FAQ: Promocija Buga i Vipneta

poruka: 26
|
čitano: 2.809
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "FAQ: Promocija Buga i Vipneta".
2 godine

E stvrno nisam znao da ima to bez preplate i još za SAMO 100 KN.Nije loše imati takvo što.

3 godine
RE: FAQ: Promocija Buga i Vipneta
Ali to ti ide preko mobilne mreže, kao mobiteli.....
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
3 godine

frend ima isto to...pretplatu 10gb i on hvata kod mene doma najjacu...umts ako se ne varam i skida mu oko 400kbs

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
4 godine

preskupo je to sve.

4 godine

jel ovo ko lani, dobije se i 200mb puta 3 mjeseca ili samo popust od 20 čuna?

pozdrav svima
2 godine

Ja samo znam da je to stvarčica koja guta lovu na bonove a nikakva kvaliteta, stalno se veza prekida pa software kaže da nema hardwera itd... A još jedna stvar meni to ne radi na Windows 7.

To je za e-mail ili u velikoj nuždi brzo prosurfat webom... šta reč koliko mi je puta progutalo 50 kuna u 15 minuta, sad mi je žao lovuše...

3 godine
torrente kaže...

To i mene zanima, da li se dobije i SIM kartica za mobitel, kao lani?

2 godine

ma dobijes sim, kod mene je na pretplatu do 10 GB i sve radi na win 7, al je i dalje smeće!

kaj ce nam sve nase znanje o informatici, racunalima, tehnici i programirannju kad je ovaj narod preljen da ga iskoristi...
4 godine

Shvatite ovo kao reklamu od Vip-a,ide ljeto a Internet i facebook na plaži uz koktelić Cool

Uvijek Vaš nikad svoj.
3 godine
Samo da nebi onaj pederko (koji je prošle godine reklamirao 'fejs - svi su gore') reklamirao ove pakete....
4 godine
moderator
torrente kaže...

Nije kao lani, nema besplatnih simova.

3 godine
Miro kaže...
torrente kaže...

Nije kao lani, nema besplatnih simova.

Plač

4 godine
perkoxcar kaže...

E stvrno nisam znao da ima to bez preplate i još za SAMO 100 KN.Nije loše imati takvo što.

promet skup ko suho zlato

4 godine

e i u web shopu je 129kn tako da neznam sta ko daje da bi dao osim dobrog spina Neodlučan

Uvijek Vaš nikad svoj.
23 mjeseca
neaktivan

Ja li netko uspio otključati ovaj stick? Kupio sam ga na prošloj promociji, ali je ispalo da model nije Hauwei koji se lako otključava, nego neka čudna marka koja se ne može tako lako otključati.

Kakve modele trenutno prodaju i jesu li problematični za otključavanje?

Hvala,

2 godine
igy kaže...
perkoxcar kaže...

promet skup ko suho zlato

Proslogodisnja akcija bila je odlicna: popust 50 kuna na stick, besplatna odredjena kolicina prometa i popust 200 kuna na netbook.

Ove godine ti daju 20 kuna popusta na stick koliko kosta SIM kartica. Na srecu, izgleda da SIM kartica dolazi uz stick (Uz svaki od uređaja kao i Vipme Broadband box dolazi Vipme Broadband SIM kartica sa 20 kn na računu. - http://www.vipnet.hr/vipme-broadband). Ako ne dolazi, onda je tih 20 kuna taman za SIM karticu.

Bolje i tih 20 kuna, nego nista.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 22:23 (propuhmajstor).
4 godine
neaktivan

Tih 20 kuna ćeš im vratit već kad prvih 100 MB skineš... Osmijeh

2 godine

ove godine nema fore da uzmes samo besplatnu sim karticu bez sticka? stick vec imam od lani, al ne bi bilo lose dobiti sim s preko nekoliko free mb :)

4 godine
protjeran

da li mi netko može reći koliko napokon košta taj stisk SA KARTICOM BEZ UGOVORA ????????????

Z
2 godine
nemozes kupit bez ugovora
kaj ce nam sve nase znanje o informatici, racunalima, tehnici i programirannju kad je ovaj narod preljen da ga iskoristi...
4 godine
protjeran

onda u TELE 2 . zašto platiti više ???

treba mi za more ,7 dana... i može u smeće

Z
23 mjeseca
neaktivan
IMAM JA TAJ USB STICK VODAFONE MOBILE CONNECT, ALI KAD GA STAVIM U LAPTOP ONO SE POKAZE DA UMETNEM SIM KARTICU, ALI SIM JE VEC UNUTRA KUPILA SAM GA U VIP CENTRU I KOSTA 149KN BEZ UGOVORA NA BONOVE NIKAKO TA SIM KARTICA NE RADI STALNO POKAZUJE ISTO.
diana.s
2 godine

Pozdrav, imao sam nekoliko slučajeva sa USB stickom od Vipa, prvo uređaj je ispravan samo loš software tj. program, kod tipa Huawei neradi dobro, kada se surfa na netu i radi brojčani a kad završiš sa netu i vidi se koliki je ostvaren promet e tu zapišem na papiru recimo 125mb. Ja kad ugasim komp i upalim i pogledam pod korištenje i tu piše od nule mb!!!!!  Kao da se sam brisao. Pa sam zaključio da nevalja program u Huawei usb sticka, a najbolji su marka ZTE K3565Z i nikad nemam problema jer je taj usb stick bio u akciji dobio od Bugove kupona sa časopisa BUGa! Veza s neta nepuca i odličan je. Kod bonova neisplati se jer puno guta kune i moraš stalno obnavljat i traju mjesec dana. Uf! Ali sam zato uzeo na pretplatu i zadovoljan sam i ne guta toliko, kad miruje a u vezi sam s netom stoji i ne broji i kad idem neku stranicu onda i broji i smiruje se, kod bonove puno guta a dobri su za skidanje maila i slanje poruke a za net da ne govorim. Nisu svi isti sa usb stickom s programom i puno se razlikuje u software i postoji različita marka a izgled ostaje isti. Osmijeh

Nenad
4 godine
moderator
1337Code_breaker kaže...
nemozes kupit bez ugovora

Nije točno!

...
2 godine

@Ladydiana

Ukloni uređaj iz vodafon softwarea i pikni ga u drugi usb da povuče ponovno drivere, najbolje ukloni sve sa revo uninstalerom, i restartaj komp prije nove instalacije, nije ti nešto dobro sjelo u cijeloj toj priči, ako ne znaš prošeči se sa lapom do prvog vipa, inače imam i ja ponekad problema s njim ali 99% vremena radi ali kad zajebava onda zajebava ali mu ja stanem na kraj, pozdrav

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 1:16 (Oldy).
2 godine
moras da dobijrs ovu ponudu, to dolazi na pretplatu, ne pricao o bonovima
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice