Google Nexus One

poruka: 47
|
čitano: 8.166
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Google Nexus One".
3 godine
Google Nexus One

Čeka se recenzija.

4 godine
Google Nexus One

Bilo bi lijepo u Bug TV-u vidjeti malo opširniji pregled najzanimljivijh dijelova samog telefona i Androida. Barem 10 min Osmijeh

2 godine
Google Nexus One

Jel se to meni čini ili je prva slika photoshopirana?

01000100011000010110110101100001011001110110010101001000011010010110011101101000
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 14:10 (DamageHigh).
4 godine
RE: Google Nexus One
mdax kaže...

Bilo bi lijepo u Bug TV-u vidjeti malo opširniji pregled najzanimljivijh dijelova samog telefona i Androida. Barem 10 min Osmijeh

Tako je:) te takoder navedite dali ste imali/imate 3G problema, dali imate problema sa softkey-evima(search, home, back..), dali imate problema sa AMOLED ekranom(navodno ekran ima bug kad se svjetlost postavi na minimalno, te se takoder nekad zblesavi i registira dodir na krivom mjestu, npr stisnete na tipkovnici slovo m a na ekranu se pojavi slovo e) te kakav je unutranji i vanjski zvucnik(glasnoca, kvaliteta zvuka)  i nemojte zaboravit upgrade-at na Android 2.1 update1 ;)

A jos bi ga najbolje bilo usporedit sa HD2-ojkom :)

addicted to HD :)
4 godine
moderator
mdax kaže...

Bilo bi lijepo u Bug TV-u vidjeti malo opširniji pregled najzanimljivijh dijelova samog telefona i Androida. 

Nastojat ćemo učiniti nešto po tom pitanju... Namigiva

DamageHigh kaže...

Kad se ostvari mdax-ova želja, neće biti potreba za ovakvim pitanjima... Cool

drpetric
2 godine
drpetric kaže...
mdax kaže...

Bilo bi lijepo u Bug TV-u vidjeti malo opširniji pregled najzanimljivijh dijelova samog telefona i Androida. 

Nastojat ćemo učiniti nešto po tom pitanju... Namigiva

DamageHigh kaže...

Kad se ostvari mdax-ova želja, neće biti potreba za ovakvim pitanjima... Cool

Znači li to da hoće?

Sad se baš veselim novom bugu...Smijeh

01000100011000010110110101100001011001110110010101001000011010010110011101101000
2 godine
Google Nexus One

Ovo mi se jako sviđa, radije bih ga kupio nego iphone jer je google 500 puta bolji, samo da cijena ne bude prenapuhana!Izlanuo se

www.val.hr
3 godine
Google Nexus One

A kod nas ga već imaš na oglasima za uzet od ljudi koji su ga iz amerike kupili a prodaju od 4000-5500kn, ali vrlo me zanima dali su BUG-ovci našli neki drugi način nabave nexus-a one ili je to taj preko oglasa...

2 godine
protjeran
wanderer kaže...

Ovo mi se jako sviđa, radije bih ga kupio nego iphone jer je google 500 puta bolji, samo da cijena ne bude prenapuhana!Izlanuo se

A i nije nimalo geyish (mislim Nexus)....

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
2 godine
wanderer kaže...

Bit će sigurno jeftiniji od iPhone-a...

3 godine
Stoja kaže...

A kod nas ga već imaš na oglasima za uzet od ljudi koji su ga iz amerike kupili a prodaju od 4000-5500kn, ali vrlo me zanima dali su BUG-ovci našli neki drugi način nabave nexus-a one ili je to taj preko oglasa...

sto je dolar skocio na 10 ? :))) LOL, pravi sferceri, nema sta....

3 godine
Google Nexus One

Čuj,ljudi žele zaradit, krizna su vremena...a onaj tko je imao u planu potrošit toliko sumu love(na primjerice htc hero/HD2 ili omniu i slične)mu dođe ista cijena a dobije dosta bolji mobitel.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 15:21 (Stoja).
3 godine
Google Nexus One

Mala ispravka na tekst:

HTC Hero nema ekran dijagonale 3,7 inča već 3,2.

iPhone ima ekran dijagonale 3,5 inča.

Nadam se da će autor teksta ispraviti svoje netočne navode.

4 godine
moderator
Hrco kaže...

Mala ispravka na tekst:

HTC Hero nema ekran dijagonale 3,7 inča već 3,2.

iPhone ima ekran dijagonale 3,5 inča.

Nadam se da će autor teksta ispraviti svoje netočne navode.

Točno, tipfeleri, tako je to kad ti zvoni mobitel dok pišeš... Smijeh Hvala na upozorenju!

drpetric
3 godine
Google Nexus One

Isto tako obratite pažnju na multitasking, čitao sam da se Android ne nosi dobro sa njim (zamrzavanje, rušenje).

3 godine
Quark kaže...

Isto tako obratite pažnju na multitasking, čitao sam da se Android ne nosi dobro sa njim (zamrzavanje, rušenje).

Ne vjeruj svemu napisanome.

Znas ono, netko napisao nesto na zidu pa se netko zaletio i slomio nesto!

3 godine
neaktivan
Google Nexus One

uzeo ga na njuškalu za "samo" 2500kn šo je po meni odlično za 2 dana stiže jedva čekam

Neznam di se ide za to .
3 godine
syncmaster245b kaže...
Quark kaže...

Pored što o tome sam čitao na netu čuo sam i na podcastu od osobe koja ga svakodnevno koristi (Leo Laporte). Nisam mislio na stalno zamrzavanje i rušenje, više na ono što se i može očekivati od slabog uređaja kada ga se upregne sa nekoliko aplikacija istodobno.

RPG vs TENK kaže...

uzeo ga na njuškalu za "samo" 2500kn šo je po meni odlično za 2 dana stiže jedva čekam

Ovo neka šala!

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 18:36 (Quark).
2 godine
Quark kaže...
syncmaster245b kaže...
Quark kaže...

Pored što o tome sam čitao na netu čuo sam i na podcastu od osobe koja ga svakodnevno koristi (Leo Laporte). Nisam mislio na stalno zamrzavanje i rušenje, više na ono što se i može očekivati od slabog uređaja kada ga se upregne sa nekoliko aplikacija istodobno.

RPG vs TENK kaže...

Ovo neka šala!

Slabog uređaja?

"Ovo neka šala!"

3 godine
DamageHigh kaže...
Quark kaže...
syncmaster245b kaže...
Quark kaže...

RPG vs TENK kaže...

Ovo neka šala!

Slabog uređaja?

"Ovo neka šala!"

Da, kada se usporedi sa desktopima na kojima je vrtenje više aplikacija istodobno šala, njegov 1 GHz Snapdragon jeste "slab" i može se očekivati da će tu i tamo pokleknuti.

3 godine
Google Nexus One

Neznam što točno treba otvorit da se on smrzne...ako moj dummy phone w995 sa 1MB RAM-a može vrtit par igri, internet i slušat muziku(normalno bude usporen) onda ovaj sa 256MB rama i 1ghz procom istu stvar bi morao odvrtit savršeno...a nikad toliko ni nebi vrtio aplikacija jer nema smisla imat 5-6 aplikacija u pozadini, eventualno 2-3+ internet. Mislim da mu to ne bi smio bit problemNeodlučan

Hehe, sad i ja malo švrljam po oglasnicima da vidim što se nudiBelji se

3 godine
Google Nexus One

Kako sam naveo prije to o teškoćama sa multitaskingom sam čuo iz verodostojnog izvora tako da nemam zašto da sumnjam, a dali je do pada došlo kada je radilo 2-3 ili 4-5 aplikacija i ovisno kojih je više nesretni slučaj nego pravilo.

2 godine
Quark kaže...
DamageHigh kaže...

Slabog uređaja?

"Ovo neka šala!"

Da, kada se usporedi sa desktopima na kojima je vrtenje više aplikacija istodobno šala, njegov 1 GHz Snapdragon jeste "slab" i može se očekivati da će tu i tamo pokleknuti.

Ti uspoređuješ mobitel s desktop računalom?

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 18:56 (DamageHigh).
3 godine
DamageHigh kaže...
Quark kaže...
DamageHigh kaže...

Slabog uređaja?

"Ovo neka šala!"

Ti uspoređuješ mobitel s desktop računalom?

Oladi momak. Ako neznaš čitat ono što je napisano kako treba bolje sebi stavi jedan facepalm.

4 godine
Google Nexus One

Steta sto niste uspjeli recenziju napraviti prije, da stigne u broj 207.

Tko ce sad cekati cijeli mjesec..Namigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
3 godine
Quark kaže...

Pa evo iz prve ruke, imam Heroja i moram priznati da mu se ponekada tu i tamo zna dogoditi da na par sekundi trzavo radi, odnsono animacije menija nisu glatke. Sto je najbolje ta povremena trzavost uopce nema veze sa brojem pokrenutih programa.

Danasnji primjer, bio sam na poslovnom putu, istovremeno upaljena GPS navigacija (Copilot Live), slusam mp3ice i spojena BT slusalica i obavljam telefonske razgovore. Niti jednom nije zastekala navigacija, niti jednom mi nije zastekala mp3ica (osim kad bih primio tel. poziv jer se tada mp3 automatski pauzira). Dakle sve potpuno glatko.

Nazalost, nisam u pozadini usput rekompajlirao kernel tako da mi nije zastekao Namigiva , no pitanje je sto treba ocekivati od telefona i njegovog multitaskinga, odnosno koliko ima potrebe na telefonu istovremeno raditi ( i da li je fizicki uopce moguce) sa 3 ili vise aplikacija istovremeno

4 godine
RPG vs TENK kaže...

javi dal je stigao.

Nadomo se i da će BUG koji primjerak pokloniti?

4 godine
moderator
HCSC kaže...

Nadomo se i da će BUG koji primjerak pokloniti?

ne možemo - nije atestiran za naše tržište Cool

3 godine
neaktivan
Google Nexus One

eh bas sam i ja danas nesta geldao taj mobitel vidio sam na enGadGetu sta se prica o njemu

nije los sam sta se multitaskinga tice puno mi se vise svidja ono od webOS-a

P.S sori na velikom G jer mi nesta ubuntu davi pise mi stalno q

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
4 godine
Google Nexus One

Dajte u testu malo pažnje posvetite trackballu. U svim recenzijama samu kažu da je tu, i eventualno da svijetli. Meni je koma što su D-pad počeli izbacivati s novih Win uređaja, pa se nadam da bi ga ovo čudo moglo zamijeniti.

U vožnji je prilično teško zumirati s dva prsta, pa bilo zgodno da se to može kuglicom. Napikavanje opcija po velikom ekranu je isto dosta nepraktično, lakše se dovest i kliknuti na kuglicu. A podsjetio bih i da kapacitivni ekrani ne reagiraju na rukavice. Di ćeš većeg gušta nego smijati se iBorgovcima na skijanju dok tipkaju promrzlim rukama. Namigiva

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice