HTC Desire

poruka: 10.514
|
čitano: 904.299
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Desire".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HTC Desire
5 godina
HTC Desire

Jel može neko meni reći kak bi ja najjeftinije mogao proći u tom Vip-u ako kupim Desire? Koja tarifa, na kolko dugo, čuo sam nešto da je do 30.4. neka fora da plačaš pola cijene tarife, danas mi reko lik jedan s faksa koji je kupio Desire, pa onda ako mogu jeftinije proć, da se prebacim u nižu tarifu nakon 6 mj. i sl. Ja fakat ne znam kak i šta, nisam nikad uzimal mobitel na pretplatu, pa bih molio vaš savjet. I naravno, kolko bi to na kraju sve skupa kad se zbroji ispalo.

Hvala

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
4 godine
HTC Desire
Najeftinije sto mozes proci je da uzmes tarifu sve za mene 30, ona ti iznosi 30 kn mjesecno i imas 60 besplatnih minuta, a ako potpises na 2 godine, mob te dode 2400kn + imas 3% popusta ako placas u gotovini, sve zajedno bi te doslo oko 3000kn i da do petka vrijedi pogodnost da ti je prvu godinu pretplata 50% jeftinija.
5 godina
HTC Desire

Čekaj, ako je pretplata 50% jeftinija jel to vrijedi i za ovu najjefitniju tarifu? Prema tome bi onda 15 kn bila? To mi je malo nerealno.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
4 godine
HTC Desire
Mislim da i za nju vrijedi, to je bila ta promotivna ponuda koja vrijedi jos par dana. Ja sam svog uzeo u komplet tarifi 100, te mi je prvu godinu pretplata 50 kn i za to dobijem 60 minuta prema svim mrezama, 50 SMS poruka, 5 MMS poruka, te 512 MB internet prometa. I sa tom pretplatom mob me dosao 2200kn
5 godina
HTC Desire

Hm, a gledam sad tu te tarife, pa nema tarife 100?! Ili krivo gledam? To si uzel na kolko dugi ugovor?

EDIT: Skužio, sve ok.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 20:50 (1domagoj1).
4 godine
HTC Desire

Maknuli su te komplet tarife sa neta jer će ih kroz koji mjesec ukinuti, možeš jedino naći poslovne komplet tarife na netu ali ti je stvar skoro pa istaNamigiva

5 godina
HTC Desire

Hm, znači ako uzmem tarifu 30, uređaj je 2500, kažeš dobim 3% popusta na gotovinu, to će biti oko 2425, uz ugovor na 24 mj. pod uvjetom da je prva godina 50% niža cijena pretplate to će nakraju biti cca 3000 kn. Ak sam dobro izračunal? Heh, nisu male pare, al s obzirom da svoj w550i furam već 5 god. ako ne i više, čini se ok. Sad se još samo trebam odvažit i kupit ga, heh.

P.S. Jel uređaj otključan? Čini mi se da je benko reko da je, al jel ima veze kak se kupuje i to? Mislim, ak se kupuje sami uređaj da je otključan, a na pretplatnički odnos da je zaključan ili?

4 godine
RE: HTC Desire
Offtopic, ali kad smo počeli o tarifama i sl.
Ima li kakvih sličnih tarifa za Legend?
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
4 godine
HTC Desire

Sve tarife u vipu vrijede za sve mobove, a ono što mi je čak čudno je da legend i desire su u pretplati praktički isto koštaju, možda 100kn razlike, što mi je vrlo čudno, očito forsiraju da ljudi više idu na desireSmijeh Dok je  razlika u cijeni bez pretplate između njih 1000kn(legend je 3500 a desire 4500kn) Uglavnom, kao što vidiš ako uzmeš desire na pretplatu uštediš nekih 1500kn na mobu i još imaš i besplatne minute. Također vam cijena niža za 100-200kn ako ste otprije vip korisnik pa prelazite na pretplatu...

5 godina
1domagoj1 kaže...

Hm, znači ako uzmem tarifu 30, uređaj je 2500, kažeš dobim 3% popusta na gotovinu, to će biti oko 2425, uz ugovor na 24 mj. pod uvjetom da je prva godina 50% niža cijena pretplate to će nakraju biti cca 3000 kn. Ak sam dobro izračunal? Heh, nisu male pare, al s obzirom da svoj w550i furam već 5 god. ako ne i više, čini se ok. Sad se još samo trebam odvažit i kupit ga, heh.

P.S. Jel uređaj otključan? Čini mi se da je benko reko da je, al jel ima veze kak se kupuje i to? Mislim, ak se kupuje sami uređaj da je otključan, a na pretplatnički odnos da je zaključan ili?

Nije mi jasno kak to računate cijenu mobitela. Pa kaj ne potrošite ništa razgovarajući na mob? Možda je nekome jeftinije otići na neku drugu tarifu na kojoj je mobitel daleko jeftiniji (npr. 600, 700kn) pogotovo ako ga koristi i u poslovne i u privatne svrhe. Pa zato i postoji više modela kupnje mobitela, zar ne? Čini mi se da se ne može generalno reći da je ovaj gore citirani model svima ujedno i najjeftiniji, to mi je bila poanta svega. Možda griješim, volio bih čuti vaša mišljenja.

EDIT: Konkretno sam mislio na onu tarifu sve za mene 250

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 21:28 (Petar).
5 godina
HTC Desire

Da, to sam baš i ja gledal i bilo mi je ful čudno, kak to da su pretplate gotovo iste, a uređaji se razlikuju za 1k kuna.

EDIT: @Petar

Da, u pravu si, ali ja ti baš pretjerano i ne razgovaram, a niti se previše ne dopisujem (osim ako kakvu trebu ne ulovim Namigiva). Većina komunikacije mi se svodi na računalo (MSN, Skype, email), ako mi baš netko nije dostupan na kompu, onda pošaljem poruku ili zovnem. Tak da bi meni ta tarifa uistinu i bila najjeftinija, jer stvarno ne patim na mobitele (ne što se tiče telefoniranja i poruka, kad je u pitanju mobitel kao gadget to je već druga stvar). Evo, recimo, već se 2 ili 3 tjedna furam sa 0.23 kn na računu ;) sa mobitelom starim cca 5 god. koji bi realno mogao prodat za 50 kn trenutno (a kupio ga za 2k kuna) i sad bi mi baš lijepo došao jedan Desire (da, da se i malo kur***, ah šta ćeš). Na kraju bi me mobitel koštao 2500 kn, a ovih cca 500 kn pretplate bi se utopilo u te 2 godine (a zasigurno ne bih potrošio puno više nego što ta tarifa nudi), ako sam sve to dobro izračunao. Eto, to je moj slučaj. Naravno, ako netko intenzivnije koristi mobitel za komunikaciju, jeftinije bi ga došla neka druga tarifa, ali meni je ova sasvim dovoljna. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 21:25 (1domagoj1).
4 godine
Petar kaže...

Nije mi jasno kak to računate cijenu mobitela. Pa kaj ne potrošite ništa razgovarajući na mob? Možda je nekome jeftinije otići na neku drugu tarifu na kojoj je mobitel daleko jeftiniji (npr. 600, 700kn) pogotovo ako ga koristi i u poslovne i u privatne svrhe. Pa zato i postoji više modela kupnje mobitela, zar ne? Čini mi se da se ne može generalno reći da je ovaj gore citirani model svima ujedno i najjeftiniji, to mi je bila poanta svega. Možda griješim, volio bih čuti vaša mišljenja.

To također stoji što kažeš, ali ja neznam nikoga tko mjesečno troši više od 400kn na mobitel pa njih nikad ni ne gledam. Ali ako netko zbilja toliko troši onda mu se isplati jer mob dobije za 9 kuna a ostalo sve ode na razgovore i ostalo... ali realno gledajući ispod 3000kn za mob+pretplata mislim da niže od toga nemože se nabaviti.

3 godine
neaktivan
HTC Desire

zanima me dali vam ponosnim vlasnicima desirea mobitel vibrira kad dobijete poruku (SMS)? Nikako nemogu to uključiti, tamo pod messages-settings mi stoji aktivirano vibration i za poslane i primljene poruke ali mob neće da vibirira. Čak i kad je na vibraciji kompletan mob ni onda nevibrira za poruku dok za pozive i ostalo uredno vibrira.. Neodlučan

5 godina
Meni vibrira :)
addicted to HD :)
4 godine
SKI kaže...

zanima me dali vam ponosnim vlasnicima desirea mobitel vibrira kad dobijete poruku (SMS)? Nikako nemogu to uključiti, tamo pod messages-settings mi stoji aktivirano vibration i za poslane i primljene poruke ali mob neće da vibirira. Čak i kad je na vibraciji kompletan mob ni onda nevibrira za poruku dok za pozive i ostalo uredno vibrira.. Neodlučan

Evo, poslao si poruku i uredno zavibrira 2 puta, neznam možda možeš probati hard reset telefona da sve vrati u normalu, ako ne onda ga odnijeti u vip na servisNeodlučan Ali probaj malo guglati prije možda nađeš neko riješenje.

4 godine
HTC Desire

Da li netko od vas ima problema sa korištenjem default browsera za surfanje na mobilnom internetu? Kad sam na wifi, radi bez beda, spojim se na 3G i uopće neće ništa učitati, dok opeta bez beda i vrlo brzo otvara stranice...

3 godine
neaktivan
HTC Desire

ja sam brijao  na  njega, jer imam komlpet tarifu 200, ali koliko vidim da nema više te tarife, a ugovor mi ističe nagodinu u prvom mjesecu, htio sam produžiti ugovor i uzeti taj mob, a sad ...

4 godine
HTC Desire

Još uvijek ima te tarife, eto ja u ponedeljak sam bio ga uzeo na komplet tarifu 100. Samo su maknuli sa stranica ali će još koji mjesec biti u ponudi.

3 godine
neaktivan

pomog a hard reset.. valjda se zablesiralo nešto. Jedino je bitno neodabrati restore backupa nakon restarta jer opet nece raditi

5 godina
HTC Desire

Jedini veći problem koji sam imao je sa aplikcijom Locale. Navodno se ona sukobi sa HTC-ovim softverom i svaki put ruši Application Manager. Ja sam ju uspio tek potpuno ukloniti preko originalnog install fajla. Skino sam neke programe za uninstallaciju, ali nisu stvar čisto napravili.

My 2 cents, ako neko bude imao sličan problem :)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
3 godine
neaktivan
Stoja kaže...

Da li netko od vas ima problema sa korištenjem default browsera za surfanje na mobilnom internetu? Kad sam na wifi, radi bez beda, spojim se na 3G i uopće neće ništa učitati, dok opeta bez beda i vrlo brzo otvara stranice...

baš se borim sa time.. malo me poprilično živcira, neznam šta da napravim. na trenutak mi i proradi pa se onda opet sje..

5 godina
HTC Desire
Sto se tice 3G-a meni radi normalno, jako brzo.
Mozda si trebas postavke interneta namjestit, ja sam morao.
addicted to HD :)
3 godine
neaktivan

do jutros je radilo sve bez problema, sad neće i neće ni edge ni 3g dok mail, wheather i ostalo uredno updatea

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 13:25 (SKI).
4 godine
benko kaže...

Da ali neznam koje postavkePlač Sve ostalo radi bez problema: opera, market, vrijeme, gmail, sve vrti i to vrlo brzo jedino default browser nula bodovaPlač Nije valjda da ću morati hard reset lupiti da se popravi...

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 23:36 (Stoja).
3 godine
neaktivan

neće pomoć ni hard reset, proba ja i svejedno neradi

4 godine
benko kaže...

Ajde budi dobar pa napisi postavke ako nije problem... nasao sam ja po netu i na T-MOBILE stranici, ali da ne prckam, radije od nekog prepisem tko je provjerio :) Hvala!

3 godine
neaktivan

evo moje postavke, ali meni neradi.. Mršti se

Name Internet

APN data.vip.hr

Proxy 212.91.99.9

Port 8080

Username <Not set>

Password ******

Server <Not set>

MMSC <Not set>

MMS proxy <Not set>

MMS port <Not set>

MMS protocol WAP 2.0

MCC 219

MNC 10

Authentication type <Not set>

APN type default

4 godine
SKI kaže...

Moje postavke su iste, neznam što bi trebalo promijeniti da radi...

4 godine
SKI kaže...

Name Internet

APN data.vip.hr

Proxy 212.91.99.9

Port 8080

Username <Not set>

Password ******

Server <Not set>

MMSC <Not set>

MMS proxy <Not set>

MMS port <Not set>

MMS protocol WAP 2.0

MCC 219

MNC 10

Authentication type <Not set>

APN type default

Stoja kaže...
SKI kaže...

Moje postavke su iste, neznam što bi trebalo promijeniti da radi...

Mozda niste ukljucili opciju MOBILE NETWORK pod Settings -> Wireless & Networks ;)

Btw, ja sam kupio u VIPu mobitel, ali koristim na T MOBILE kartici tak da mi trebaju za T MOBILE postavke. A budem se vec snasao. Google is my friend :D

4 godine
HTC Desire
Pa normalno da sam ukljućio, opera,gmail i market na 3G rade bez beda, jedino default browser neće, dok na wifi on radi bez beda...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HTC Desire
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice