da svaki ima svoj. Kada to povežeš s mogućnošću korištenja npr. 6 monitora na jednom računalu, onda dobiješ znatnu uštedu pri opremanju računalima npr. škola, knjižnica, internet-kafića, jer će 6 ljudi, neovisno jedni o drugima, moći istovremeno raditi na samo jednom računalu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 18:39 (klimama).
2 godine
neaktivan
Raus kaže...

3 monitora imati????

Ma daj ne se*i, al fkt. Ko zeli il ima 3 monitora, nek si postavi EyeFinity, kakve brate to ima veze s tobom?!?

4 godine
klimama kaže...

Naravno, bolje je moći spojiti 6 monitora na jednu karticu, kao što će se moći za dvadesetak dana na HD 5870 Eyefinity 6 Edition.

AMD Radeon HD 5870 Eyefinity 6 Edition said to debut on March 11

Microsoft uskoro namjerava u Windowsima omogućiti korištenje većeg broja tipkovnica i miševa istovremeno na jednom računalu. Ne kao sada da svi miševi pomiču isti kursor, nego da svaki ima svoj. Kada to povežeš s mogućnošću korištenja npr. 6 monitora na jednom računalu, onda dobiješ znatnu uštedu pri opremanju računalima npr. škola, knjižnica, internet-kafića, jer će 6 ljudi, neovisno jedni o drugima, moći istovremeno raditi na samo jednom računalu.

...i sve to sa oversized pointerima Smijeh

... dijete oficira JNA, potomak mješanog srpskog braka, homoseksualac, peder, lezba, crnac, vegetarijanac, komunjara, cigan i ateist ...
2 godine
Raus kaže...

3 monitora imati????

Imaš možda nvidiju kretenu?

3 godine
neaktivan

ATI 5770 i tri motnitora ... na srednjem code editor, na lijevom forms editor, a na desnom sql management tools ... eto meni za to sluze tri monitora i uopce ne smatram da je kretenska stvar je od toga zivim i daleko mi je udobnije raditi na ovaj nacin nego se alt-tabati na jednom monitoru.

3 godine
GaNg kaže...

ATI 5770 i tri motnitora ... na srednjem code editor, na lijevom forms editor, a na desnom sql management tools ... eto meni za to sluze tri monitora i uopce ne smatram da je kretenska stvar je od toga zivim i daleko mi je udobnije raditi na ovaj nacin nego se alt-tabati na jednom monitoru.

da ali to sto ti pricas nije "eyefinity" . Eyefinity je kad jednu sliku razvuces preko 3 monitora. Ovo sto ti pricas je vec davno poznato, na matrix karticama koje mogu spojit i vise od 3 monitora.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
4 godine
mtopol kaže...

da ali to sto ti pricas nije "eyefinity" . Eyefinity je kad jednu sliku razvuces preko 3 monitora. Ovo sto ti pricas je vec davno poznato, na matrix karticama koje mogu spojit i vise od 3 monitora.

dopuna samo: eyefinity kad razvuces sliku u 3D-u (a u nekim slucajevima se slika ne rasiruje nego ti se pogled prosiruje - npr MW2)

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 13:04 (AA-d00d).
3 godine
AA-d00d kaže...
mtopol kaže...

dopuna samo: eyesfinity kad razvuces sliku u 3D-u (a u nekim slucajevima se slika ne rasiruje nego ti se pogled prosiruje - npr MW2)

istina, to je  nesto kao "panoramski" pogled

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
3 godine
ATI Catalyst 10.2 i 10.3

Mozda malo off topic, ali ako neko ima masinu sa AGP portom, jedva da i neko zna da je ATI-jeva karta Radeon HD4670, poslednja AGP karta koja cak podrzava i DirectX 10.1.

Evo link za info:

http://www.schottenland.de/preisvergleich/preise/proid_9969433/HIS-Radeon-HD4670-IceQ-H467Q1GHDAP

Kao zadrti nVidia fan ova karta me je iznenadila. Na mojoj starijoj masini sa P4 na 3.4 giga radi fantasticno.

Svako ko zeli da upgrade-a neku staiju masinu - preporucujem.

2 godine
neaktivan
Solo kaže...

Mozda malo off topic, ali ako neko ima masinu sa AGP portom, jedva da i neko zna da je ATI-jeva karta Radeon HD4670, poslednja AGP karta koja cak podrzava i DirectX 10.1.

Evo link za info:

http://www.schottenland.de/preisvergleich/preise/proid_9969433/HIS-Radeon-HD4670-IceQ-H467Q1GHDAP

Kao zadrti nVidia fan ova karta me je iznenadila. Na mojoj starijoj masini sa P4 na 3.4 giga radi fantasticno.

Svako ko zeli da upgrade-a neku staiju masinu - preporucujem.

Gdje to sad ima za kupit i po kojoj cijeni? Ja trenutno imam HD3650 na AGP-u, da li ce mi onda ova nova kartica donijeti osjetno vece performanse? Mozda ce ju kocit moja kanta od procesora AMD Athlon 2800+ 64.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 10:53 (alen29).
2 godine

Taj CPU će ju sigurno kočit, a i ne vjerujem da ćeš osjetit toliko razliku koliko sam ja kad sam prešao sa 8500GT na HD5850 Namigiva.

Ja što sam gledao u linksa ti sigurno nema HD4670 AGP, ali ima HD4650. Mislim da ćeš morati pronjuškati na njuškalu Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 11:57 (Zvonimir Zubić).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice