ej ljudi, molio bih vas da mi pojasnite gdje ja mogu nabavit PSP...i kako...dali je to preko vipa ili?...hvala
FAQ: Vipnetove pogodnosti za čitatelje Buga
- poruka: 13
- |
- čitano: 1.424
- |
- moderatori:
F1-IVO
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ZAKLJUČAK- NE DOBIVAMO NIŠTA !
mene zanima kako da si ja nabb PSP...dali netko zeli pomoci????..hvala
ej ljudi, molio bih vas da mi pojasnite gdje ja mogu nabavit PSP...i kako...dali je to preko vipa ili?...hvala
mene zanima kako da si ja nabb PSP...dali netko zeli pomoci????..hvala
Odeš u Vip i kupiš ga.
a kak na vipovoj web str nema nicega o pspu, ili ja to nisam vidio...?...ako ima, daje pls link...hvala
a kak na vipovoj web str nema nicega o pspu, ili ja to nisam vidio...?...ako ima, daje pls link...hvala
Ti mora da si slijep k'o ja. Eto ti dolje na www.vipnet.hr
e hvala ti, vidio sam...hhh...da mozda malo od previse surfanja i googlanja...:)
e btw to kupujem 100%...isplati mi se...jer imam i laptop...hhh....samo da ih bude, a mislim da ce ih biti...hhh...hvala puno, jer da to nisam nasao ne bi ni kupovao...jer ne volim ako to sta trazim odma ne nadem...
Hvala
Koliko sarkazma ima u svega nekoliko postova iznad. Kako da i ne bude kad su "pogodnosti" prava lakrdija. VIPNet se od regionalnog lidera pretvorio u domaćeg lihvara. Imaju milijardu tarifnih opcija a niti sa jednom si ne možeš smanjiti račun. Žalostan je takav odnos prema korisnicima, posebno onima koji su im vjerni od prvoga dana.
haha obožavam ovu kraticu FAQ, jer čitam fak ju hahah XDD
a surfanje prek PTSPa i nie neka fora, jedino za iglice kao što su i rekli al opet ono.. samo maglu prodaju, ne vidim nikakvu korist od toga, jedino ako uspijete za dobru cijenu ptsp izvuć :/
Koliko sarkazma ima u svega nekoliko postova iznad. Kako da i ne bude kad su "pogodnosti" prava lakrdija. VIPNet se od regionalnog lidera pretvorio u domaćeg lihvara. Imaju milijardu tarifnih opcija a niti sa jednom si ne možeš smanjiti račun. Žalostan je takav odnos prema korisnicima, posebno onima koji su im vjerni od prvoga dana.
Pa to im i je politika... Ja se ne sjecam kada sam presao na neku njihovu novu tarifnu opciju, a da na kraju nije ispala skuplja... Doduse, nije da se imam tu sa cime hvaliti.
Ove sadasnje vipme tarife su im ne lihvarske, nego tesko lihvarske... Bok'te, udjes u drugu minutu na sekundu-dvije, a platis kao da si pricao 60 sekundi. Nije im dosta sto uzimaju i za uspostavu poziva...
Jedino, sto sam lijen to ici promijeniti. Kada prijava i za prepaid postane obvezna, bye bye VIP...
Kako ne, ako kupuješ bonove itekako možeš smanjit raćun, sa 50 kn doć na 0 u sekundi :D
Ja kad pocnem citati neku tarifu od VIP-a odma odustanem. Sve zapetljaju u 3pm. Tako i ovaj FAQ, poceo citati i vec me zabolila glava. Di su nestale one normalne i razumne tarife?