E stvrno nisam znao da ima to bez preplate i još za SAMO 100 KN.Nije loše imati takvo što.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
frend ima isto to...pretplatu 10gb i on hvata kod mene doma najjacu...umts ako se ne varam i skida mu oko 400kbs
preskupo je to sve.
jel ovo ko lani, dobije se i 200mb puta 3 mjeseca ili samo popust od 20 čuna?
Ja samo znam da je to stvarčica koja guta lovu na bonove a nikakva kvaliteta, stalno se veza prekida pa software kaže da nema hardwera itd... A još jedna stvar meni to ne radi na Windows 7.
To je za e-mail ili u velikoj nuždi brzo prosurfat webom... šta reč koliko mi je puta progutalo 50 kuna u 15 minuta, sad mi je žao lovuše...
To i mene zanima, da li se dobije i SIM kartica za mobitel, kao lani?
ma dobijes sim, kod mene je na pretplatu do 10 GB i sve radi na win 7, al je i dalje smeće!
Shvatite ovo kao reklamu od Vip-a,ide ljeto a Internet i facebook na plaži uz koktelić 
Nije kao lani, nema besplatnih simova.
Nije kao lani, nema besplatnih simova.

E stvrno nisam znao da ima to bez preplate i još za SAMO 100 KN.Nije loše imati takvo što.
promet skup ko suho zlato
e i u web shopu je 129kn tako da neznam sta ko daje da bi dao osim dobrog spina 
Ja li netko uspio otključati ovaj stick? Kupio sam ga na prošloj promociji, ali je ispalo da model nije Hauwei koji se lako otključava, nego neka čudna marka koja se ne može tako lako otključati.
Kakve modele trenutno prodaju i jesu li problematični za otključavanje?
Hvala,
promet skup ko suho zlato
Proslogodisnja akcija bila je odlicna: popust 50 kuna na stick, besplatna odredjena kolicina prometa i popust 200 kuna na netbook.
Ove godine ti daju 20 kuna popusta na stick koliko kosta SIM kartica. Na srecu, izgleda da SIM kartica dolazi uz stick (Uz svaki od uređaja kao i Vipme Broadband box dolazi Vipme Broadband SIM kartica sa 20 kn na računu. - http://www.vipnet.hr/vipme-broadband). Ako ne dolazi, onda je tih 20 kuna taman za SIM karticu.
Bolje i tih 20 kuna, nego nista.
Tih 20 kuna ćeš im vratit već kad prvih 100 MB skineš... 
ove godine nema fore da uzmes samo besplatnu sim karticu bez sticka? stick vec imam od lani, al ne bi bilo lose dobiti sim s preko nekoliko free mb :)
da li mi netko može reći koliko napokon košta taj stisk SA KARTICOM BEZ UGOVORA ????????????
onda u TELE 2 . zašto platiti više ???
treba mi za more ,7 dana... i može u smeće
diana.s
Pozdrav, imao sam nekoliko slučajeva sa USB stickom od Vipa, prvo uređaj je ispravan samo loš software tj. program, kod tipa Huawei neradi dobro, kada se surfa na netu i radi brojčani a kad završiš sa netu i vidi se koliki je ostvaren promet e tu zapišem na papiru recimo 125mb. Ja kad ugasim komp i upalim i pogledam pod korištenje i tu piše od nule mb!!!!! Kao da se sam brisao. Pa sam zaključio da nevalja program u Huawei usb sticka, a najbolji su marka ZTE K3565Z i nikad nemam problema jer je taj usb stick bio u akciji dobio od Bugove kupona sa časopisa BUGa! Veza s neta nepuca i odličan je. Kod bonova neisplati se jer puno guta kune i moraš stalno obnavljat i traju mjesec dana. Uf! Ali sam zato uzeo na pretplatu i zadovoljan sam i ne guta toliko, kad miruje a u vezi sam s netom stoji i ne broji i kad idem neku stranicu onda i broji i smiruje se, kod bonove puno guta a dobri su za skidanje maila i slanje poruke a za net da ne govorim. Nisu svi isti sa usb stickom s programom i puno se razlikuje u software i postoji različita marka a izgled ostaje isti. 
Nije točno!
@Ladydiana
Ukloni uređaj iz vodafon softwarea i pikni ga u drugi usb da povuče ponovno drivere, najbolje ukloni sve sa revo uninstalerom, i restartaj komp prije nove instalacije, nije ti nešto dobro sjelo u cijeloj toj priči, ako ne znaš prošeči se sa lapom do prvog vipa, inače imam i ja ponekad problema s njim ali 99% vremena radi ali kad zajebava onda zajebava ali mu ja stanem na kraj, pozdrav