FAQ: Vipnetove pogodnosti za čitatelje Buga

poruka: 13
|
čitano: 1.424
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "FAQ: Vipnetove pogodnosti za čitatelje Buga".
2 godine
neaktivan

ej ljudi, molio bih vas da mi pojasnite gdje ja mogu nabavit PSP...i kako...dali je to preko vipa ili?...hvalaOsmijeh

4 godine
protjeran

ZAKLJUČAK- NE DOBIVAMO NIŠTA !

Z
2 godine
neaktivan

mene zanima kako da si ja nabb PSP...dali netko zeli pomoci????..hvala

3 godine
protjeran
RE: FAQ: Vipnetove pogodnosti za čitatelje Buga
jopys95 kaže...

ej ljudi, molio bih vas da mi pojasnite gdje ja mogu nabavit PSP...i kako...dali je to preko vipa ili?...hvalaOsmijeh

jopys95 kaže...

mene zanima kako da si ja nabb PSP...dali netko zeli pomoci????..hvala

Odeš u Vip i kupiš ga.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
2 godine
neaktivan

a kak na vipovoj web str nema nicega o pspu, ili ja to nisam vidio...?...ako ima, daje pls link...hvala

3 godine
jopys95 kaže...

a kak na vipovoj web str nema nicega o pspu, ili ja to nisam vidio...?...ako ima, daje pls link...hvala

Ti mora da si slijep k'o ja. Eto ti dolje na www.vipnet.hr

2 godine
neaktivan

e hvala ti, vidio sam...hhh...da mozda malo od previse surfanja i googlanja...:)

2 godine
neaktivan

e btw to kupujem 100%...isplati mi se...jer imam i laptop...hhh....samo da ih bude, a mislim da ce ih biti...hhh...hvala puno, jer da to nisam nasao ne bi ni kupovao...jer ne volim ako to sta trazim odma ne nadem...Namigiva

Hvala

4 godine

Koliko sarkazma ima u svega nekoliko postova iznad. Kako da i ne bude kad su "pogodnosti" prava lakrdija. VIPNet se od regionalnog lidera pretvorio u domaćeg lihvara. Imaju milijardu tarifnih opcija a niti sa jednom si ne možeš smanjiti račun. Žalostan je takav odnos prema korisnicima, posebno onima koji su im vjerni od prvoga dana.

2 godine

haha obožavam ovu kraticu FAQ, jer čitam fak ju hahah XDD

a surfanje prek PTSPa i nie neka fora, jedino za iglice kao što su i rekli al opet ono.. samo maglu prodaju, ne vidim nikakvu korist od toga, jedino ako uspijete za dobru cijenu ptsp izvuć :/

01000010 01110010 00000111 01111000 ||
3 godine
TomCat kaže...

Koliko sarkazma ima u svega nekoliko postova iznad. Kako da i ne bude kad su "pogodnosti" prava lakrdija. VIPNet se od regionalnog lidera pretvorio u domaćeg lihvara. Imaju milijardu tarifnih opcija a niti sa jednom si ne možeš smanjiti račun. Žalostan je takav odnos prema korisnicima, posebno onima koji su im vjerni od prvoga dana.

Pa to im i je politika... Ja se ne sjecam kada sam presao na neku njihovu novu tarifnu opciju, a da na kraju nije ispala skuplja... Doduse, nije da se imam tu sa cime hvaliti.

Ove sadasnje vipme tarife su im ne lihvarske, nego tesko lihvarske... Bok'te, udjes u drugu minutu na sekundu-dvije, a platis kao da si pricao 60 sekundi. Nije im dosta sto uzimaju i za uspostavu poziva...

Jedino, sto sam lijen to ici promijeniti. Kada prijava i za prepaid postane obvezna, bye bye VIP...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 1:50 (Mrgud Veliki).
2 godine
protjeran
TomCat kaže...

Kako ne, ako kupuješ bonove itekako možeš smanjit raćun, sa 50 kn doć na 0 u sekundi :D

3 godine

Ja kad pocnem citati neku tarifu od VIP-a odma odustanem. Sve zapetljaju u 3pm. Tako i ovaj FAQ, poceo citati i vec me zabolila glava. Di su nestale one normalne i razumne tarife?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice