HP Pavilion HPE h8-1104ad

poruka: 7
|
čitano: 1.631
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "HP Pavilion HPE h8-1104ad".
5 godina

BTX format, koliko mi se čini...?

Odlično.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
4 godine

površno napravljen članak, fali mi informacija koja je matična ploča unutra, kakve i kolike su mogućnosti nadogradnje

5 godina
neaktivan

Ja sam si za te novce prije 5 mjeseci kupio Auss N55S sa intel Core7 2670QM 2,2 u bustu do 3,1 Ghz grafa  GF 555 i prezadovoljan sam, najlosija stavka na tom laptopu je tipkovnica nije bas najkvalitetnija. Al performanse su močne na stranim stranicama uspoređuju ga sa Alianwerom koji je duplo skuplji.

Joz@
4 godine
http://www.ivonazivkovic.net/marihuana.htm
3 godine

I što se sad više isplati?

HP Pavilion HPE h8-1103ad ili HP Pavilion HPE h8-1104ad

4 godine
Re: HP Pavilion HPE h8-1104ad
Voicee kaže...

I što se sad više isplati?

HP Pavilion HPE h8-1103ad ili HP Pavilion HPE h8-1104ad

- nešto sitno (5%) slabiji procesor

- jača (25%) grafička kartica

- 2 gigabajta (33%) memorije više

http://www.ivonazivkovic.net/marihuana.htm
3 godine
Re: HP Pavilion HPE h8-1104ad
fry17 kaže...

Ja sam si za te novce prije 5 mjeseci kupio Auss N55S sa intel Core7 2670QM 2,2 u bustu do 3,1 Ghz grafa  GF 555 i prezadovoljan sam, najlosija stavka na tom laptopu je tipkovnica nije bas najkvalitetnija. Al performanse su močne na stranim stranicama uspoređuju ga sa Alianwerom koji je duplo skuplji.

nebih bas rekao ipak je to samo ASUS,a usporedba s Alianwerom,cisto sunjam,jer je Alinware ,Alinware i tesko se moze usporedit s takvim slabim laptopom,i jedva cekam

da stigna na nase trziste da se dokaze ljudima,da se nemore s njim nist usporedivat,pa cak ni Asus N55S,jer ova zvjer dode oko 25000kn,tak da nema se tu sto puno pricat.{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice