Avira AntiVir Personal

poruka: 25
|
čitano: 9.720
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Avira AntiVir Personal".
3 godine
Avira AntiVir Personal

Dosadilo vam je koristiti nekoliko različitih programa u borbi protiv virusa, trojanaca, crva, spywarea i adwarea? Željeli biste jedan alat koji je svestran, skromnih memorijskih zahtjeva, redovito se nadograđuje i ima besplatnu inačicu? (Možda) rješenje dolazi iz Njemačke...

Ono što švabo napravi, nemože biti loše! ;)

Ako sam ti pomogao svojim postom, slobodno klikni na gumb HVALA! :)
3 godine
RE: Avira AntiVir Personal

Da Njemci su zakon. Imam sada Aviru (namam više licenci za Sophos Plač) i čini mi se ok. Svaki dan updatam i fino se osjećam sigurnim

AGP je zakon, a socket 478 legenda :)
4 godine
Avira AntiVir Personal

reklame je vrlo lako ukloniti postupkom objasnjenim ovdje: link, a ovdje i kao uciniti update "nevidljivim": link

Cool

The Cake is a Lie!
3 godine
Avira AntiVir Personal

ma avira je zakon. trenutno koristim premium verziju, ali mi licenca istječe za malo manje od mjesec dana, tako da ću preći na personal

Bubamara na steroidima.
4 godine
Avira AntiVir Personal

U turskoj je promocija, ključ badava 3 mjeseca, pa birajte:

Avira AntiVir Premium
http://www.antivir.com.tr/khas/premium

Avira Premium Security Suite
http://www.antivir.com.tr/khas/security

p.s.
u formi ide redom
gospođa/gospodin
ime
prezime
mail
i naravno iz Turske ste

3 godine

hvala. ja sam upravo zatražio jednu premium

Bubamara na steroidima.
3 godine
Avira AntiVir Personal

Ja također. Prelazim s ESET-a na ovu Aviru odmah ;)

Ako sam ti pomogao svojim postom, slobodno klikni na gumb HVALA! :)
3 godine
Avira AntiVir Personal

Evo i ja sam zatražio jedan ključ za AntiVir Premium.

3 godine

Svaka čast, ovo je sigurno dobro došlo Smijeh

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
3 godine
protjeran
Avira AntiVir Personal

Avira R0x !!

koristim već godinama i radi se o najboljem besplatnom antivirus programu.

hvala na savjetima lateralus, sada će mi biti još ugodnija za korištenje

"Hedonism Is My LifeStyle"©
4 godine
neaktivan
Lateralus kaže...

reklame je vrlo lako ukloniti postupkom objasnjenim ovdje: link, a ovdje i kao uciniti update "nevidljivim": link

Cool

Uuu hvala za ovo, avira mi je definitivno top antivirus, sad još kad maknem pop-up, veselju nema kraja...
Dajmo im da puše :) http://www.greensmoke.com/index
4 godine
neaktivan
Avira AntiVir Personal

Ovaj av je prema avg-u bog i batina, a i avast potuće lagano. Svakako preporuka!

3 godine
Avira AntiVir Personal

Prezadovoljan sam Avirom jedino mrzim on i pop-upove

xfire: ivan01992 / msn: ivanpijepivo@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2009 15:19 (BORG).
4 godine
Avira AntiVir Personal

Najbolji antivirusni software uzimajući sve u obzir. Testirao sam svašta, npr razvikani AVG, NOD32, Norton... Avira ima najbolju detekciju virusa i update ide skoro svaki dan. Da ne govorim o količini resursa koje troši, nezamjetna je na računalu. Svaka čast, i još k tome besplatno za potrebe većine korisnika.

Core 2 Duo 6750 3.2GHz 4GB ddr2 800 MHz Gigabyte HD4870 512 MB Gigabyte P35-DS3L Windows 7 Ultimate beta
4 godine
Avira AntiVir Personal

Svaki besplatni AV program je vrijedan pažnje. Osobno koristim Avast koji je totalno neupadljiv i 100% pouzdan. Do sada nisam imao apsolutno nikakvih problema ali vjerojatno ću isprobati Aviru na nekom virtualnom stroju.

Freak Show Inc.
3 godine
Avira AntiVir Personal

niti malo ne žalim na prelasku na aviru, a reklame mi ništa ne smetaju

ljudi moraju pokazivat svoj proizvod, lipo napravim scan svaka

dva-tri dana si sve radi

Najbolji osjećaj je upala mišića........
4 godine
Avira AntiVir Personal

Avira Free se inace updejta jednom na dan a to ovisi kako kad nije tocno precizirano, no ako hocete mozete podesit to u Aviri u tocno odredeno vrijeme kad vam pase tj sve kaj vidite u videu postavite tak i samo podesite sat koji vam  odgovara i to je to!Cool

http://tinypic.com/r/2njzy1t/5]View

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2009 23:41 (rambox).
4 godine
Lateralus kaže...

Cool

Odlično, ovo je bio jedan od glavnih razloga zašto nisam koristio Aviru. Thx.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
2 godine
protjeran
Avira AntiVir Personal

Kako izbrisat nađene viruse na Aviri AntiVir Presonal???Mršti se

3 godine
Avira AntiVir Personal

Isplati li se kupiti Premium licencu za 1 god? Ponajviše mislim na uloženo/dobiveno (30€ sa back-up CD-om)...pa ima li razlike između Free i Premium (osim dodatnih programa koji se integriraju) što se tiče detekcije, ovo-ono i sl.

2 godine
Avira AntiVir Personal

avast je puno bolji kao free,ima jako dobru detekciju,to znam iz iskustva,avira free je poluproizvod

3 godine
blackalbum kaže...

avast je puno bolji kao free,ima jako dobru detekciju,to znam iz iskustva,avira free je poluproizvod

A iz mog iskustva, Avast više neću nikada koristit Osmijeh Imao sam i free i sa nekim cd-key-em i stalno su se javljali pop-up prozori da je našao virus, pa trojanca, pa ovo, pa ono...pa ček, Avast ništa ne radi?! Izbrisao, stavio Aviru i ko po špagi već jaaaako dugo, što na XP-u, što sada na Windows 7-ici

4 godine
Avira AntiVir Personal

Avast (free) rula opako. Koristio na XP, Vista i 7. Sve bez greške, bez ijedne lažne uzbune i bez ijedne infekcije.

Freak Show Inc.
2 godine
Avira AntiVir Personal
Ja trenutno koristim Aviru Personal, ali naj bolje iskustvo sam imao sa Kaspersky-em. To je po meni savrsen antivirus. Imao sam neku gamad na kompu i nisam uspio rijesiti ni sa AVG-om ni sa Avirom ni sa Avastom, ali se zato Kasper pokazao u najboljem svjetlu i rijesio problem. Maknuo sam ga tek kad je isteko free trial od 30 dana...
4 godine
protjeran
Pentium100 kaže...
Ja trenutno koristim Aviru Personal, ali naj bolje iskustvo sam imao sa Kaspersky-em. To je po meni savrsen antivirus. Imao sam neku gamad na kompu i nisam uspio rijesiti ni sa AVG-om ni sa Avirom ni sa Avastom, ali se zato Kasper pokazao u najboljem svjetlu i rijesio problem. Maknuo sam ga tek kad je isteko free trial od 30 dana...

hm..Kaspersky jest vjerojatno najbolji komercijalni antivirus, Avira personal je puno kvalitetnija od razvikane mu komercijalne braće.

e sad, pošto to "švabo" radi, ne bih se iznenadio da uskoro besplatnu inačicu povuku s tržišta, a mi naviknuti na Aviru počnemo ju i plaćati. Cool

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice