Google Nexus S

poruka: 262
|
čitano: 22.736
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Google Nexus S".
2 godine
protjeran
Re: Google Nexus S
jurica_m kaže...

Kakav je Nexus S što se tiče igara - za one igre na koje treba brže reagirati i upotrebljavati više prstiju odjednom, npr PES ili FIFA? Imao sam prije njega Desire i imao je loš multitouch.

odličan. evo nedavno sam baš instalirao pes 11, i još uvijek mu se ne mogu nadivit. više-manje ista stvar kao neki pes sa starog sivonje (ps1)

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
2 godine
Google Nexus S

Konacno danas dobio nexus s, idem otvorit kutiju i pokusavam ga upalit, nece, trazim bateriju u kutije, nema je. Nakon 15 min histericnog trazenja shvatio sam da su mi ju zaboravili stavit. Sada p!zdim.....

Igor
3 godine
CRT kaže...

Konacno danas dobio nexus s, idem otvorit kutiju i pokusavam ga upalit, nece, trazim bateriju u kutije, nema je. Nakon 15 min histericnog trazenja shvatio sam da su mi ju zaboravili stavit. Sada p!zdim.....

Gdje si kupio?

2 godine
Google Nexus S

Vip. Kasnije sam iso reklamirat i dali su mi.

Igor
2 godine
Ljudi, od jucer imam ovaj telefon i sto reci osim da je fenomenalan. Imam samo jedno pitanje. Telefon mi je povukao kontakte s Gmaila i sve sljaka osim sto mi se svaki kontakt duplo prikazuje. Kak to rijesiti? Malo sam svrljao po opcijama i nigdje nema opcije za obrisati duple kontakte. I da, jucer sam updateao na verziju 2.3.6. Je li to najnovija verzija? Uskoro dolazi ICS, je li tako?
5 godina
jurica_m kaže...
Ljudi, od jucer imam ovaj telefon i sto reci osim da je fenomenalan. Imam samo jedno pitanje. Telefon mi je povukao kontakte s Gmaila i sve sljaka osim sto mi se svaki kontakt duplo prikazuje. Kak to rijesiti? Malo sam svrljao po opcijama i nigdje nema opcije za obrisati duple kontakte. I da, jucer sam updateao na verziju 2.3.6. Je li to najnovija verzija? Uskoro dolazi ICS, je li tako?

Tako je, dobit ces medju prvima ICS a onda ce jos vise letit :D Danas dosao u Konikom i isprobao, gledam specifikacije isprintane u izlogu kad ono za obicni Nexus a vidim da je zafrknuti "banana" izgled. Sve u svemu - avion :)

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
2 godine
2 godine
protjeran
jurica_m kaže...

jel dostupan za nas? imam vec instaliran rom nexusbeam hd, pa mi je bezveze vratit se na stock rom ako jos nema ics

2 godine
Google Nexus S

oce se sam updateat ili cemo morat sami?

Igor
2 godine
Ne znam. Sve pise na Mobovoj stranici. Nije mi jasno kad vele da nece svi dobiti. Uglavnom, imate dolje upute, nije nista tesko. To je ionako sluzbeno, tak da sve sigurno radi i bolje nego na Androidu 2.3.6. Ja cu probati poslije.
2 godine
protjeran
Google Nexus S

vratio sam ga prvo na stock rom. bilo je malih problema, ali nista strasno. onda sam instalirao taj update i unrootao ga. prvotni dojam nije bio bas dobar, cijeli sistem je bio usporen. ali nakon nekih 10 minuta sve je bilo super. svida mi se stock ics

2 godine
Je li to isti kao i kod Galaxy Nexusa? Daj malo dojmove opisi, brzinu, opcenito sve.
2 godine
protjeran

isti samo sto nema one softverske gumbe :D

pa, dosta je fluidniji u radu nego stock ginger, browser je unaprijeden i rad s tabovima postaje svakodnevica, meni je ljepsi puno, organizacija widgeta je laksa. pri prvom ukljucivanju lijepo se namjesti wi-fi pa ne zdere pare preko 3g. zamjerki nemam nikakvih osim pocetnog laga

5 godina
Google Nexus S

Može nekoliko screenshotova sa ovim svježim stock ICS? {#}

http://www.last.fm/user/jolly_bravo
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 23:25 (jollyb).
2 godine
Ja sam updateao veceras na ICS i sve radi fluidno i savrseno.
3 godine
jurica_m kaže...
Ja sam updateao veceras na ICS i sve radi fluidno i savrseno.

...ima nas još! ;)

Jedino mi se kod nadogradnje call log pomiješao za tel. brojeve koji nisu u punom međunarodnom obliku.

2 godine
Google Nexus S

Moze link za rootanje nexusa? trazio sam po xda ali nisam nasao...(zapravo, neznam ni di da trazim)

Igor
3 godine
Google Nexus S

Napokon vise necu imat potrebu rootat i stavljat custom romove,ovaj ics radi predobro:)

2 godine
Meni sve radi savrseno, jedino mi ponekad zna trznuti pri otvaranju app drawera. Skrulanje kroz app drawer je glatko, kao i sve opcenito jos brze nego na Gingerbreadu, samo mi ponekad trzne kad ulazim u izbornik.
3 godine
Google Nexus S

To sam vidio i na ios-u da se zna desit tak da ista strasno.Inace ak sve recent apps maknes onda ne zatrzne.

2 godine
Kak se maknu te recent apps?
3 godine
Google Nexus S

Pa drzis home i onda sam swajpas haha.

18 mjeseci
neaktivan
Google Nexus S

Nedavno sam kupila nexus s, međutim malo sam se razočarala. Već drugi put je na servisu. U startu nisam mogla slati poruke jer nema aplikacije za upis sms centra. Zatim sam dobila kratki kod do kojeg dodem do sms centra ali je izbacivao grešku. Kartica je promjenjena i softwer međutim opet ne prihvaća te je ponovo na servisu. Dali je itko imao problema s tim??

2 godine
Google Nexus S

kupila si novog ili polovnog?

Igor
2 godine
Google Nexus S

Mene zanima zašto nema Recovery-ja nakon updatea na ICS. Na Gingerbreadu je bio kada sam manualno updateao na ICS, no sada kada odaberem Recovery, samo stoji crni ekran.

3 godine
Google Nexus S

Ne kuzim zakaj te to zanima?Kaj ce ti?

2 godine
Google Nexus S

Za ubuduće želim imati Recovery. Eto, ak ga ima Gingerbread, zakaj ga ne bi imao ICS? To je njihova grješka i trebaju je ispraviti!

2 godine
Ne znam kak vama, ali meni ne radi Viber otkad sam updateao na ICS. Inace, nisam jedini jer citam da dosta ljudi ima problema s Viberom otkada su na ICS. Iz Vibera su javili da rade na rjesavanju problema. Ocito je da neke aplikacije ne rade dobro, a uzrok je prilagodba na ICS. Usput, koju navigaciju preporucujete?
2 godine
protjeran
jurica_m kaže...
Ne znam kak vama, ali meni ne radi Viber otkad sam updateao na ICS. Inace, nisam jedini jer citam da dosta ljudi ima problema s Viberom otkada su na ICS. Iz Vibera su javili da rade na rjesavanju problema. Ocito je da neke aplikacije ne rade dobro, a uzrok je prilagodba na ICS. Usput, koju navigaciju preporucujete?

navigon europe, malo je skup, ali uvijek mozes s black marketa

2 godine
Kak da si namjestim da mi za pozive svira pjesma koju sam stavio na telefon? Probao sam ici pod Music i pod opcije zvuka, no nigdje ne nalazim opciju.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice