Google Nexus One

poruka: 47
|
čitano: 8.156
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Google Nexus One".
3 godine
RE: Google Nexus One
Visak kaže...

Di ćeš većeg gušta nego smijati se iBorgovcima na skijanju dok tipkaju promrzlim rukama. Namigiva

E vidiš to sam i ja mislio dok nisam vidio nekog lika na skijanju koji je imao posebnu futrolu za iphon koja prekrije čitav mobitel u gumu, te ekran prekrijem nekom prozirnom plastikom, te se najnormalnije može koristit touchscreen čak i sa rukavicamaIznenađen Jes da je to glupo u gradu nosat, al na 3000m na -15 stupnjeva dođe odlično(em odlična zaštita i može ga se bez beda koristit)

4 godine
Stoja kaže...
Visak kaže...

Di ćeš većeg gušta nego smijati se iBorgovcima na skijanju dok tipkaju promrzlim rukama. Namigiva

E vidiš to sam i ja mislio dok nisam vidio nekog lika na skijanju koji je imao posebnu futrolu za iphon koja prekrije čitav mobitel u gumu, te ekran prekrijem nekom prozirnom plastikom, te se najnormalnije može koristit touchscreen čak i sa rukavicamaIznenađen Jes da je to glupo u gradu nosat, al na 3000m na -15 stupnjeva dođe odlično(em odlična zaštita i može ga se bez beda koristit)

Ima i za kupit specijalne rukavice koje rade na capacitive touchscrrenovima, pa ti onda netrebaju nikakve te extra futrole :D

addicted to HD :)
3 godine
Google Nexus One

Pa dobro može i tako, al futrola mi je pametnija jer je bio cijeli izgumiran, vrlo otporan na vodu , snijeg ostale probleme koji te na brdu mogu zadesit, a te rukavice više ovako za ležerni hladniji danBelji se

4 godine
Google Nexus One
...a dobro, ima i posebnih stilusa za kupiti
4 godine
Visak kaže...

Dajte u testu malo pažnje posvetite trackballu. U svim recenzijama samu kažu da je tu, i eventualno da svijetli. Meni je koma što su D-pad počeli izbacivati s novih Win uređaja, pa se nadam da bi ga ovo čudo moglo zamijeniti.

U vožnji je prilično teško zumirati s dva prsta, pa bilo zgodno da se to može kuglicom. Napikavanje opcija po velikom ekranu je isto dosta nepraktično, lakše se dovest i kliknuti na kuglicu. A podsjetio bih i da kapacitivni ekrani ne reagiraju na rukavice. Di ćeš većeg gušta nego smijati se iBorgovcima na skijanju dok tipkaju promrzlim rukama. Namigiva

Ahhh, a da samo tapneš dva puta u ekran i eto ti zoom? Čemu otkrivati toplu vodu tipkanjem kuglice koja inače služi kao OK ili Enter i sumnjam da će ikad doživjeti predloženu prenamjenu. Sada je ta fama oko multitoucha zbog zumiranja tu i tamo zbilja prenapuhana čak i od strane onih koji bi trebali biti ozbiljni recezenti, marketing čini svoje, pa kako jeftini žuti naslovi prodaju dnevne novine tako i multitouch prodaje članke na internetu, eh, i mobitele da ;).

4 godine
Google Nexus One

Mislio sam na proizvoljni zoom kotrljanjem kuglice, kao što se moglo D-padom. Za pinch mi trebaju dvije ruke, a ja bih volio sve sa jednom.

4 godine
Google Nexus One

ja sam bio jako zapaljen za Nexus One... ali na kraju sam ipak uzeo iPhone 3GS

Kod Nexus One sam očaran provesorom, otvorenosti Android platforme i AMOLED ekranom... frendica ima Samsung Galaxy i ekran je predivan... mogu si mislit kako izgleda ovaj sa još višom rezolucijom - ali sve u svemu mislim da još nije uglancan kao iPhone... ponekad previše trza za moj ukus (prema youtube videima koje sam vidjeo) a to se mobitelu sa snapdragonom ne bi smjelo događati

jailbreakani 3GS 32 gigabajta jednostavno roka... hrpa programa je dostupna na appulo.us, instalirao sam si backgrounder i proswitcher tako da imam multitasking kao na webos i sve radi ultra glatko

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
2 godine

NIMALO!!!SmijehSmijehSmijeh

www.val.hr
2 godine
Google Nexus One

jedva cekam sledeci bug.

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
4 godine
neaktivan
Visak kaže...

Mislio sam na proizvoljni zoom kotrljanjem kuglice, kao što se moglo D-padom. Za pinch mi trebaju dvije ruke, a ja bih volio sve sa jednom.

Mozes jednom rukom. Samo dva puta (double-tap) dodirneš screen. I još imaš u donjem desnom uglu gumbiće za zoom in/out. Recimo da pomoću tih gumbića namjestiš zoom na 125%, onda ce ti prilikom double-tapa zumirati na 100%, odnosno na 125%. Ako staviš na 75%, onda će ti zoom skakati između 75% i 100% itd...

Yes, no.
4 godine
Google Nexus One

I to je kao lakše nego kotrljati kuglicu za fluidno zumiranje?

2 godine
protjeran

sta si tolko zapeo za tu kuglicu. ako ne zelis ts mob kupi si neki bberry ili nokiu e serije i miran si.

*n00b us3r*
4 godine
Google Nexus One

A kaj tebe muči što mene zanima kako su oni implementirali kuglicu?

Inače, stiže još bolja varijanta:

http://android.modaco.com/content/android-news/302665/htc-desire-formerly-bravo-leaked-press-shot-the-nexus-one-for-the-masses-now-with-full-specs/

Hardverski gumbi, FM, optički trackball Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2010 14:38 (Visak).
4 godine
Google Nexus One

Ako nekog zanima, sad sam na Nexusu testirao 3G brzinu na bwm.carnet.hr preko VIPa (signal je bio 2/4 crtice) i ide download 170 KB/s (kilobytea/s) i upload oko 80 KB/s. Surfanje preko 3g je vrlo brzo i ugodno, stranice se renderiraju vrlo brzo. Zoom sa dva prsta radi dobro.

Za razliku od iPhonea browser kad se zumira zna preformatirati text da bude od ruba do ruba ekrana.

3 godine
Google Nexus One

Prema nekim saznanjima Nexus one ima Broadcom chip koji omogućuje i 802.11n i FM primanje i odašiljanje. Zašto to nije službeno podržano(u službenim specifikacijama)? Da li postoji neka mogućnost otključavanja?

http://blog.gsmarena.com/nexus-one-torn-down-wi-fi-802-11n-and-fm-radio-transmitterreceiver-found-hiding-inside/

http://www.mediabistro.com/mobilecontenttoday/android/ifixit_does_it_again_htc_nexus_one_disassembled_fm_radio_noted_148273.asp

Igrajte eRepublik - http://www.erepublik.com/en/referrer/Logaros
4 godine
4 godine

Mos ga sad yebat kad je Desire po cijeloj Europi dostupan :D

addicted to HD :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice