HP ProBook 5310m VQ469EA

poruka: 5
|
čitano: 1.883
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "HP ProBook 5310m VQ469EA".
2 godine
HP ProBook 5310m VQ469EA

Uvidjeli su proizvođači da neki ljudi, kao na primjer ja, ne trzaju previše na netbuke. Netbuk je ok samo zato što ga možeš stavit u džep, ali ako kreneš nešto ozvbiljnije raditi na njemu ili nešto tipkati kristalizira se da je to igračka. Ovo je po meni ona granica do koje neko ozbiljno računalo može ići u veličini. Manje od ovoga je jednostavno neupotrebljivo. Tako da je ovo odličan kompromis. Uz punokrvni dvojezgreni procesor ovo je baš zgodan laptop.

3 godine
HP ProBook 5310m VQ469EA

Dobri su ti ProBookovi.. imam jednog 4310s starog par mjeseci i prodajem ga povoljno :D

3 godine
neaktivan
HP ProBook 5310m VQ469EA

kupio jucer .. dobar .. sve ok .. ALI!

hdd koji se vrti na 7200 se dosta cuje .. hukanje zraka .. ajd to bi se dalo .. 

ali cijeli lap vibrira zbog njega .. e sada razmisljam ili 5400 staviti ili preskupi i nepotrebni SSD

edit:

kupio sam i USB docking ... ooo kakvo preskupo g0vno .. 

ima konekciju na monitor preko usba .. to je takav lag i neko kroz mulj kretanje misem .. a i win7 UI animacije su s lagom .. 

loshe! i jos ne puni laptop .. mreža radi ok preko toga ... soma kuna!! bolje kupiti SSD nego to :(

covjek se uchi dok je zziv .. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 16:59 (mr.ezrider).
3 godine
RE: HP ProBook 5310m VQ469EA
infinityzg kaže...

Dobri su ti ProBookovi.. imam jednog 4310s starog par mjeseci i prodajem ga povoljno :D

Osobno smatram da je cijela ta ProBook serija promašena. Kvaliteta plastike kućišta je KATASTROFA! Cijeli laptopi zuje i tresu se ko da se budu raspali. Ne dao bog da ga probate otvorenog uhvatiti za kut i podignuti, svine se ko daće puknuti. Totalno sranje. Ne kužim zakaj bugovci hvale te nove HP-e, Acer-i (koje nisam nikad volio) su 2 koplja iznad. Ova sranja nit su lagana, nit su jeftina, nit smrde pretjerano, nit mirišu. Velika sramota za HP.

3 godine
neaktivan
RE: HP ProBook 5310m VQ469EA

ovaj 5310m nikako nije losh .. ima taj problem s HDDom i vibrom ali drugo je sve ok .. stroj je HQ build .. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice