Google Nexus S

poruka: 224
|
čitano: 13.593
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Google Nexus S".
2 godine
Re: Google Nexus S
jurica_m kaže...
Ja sam i zato flesnuo NexusBeam jer mi je stock ICS bio totalan srot. Ovdje je sve brzo. Sad sam cekam da dodje pravi MIUI ROM jer mi je to najdrazi ROM. Prije par tjedana ja poceo izlaziti za Nexus S. Za sad ima pokoji fc, ali to je tek na pocetku. Update izlazi svaki tjedan za vikend, s tim da je svaka verzija sve bolja. Tak da cekam da se to sve poslozi, a do tada imam NexusBeam. Vise informacija o MIUI ICS za Nexus S, kao i skidanje ROM-a na www.miuiandroid.com

Mozes li mi pojasniti kako se flasha taj rom na nexusa?

Rootan mi je, barem mislim jer imam superuser aplikaciju a mob sam kupio rabljenog.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
21 mjesec
EZY-E kaže...

Rootan mi je, barem mislim jer imam superuser aplikaciju a mob sam kupio rabljenog.

Naravno. Ovdje je link za ROM: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1380608

Dakle, prvo skineš ROM u zip formatu. Potom ga kopiraš na usb memoriju telefona. Izvadiš kabel, ugasiš telefon, držiš vol + i power tipku u isto vrijeme. Kad ti se pojavi Fastboot, s tipkama za pojačanje ili smanjivanje ideš gore ili dolje, u ovom slučaju prema dolje i odabereš Recovery. Kad ti se označi Recovery, stisni tipku power koja ti u Recoveryju služi kao potvrda, neka vrsta entera ili kako god hoćeš. Dakle, tipke vol up i down su za navigiranje, a s power tipkom potvrđuješ. Kad si ušao u Recovery odi pod wipe data/factory reset i potvrdi s tipkom power i na Yes. Pričekaš. Kad završi, odi pod wipe cache (odmah ispod toga). Potvrdiš s tipkom power i Yes. Na kraju odi pod Advanced, pa tipka power i tu odabereš wipe dalvik pa tipka power i Yes. Kad to troje napraviš, ideš pod Install zip from sd card i tipka power za potvrdu. Pa choose zip from sd card i tipka power i tu ti prikazuje tvoju usb memoriju i tu nađeš svoj ROM koji si bio kopirao na usb i dođeš do njega i označiš ga sa tipkom power i ideš na Yes i tipka power. Pričekaš da ti fleša ROM i nakon toga ideš na back i tipka power i reboot i tipka power. I to je to. NexusBeam ti je instaliran.

Napomena: Kad radiš wipe data/factory reset, brišu ti se sve aplikacije, dakle kao tvornički reset pa si prije flešanja ROM-a obavezno backup-iraj aplikacije. To je to.

2 godine
jurica_m kaže...
EZY-E kaže...

Naravno. Ovdje je link za ROM: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1380608

Dakle, prvo skineš ROM u zip formatu. Potom ga kopiraš na usb memoriju telefona. Izvadiš kabel, ugasiš telefon, držiš vol + i power tipku u isto vrijeme. Kad ti se pojavi Fastboot, s tipkama za pojačanje ili smanjivanje ideš gore ili dolje, u ovom slučaju prema dolje i odabereš Recovery. Kad ti se označi Recovery, stisni tipku power koja ti u Recoveryju služi kao potvrda, neka vrsta entera ili kako god hoćeš. Dakle, tipke vol up i down su za navigiranje, a s power tipkom potvrđuješ. Kad si ušao u Recovery odi pod wipe data/factory reset i potvrdi s tipkom power i na Yes. Pričekaš. Kad završi, odi pod wipe cache (odmah ispod toga). Potvrdiš s tipkom power i Yes. Na kraju odi pod Advanced, pa tipka power i tu odabereš wipe dalvik pa tipka power i Yes. Kad to troje napraviš, ideš pod Install zip from sd card i tipka power za potvrdu. Pa choose zip from sd card i tipka power i tu ti prikazuje tvoju usb memoriju i tu nađeš svoj ROM koji si bio kopirao na usb i dođeš do njega i označiš ga sa tipkom power i ideš na Yes i tipka power. Pričekaš da ti fleša ROM i nakon toga ideš na back i tipka power i reboot i tipka power. I to je to. NexusBeam ti je instaliran.

Napomena: Kad radiš wipe data/factory reset, brišu ti se sve aplikacije, dakle kao tvornički reset pa si prije flešanja ROM-a obavezno backup-iraj aplikacije. To je to.

A kako onda mogu vratiti na default rom kasnije?

I jeli ova backup opcija u clockworkmod-u ista kao i u nandroidu pa da radi backup apsolutno svega?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
21 mjesec
Google Nexus S

Tak što unrootaš telefon i staviš defaultni ROM na njega. Ak ne znaš kaj radiš, bolje ostavi.

Za backup si skini Titanium Backup i s njim radiš i backup i restore.

19 mjeseci
NexusBeam 4.2.3

Odličan je ovaj NexusBeam 4.2.3, ima nekih dobrodoslih nadogradnji u   UI-i, brz je, s njim dolaze neke korisne aplikacije.... ugl. preporucam svima koji ga jos nisu isprobali

Igor
21 mjesec
Google Nexus S

Tko je na ICS-u, obavezno probajte Nova Launcher pa tek onda vidite kako stvar leti! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1389071

16 mjeseci

instalirao sam ics, i radio je normalno prvih nekoliko dana... i sada mi se svaki dan dogodi da se resetira, ili mi zablokira ili tako nešta slično... da probam reinstal ics?

21 mjesec
N-s24x kaže...

instalirao sam ics, i radio je normalno prvih nekoliko dana... i sada mi se svaki dan dogodi da se resetira, ili mi zablokira ili tako nešta slično... da probam reinstal ics?

Je li to orginalni ICS ili neki od ROM-ova?

16 mjeseci
jurica_m kaže...
N-s24x kaže...

Je li to orginalni ICS ili neki od ROM-ova?

skinio sam ga ovdje i instalirao
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1063664

21 mjesec
N-s24x kaže...

Pogledaj si je li odgovara verziji tvojeg telefona i jesi li uopće skinuo pravu verziju. Verziju provjeriš tak da uđeš u bootloader, znači isključiš telefon i pritisneš tipku power i vol up u isto vrijeme. Jesi napravio wipe data i cache prije samog instaliranja?

16 mjeseci
Dobru verziju sam skinio... nisam nista napravio, sta je to uopce?
18 mjeseci

Je li došao službeni ICS za Nexus S?

3 godine
Rainalcar kaže...

Već odavno.Proguglaj malo.

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
2 godine
Rainalcar kaže...

http://mob.hr/nexus-s-dobio-sluzbenu-nadogradnju-na-ics/

Bolje imati pravog neprijatelja nego lažnog prijatelja
18 mjeseci
Google Nexus S

Hvala!

18 mjeseci

Sve super radi, hvala još jednom. Imam još jedno pitanje, postoji li tipkovnica koja podržava sve hr znakove za Nexus S? Npr, češka tipkovnica nema ć. Postoji li hrvatska?

2 godine
Rainalcar kaže...

postoji li tipkovnica koja podržava sve hr znakove za Nexus S?

Ovo?

https://twitter.com/#!/Mario1990_Bug
18 mjeseci

Super, hvala! Može još? :) Postoji li neki način u browseru da se brzo prebaci na početak/kraj stranice? Recimo, čitam Wikipediju, dođem do kraja članka, i onda moram skrolat gore skroz da bi tražio nešto drugo. 

2 mjeseca
Google Nexus S

Pozdrav svima.

Nexus S mi se je ugasio jer je bila istrošena baterija. Kada sam ga stavio puniti preko USB kabela na računallu zasvjetlile su se samo doljnje četri ''tipke'' ali ekran nije reagirao. Ostavio sam neko vrijeme da se napuni ali ekran i dalje ne reagira, tj sve radi ali NEMA POZDINSKOG OSVIJETLJENJA. Prije toga je bilo sve u redu.

Uspio sam nekako jedva uči u postavke za Prikaz i tamo je sve stavljeno na automatski kako je i bilo.

Softweare mobitela je tvornički bez ikakvih mojih izmjena.

Molim pomoć! 

2 mjeseca
Google Nexus S
Ima li tko stock rom? Čini se da imam problema s radiom, koji god rom da stavim nikako mi ne želi otvoriti nijednu stranicu sa mobile data on i bilo kojim browserom. Samo me redirecta na neku blesavu Vipovu stranicu koja je niškoristi.
3 godine
Google Nexus S

Se isplati sada uzeti Nexus S u Tele 2 preko web shopa za 2400kn? Jel otkljucan na sve mreze? Sta ima SLCD ili Amoled?

2 mjeseca
Mislim da za 2400 možeš nabaviti i bolje. Ako nije otključan, lako ga možeš otključati. Kod nas je verzija i9023, dakle ona sa SLCD.
3 godine
Google Nexus S

Neznam ni sam vise, previse sam ovistan o mjenjanju mobitela haha.

Sad sam prodao Sensation pa si hocu opet nesto kupiti. SGSII vec imam. Jedino mi se sviđa još Galaxy Nexus. Al to mi je trenutno nekako preskupo.

Jedino sto meni pase je "pure google expirience", tj. stock google ili sa HTC Sense-om...

22 mjeseca
Google Nexus S

cura kupila nexus s i ima ICS 4.0.3 na njemu...

ste zadovoljni rom-om? je bolje čekati sad sljedeći update ili ga rootam? {#}

3 godine
Google Nexus S

Evo ja sam bas svoj danas dobio. Narucio sam ga preko webshopa u tele2, za 2 dana stigao. Za sada mi je savrsen. Do sada jedan od najljepsih mobitela koje sam ikad imao (a imao sam ih bome puno). 

Sad upravo i ja stavljam official ics. bas me zanima kako ce raditi :D

Ugl. nisam ni sekunde pozalio sto sam prodao Sensation i kupio ovo cudo, odlican je.

18 mjeseci

Zna li tko postoji li widget za Skype i Google Talk za android? Da ne moram ulaziti u aplikaciju već odmah vidjeti tko je online?

3 godine
Google Nexus S

Moze mi netko preporuciti dobar rom?

2 godine
Dodge_167 kaže...

NexusBeam - meni najbolji zasad

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
3 godine
EZY-E kaže...
Dodge_167 kaže...

NexusBeam - meni najbolji zasad

Sad sam stavio Codename Android 1.4.0 i odlican je, sve glatko radi. :)

2 mjeseca
Probaj i AOKP, CyberGR, Gummy. Samo nemoj Pixel stavljat, on je meni zahebo radio, ne mogu nikoga zvati. I zašto si stavio CA 1.4 ako je 1.5.5 već vani?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice