HTC Desire

poruka: 10.514
|
čitano: 904.692
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Desire".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HTC Desire
2 godine
HTC Desire

nisam ovo snimio jos sada sam bekap napravio i prebacit cu na karticu pa snimit taj rom za probu

wipeo sam , sada instaliram :D

snimio

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 23:44 (Pri3s7).
2 godine
HTC Desire

sada snimam ovaj drugi kaj si mi dao link

4 godine
HTC Desire

Covjek (tj. njegova poznanica) kaze da ima problema sa slabom baterijom, da prekratko traje. Nisam pumo istrazivao slucaj, pa moguce da to nije tako kako se cini, ali me sad zanima - gdje najpovoljnije kupiti bateriju?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
3 godine
Re: HTC Desire
Šef kaže...

Covjek (tj. njegova poznanica) kaze da ima problema sa slabom baterijom, da prekratko traje. Nisam pumo istrazivao slucaj, pa moguce da to nije tako kako se cini, ali me sad zanima - gdje najpovoljnije kupiti bateriju?

Pitaj ti njega koliko je to kratko, možda je samo ta zenska nova u svijetu sp-ova

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
4 godine
Mitsuoka kaže...
Šef kaže...

Pitaj ti njega koliko je to kratko, možda je samo ta zenska nova u svijetu sp-ova

Kaže da je to dosta kratko u odnosu na ono što je bilo...

A sad... Ove baterije nebi trebale gubit snagu s vremenom, je li tako?

3 godine
Šef kaže...

Kaže da je to dosta kratko u odnosu na ono što je bilo...

A sad... Ove baterije nebi trebale gubit snagu s vremenom, je li tako?

Naravno da mogu gubit snagu, ovisno kako se postupa sa njom. Moguće da je do nekog app-a, servisa ili nečeg softverske prirode.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
2 godine
HTC Desire

Ja bi mogao reči da mi je baterija malo oslabila s vremenom, prije je znao izdržat više od 24h, a sad se to rijetko kad dogodi.

2 godine
HTC Desire
Kako mogu vratit original 2.2 ili 2.3 ? Ili je nemoguce
3 godine
Osa kaže...

Ja bi mogao reči da mi je baterija malo oslabila s vremenom, prije je znao izdržat više od 24h, a sad se to rijetko kad dogodi.

MildWild 4.0 na Oxygenu -> sa 3G uključenim, prosječno mi traje 50h baterija.

Sa drugim romovima - jedva 20h.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
2 godine
Don Kihoty kaže...

Jel si samo stavio rom ili jos neke skripte, kernel i sl?

4 godine
HTC Desire

Ima li netko onda ideje di nabavit bateriju, povoljno, ili standardno, da tražim na eBayu?

3 godine
Osa kaže...
Don Kihoty kaže...

Jel si samo stavio rom ili jos neke skripte, kernel i sl?

Samo ROM i isključio automatsku sinkronizaciju.

2 godine
HTC Desire

Jel ima itko problema na Mildwild 4.0 Oxygen 2.3.2 romu sa ICS kamerom? Javlja mi da prije upotrebe fotoaparata umetnem SD karticu i kod slikanja mi zablokira mob, tak da moram vadit bateriju. Inače kartica je unutra i normalno ju koristim, ali kad otvorim kameru javlja da je nema.

I koji Mildwild bi bio bolji, Oxygen ili CyanogenMod?

2 godine
HTC Desire

ja sam samo klikno da mi se odspoji kartica tj da je mogu sigurno maknut iz moba i opet stavio da je ucita i sve radilo ok

2 godine
Osa kaže...

Jel ima itko problema na Mildwild 4.0 Oxygen 2.3.2 romu sa ICS kamerom? Javlja mi da prije upotrebe fotoaparata umetnem SD karticu i kod slikanja mi zablokira mob, tak da moram vadit bateriju. Inače kartica je unutra i normalno ju koristim, ali kad otvorim kameru javlja da je nema.

I koji Mildwild bi bio bolji, Oxygen ili CyanogenMod?

A, teško je reći koji je bolji. Isprobavaj pa ćeš vidjeti. Nikad nisam imao problema s kamerom na ovom ROMu. Mogu iskreno reći da je to najbrži ROM koji sam probao do sad, a probao sam ih hrpu i da, nikada nikakav problem s ovim ROMom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 14:52 (jurica_m).
2 godine
Pri3s7 kaže...

ja sam samo klikno da mi se odspoji kartica tj da je mogu sigurno maknut iz moba i opet stavio da je ucita i sve radilo ok

dal ti je to za stalno riješilo problem ili se ponovo javljao? ja sam napravio check disk memorijske, onda sam ju i formatirao i sve nanovo flashao i opet je isto. Slikam jednu sliku i ok je. Kliknem da slikam sljedeću, mobitel se zamrzne na autofokusu i nakon 10sec se reboota. Stavio sam i MIUI Cameru i kod nje je identično tak. Ja kad unmountam i ponovo mountam karticu, opet mogu slikati samo jednu sliku, a na drugoj mi dođe "Prije upotrebe fotoaparata umetnite SD karticu"

EDIT: ne mogu ništa zapisivati na memorijskoj kartici ili mjenjati, pa je vjerojatno to problem. Samo mogu čitati sa nje. Kako to promjeniti?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 23:03 (Osa).
2 godine

Pitanje!!!!

U ROM manageru ocu flashat clockworkmod recovery i stalno mi pise "An error occurred while attempting to run privileged commands"!

Sto trebam napraviti da prestane to zahebavat

I kad ulazim u ROM manager pise

"you must root your phone for ROM manager to function.Superuser was not found at "/system/bin/su" or "/system/xbin/su" Use google search on computer to find instruction to root your phone!

http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 20:39 (nbafan).
15 mjeseci
HTC Desire

Izgleda da nemaš rootan mobitel.

2 godine
assassin.st kaže...

Skuzio sam,taj neki goldcard sad trebam,ma nema boga da to napravim,tu kresem sve svetce po redu...

Daj ima li kakav jednostavniji nacin???!!??!?!?!??

3 godine
nbafan kaže...
assassin.st kaže...

Skuzio sam,taj neki goldcard sad trebam,ma nema boga da to napravim,tu kresem sve svetce po redu...

Da, unrevoked metoda, revolutionary, ovisno koji OS imaš.

2 godine
Mitsuoka kaže...
nbafan kaže...
assassin.st kaže...

Da, unrevoked metoda, revolutionary, ovisno koji OS imaš.

Imam 2.2.2 koju metodu drugu mogu?

2 godine

Stavio mildwild i radi savrseno,idem sada malo temple run igrat {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 22:44 (nbafan).
2 godine
HTC Desire

Evo još jedan način kako kalibrirati bateriju, sličan je kalibraciji redruma781, samo ovdje se još upisuje Register: 0x10 Value: 04 - save (neznam kaj to znači)

Jedino nije mi jasan dio u uvodu (sa punjenjem od par minuta i ponavljanjem) , i dio u dodatku na kraju (kod punjenja da je ekran upaljen ili ne?) , pa ak može netko prevesti, hvala :)

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21250040&postcount=5

21 mjesec
HTC Desire

Bok ruljo ! Dal netko ima problem kada stavi miui xj rom da mu ne prepoznaje sd karticu ? I još jedno pitanjce : Dal vam se događa da diplay blinka onako ubrzano pa prestane uglavnom vidljivo ?

To se ne događa sa official-nim RUU-om,...

Usput može preporuka za stabilni MIUI XJ ako uopće postoji više vrsta, sorry novi sam u tome {#}

Ili neki drugi dobar rom,...

Hvala {#}

3 godine
HTC Desire

Jel zna neko di ima tema za miui rom? One sve koje se mogu skinut direkt na mob su na kineskom, a na guglu ne pronalazim nista.

2 godine
seljak007 kaže...

Jel zna neko di ima tema za miui rom? One sve koje se mogu skinut direkt na mob su na kineskom, a na guglu ne pronalazim nista.

Ovo vam je tema od MIUI-a. Ja sam do nedavno koristio MIUI D2EXT X-PART verziju.  "Blinkanje" ekrana je vjerojatno jer imate osvjetljenje stavljeno na automatski.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957291

Rom skinete pod LATEST BASE FULL ROM i odaberete najnoviji datum (ali vec neko vrijeme nije bilu updatea). Najnovije je 30.3.
Ovdje su ove 3 verzije (ja sam koristio D2EXT radi najvise memorije za aplikacije)
http://htcfanboys.com/download/xavierjohn22/?action=browse&folder=3976

I ovdje su upute od jurice za skriptu i kelner tko želi:
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-bolexa-molexa-bug-laba/htc-desire/53170.aspx?page=326&jumpto=2731376&sort=asc&view=flat

3 godine
3 godine
HTC Desire

ova skripta mi baca "permisin denied". Jel zna neko u cemu je problem?

2 godine

Koja razlika izmedu tvojeg i mojeg linka? :D

3 godine

Ne kužim kako tebi može biti kineski. Meni je sve na engleski.

Anyway, tri najbolja ROM-a:

MIUI XJ 2.3.7

MIUI ICS 4.0.1 (baziran na MIUI_Au i svi njegovi produkti, makar bugovito)

MildWild 4.0 i 4.7 (jedan je baziran na OxyGenu, drugi CM7)

CibernOdO 7.1 (Univerzalni ROM, svi bolji kerneli i louncheri, stvarno odličan ROM)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HTC Desire
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice