HTC Desire

poruka: 10.514
|
čitano: 905.237
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Desire".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HTC Desire
5 godina
HTC Desire

Imao sam sOff-an i rootan Desire (preko revolutionary metode) i sad sam mu vratio stock rom preko RUU-a. Sve je proslo dobro ali u hboot-u i dalje pise "revolutionary", zna li netko u cemu je problem?

Koristio sam ovaj RUU: RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.29.405.2_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_151783_signed.exe

Edit: naso sam uputstva: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=17058271&postcount=4

Edit2: uspjelo je {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 19:26 (PraskaviRepan).
3 godine
Re: HTC Desire
LIX kaže...

pa trebalo bi otici u phone>contacts>preferences>tickni "only contacts with phones" a dolje pod choose contacts to display makni facebook.

To mi je već bilo odznačeno, ali sam probao označit pa odznačit i svejedno je isto.

16 mjeseci
Looka kaže...
LIX kaže...

pa trebalo bi otici u phone>contacts>preferences>tickni "only contacts with phones" a dolje pod choose contacts to display makni facebook.

To mi je već bilo odznačeno, ali sam probao označit pa odznačit i svejedno je isto.

Odlogiraj se sa FB aplikacije, počisti sav data od appa, logiraj se opet, samo kad se logiraš klikni Don't sync. {#}

Stručnjak za paranormalne pojave
3 godine
Uzeo sam si s3. Bug popust plus staro za novo, 2 godine bez trajnog naloga, tarifa 222,prelazak sa tcoma na vip = 50% manja tarifa prvu godinu, flat Internet... Čekam do ponedjeljka da obave prijenos broja i aktivira se microsim i to je to. 900kn me ovako mobitel dođe.
16 mjeseci
LIX kaže...
Uzeo sam si s3. Bug popust plus staro za novo, 2 godine bez trajnog naloga, tarifa 222,prelazak sa tcoma na vip = 50% manja tarifa prvu godinu, flat Internet... Čekam do ponedjeljka da obave prijenos broja i aktivira se microsim i to je to. 900kn me ovako mobitel dođe.

Uh što si brz, u ponoć si danas prvi put čuo za staro za novo + bug popust i već si nabavio uređaj {#}

15 mjeseci
HTC Desire

LIX kaže...

Čestitam, platit ćeš ukupno: 900 + 111x12 + 222x12 + 24x10 r.f.  + stari mobitel = više od 5136kn (na oglasniku oko 4000kn)

Jedina ti je utjeha što ćeš koristiti usluge koje ćeš preplatiti kako bi dobio željeni mobitel. Još ćeš plaćati naknade za uspostave poziva i imati neograničeno prema vipu+pretpostavljam 097/8/9. Dakle ukupni trošak će ti ići garantirano preko 6000kn, a usudio bih se reći i preko 7000kn. Još je i bugovih 500kn bilo na tvojoj strani, ali nije bilo pomoći.

Evo da se ja pohvalim koliko ću ga platiti:

8 + 100(jer će otpo biti potpisan u zadnjoj trećini srpnja) + 5x300 (-50% popusta uz prijelaz sa simpe) + 24x10 r.f. = 1848 kn

Nakon 6. mjeseca broj ubacujem u obiteljsku tarifu i prestajem plaćati ovu pretplatu. Inače, u obiteljskoj tarifi ima 3 broja, trošak 180kn (300/2 jer je prijenos broja +3x10kn r.f.), sve praktički neograničeno. U toj tarifi ću sada na nositelja uzeti SGS Advance za 398kn i 18000+club bodova. Još da spomenem da ću si tomato tarifom na tuđi račun nakrcati u ovih 6mjeseci račun za pozive u inozemstvo, obzirom da ću imati 1000min prema ostalim mrežama.

Ako uračunam da će me pretplata na tom broju u obitelji koštati 50kn/mj + 10kn r.f.  ukupan trošak ispada 2748kn. Nije loše, ha?     {#}

P.S. Nemojte mi slati PM-ove oko toga kako ovo izvesti, informirajte se sami.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 1:21 (assassin.st).
11 mjeseci
neaktivan
HTC Desire

Jel zna netko zašto mi se ponekad sam javlja na poziv (nekad i prekine poziv) čim ga dotaknem/krenem vući iz džepa?

Simulirao sam situaciju kad se nazovem sa bratovog mob-a i nije se ni 1 put javio/prekinuo.

Jel moguće da sam nepažljiv pa da nekako slajdnem u džepu prilikom vađenja?!

Na njemu je stock 2.3.3., nije root-an, stock launcher i apsolutno sve ostalo radi savršeno.

Ideje, savjeti?

3 godine

Neka to i zvuči dobro, ali TMobile će te shebat. Za koju godinu ćeš bit po sudu jer oni nisu prenijeli nešto dobro, itd itd... Nas je tako shebao, kao i još masu ljudi, kao što možeš čitat po novinama, a Hanžeković očigledno potplaćuje nekoga jer dobivaju sve, čak i kad osoba koju terete nikad ni nije bila u TMobilea ;)

BTW A di su penali?!

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 8:52 (Mitsuoka).
4 godine
2happy2beu kaže...

Jel zna netko zašto mi se ponekad sam javlja na poziv (nekad i prekine poziv) čim ga dotaknem/krenem vući iz džepa?

Simulirao sam situaciju kad se nazovem sa bratovog mob-a i nije se ni 1 put javio/prekinuo.

Na njemu je stock 2.3.3., nije root-an, stock launcher i apsolutno sve ostalo radi savršeno.

Ideje, savjeti?

Ja imam isti problem!Ne znam šta da napravim.Garanciju neće sigurno prihvatiti.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
3 godine
Unix kaže...
LIX kaže...

Uh što si brz, u ponoć si danas prvi put čuo za staro za novo + bug popust i već si nabavio uređaj {#}

dugo ja već šuškam di što kako... sa curinim desireom sam mislio docekati listopad kad bi navodno onaj ascend d quad treba se pojaviti ali to pod navodnike i poznavajuci tcom, mora bi prodati dusu vragu na 6 godina u tarifi 800 da dobijem koliko toliko povoljan popust na mobitel, pod uvjetom da uopce dodje u nekom razumnom vremenu to tcoma. ovako sam (kao privatna osoba koja ne radi svakodnevno malverzacije sa obiteljskim paketima/tarifama/mrežama i s vrlo rastegnutim budžetom) vrlo dobro prosao, jer je pod A) cijena mobitela koju ću sad platiti (bilo na rate, bilo u kešu) vrlo prihvatljiva i pod B) nakon godine dana sa 50% popusta na tarifi ću smanjiti tarifu i nadoplatiti razliku i opet sam dobro prošao. tih nekih 5-6 tisuća kuna rastegnutih na dvije godine su malešni u odnosu na 4000 kuna koje bi na oglasniku platio odjednom i u kešu.

također hvala lijepa assassine na savjetu kako da ga upiknemo još jeftinije...

15 mjeseci
Mitsuoka kaže...

Neka to i zvuči dobro, ali TMobile će te shebat. Za koju godinu ćeš bit po sudu jer oni nisu prenijeli nešto dobro, itd itd... Nas je tako shebao, kao i još masu ljudi, kao što možeš čitat po novinama, a Hanžeković očigledno potplaćuje nekoga jer dobivaju sve, čak i kad osoba koju terete nikad ni nije bila u TMobilea ;)

BTW A di su penali?!

Nema me što shebat. Popust za obitelj je već dobijen prije mjesec dana prijenosom, a popust na XXL tarifi dobijam prijelazom sa simpe. Po plaćenom 6. računu imam pravo ući u obitelj kao član. Nema penala jer nema nikakvog raskida ugovora.

Specifikacije:

Total+ tarifa: članak 10.  Pretplatnici koji koriste tarifne modele EXTRA mix L i XL, EXTRA total S/M/L/XL/XXL, te EXTRA 
total+ S/M/L/XL/XXL tarifne modele imati će mogućnost ulaska u EXTRA obitelj+, kao članovi istih,
nakon 6 plaćenih računa

Obitelj+ tarifa: članak 18.  Pretplatnici koji koriste te EXTRA total+ S/M/L/XL/XXL Tarifne modele imati će mogućnost ulaska u
grupne tarife Tarifa za Obitelj, Flex Obitelj, Flex Team, Mobile Start/Plus i Ured za van 5000, EXTRA
obitelj, te EXTRA obitelj+ kao članovi istih,nakon 6 plaćenih Računa.

4 godine
assassin.st kaže...
Mitsuoka kaže...

BTW A di su penali?!

Nema me što shebat. Popust za obitelj je već dobijen prije mjesec dana prijenosom, a popust na XXL tarifi dobijam prijelazom sa simpe. Po plaćenom 6. računu imam pravo ući u obitelj kao član. Nema penala jer nema nikakvog raskida ugovora.

Specifikacije:

Total+ tarifa: članak 10. Pretplatnici koji koriste tarifne modele EXTRA mix L i XL, EXTRA total S/M/L/XL/XXL, te EXTRA 
total+ S/M/L/XL/XXL tarifne modele imati će mogućnost ulaska u EXTRA obitelj+, kao članovi istih,
nakon 6 plaćenih računa

Obitelj+ tarifa: članak 18. Pretplatnici koji koriste te EXTRA total+ S/M/L/XL/XXL Tarifne modele imati će mogućnost ulaska u
grupne tarife Tarifa za Obitelj, Flex Obitelj, Flex Team, Mobile Start/Plus i Ured za van 5000, EXTRA
obitelj, te EXTRA obitelj+ kao članovi istih,nakon 6 plaćenih Računa.

Nekako sumnjam da će ti to proći (još se nije rodio taj koji će sj*bat banku i t-com/mobile {#}) ali sretno.

Ja se na t-mobile ne vraćam nikad više, taman da opet postanu hrvatska firma. Ne bih ni mjenjao Tele2 za VIP da sam mogao kod njih uzeti uređaj koji sam htio za približno istu cijenu.

No, zaj*bimo off topic.

Vidim da je par komentara prije bilo nekaj vezano za odziv HW tipki na desireu. Ja sam imao sličnih problema i smatrao sam da tipke odlaze k vragu, međutim, puknuo sam gore originalni GB i tipke rade uredno. Dakle stvar je do neispeglanosti roma koji sam koristio.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
5 godina
2happy2beu kaže...

Ideje, savjeti?

Vjerojatno nisi dovoljno pazljiv kod izvlacenja iz dzepa. I meni se dogadalo u pocetku..

P.S. i ja sam presao na S3 {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 8:53 (PraskaviRepan).
3 godine
HTC Desire

može preporuka in ear sluški sa kontrolama kao sa stock sluškama? max 200 kn.

BF3 FlamingKing
4 godine
redrum781 kaže...

Ja se na t-mobile ne vraćam nikad više, taman da opet postanu hrvatska firma. Ne bih ni mjenjao Tele2 za VIP da sam mogao kod njih uzeti uređaj koji sam htio za približno istu cijenu.

Same here... nakon 14g. vjernosti :D Sjebali su sve sto su mogli... a poceli su sa +klub bodovima kojima su srezali vrijednost za 50%. Nedavno su ih ukinuli poslovnjacima i suska se da ce i privatnim korisnicima. Zivio SGS3! :D A sad nac temu poput ove za njega ;) BTW, ja sam svog vec roota i flashao gore Jelly Bean da isprobam malo, ali sam vratio na 4.0.4

4 godine
infinityzg kaže...
redrum781 kaže...

Same here... nakon 14g. vjernosti :D Sjebali su sve sto su mogli... a poceli su sa +klub bodovima kojima su srezali vrijednost za 50%. Nedavno su ih ukinuli poslovnjacima i suska se da ce i privatnim korisnicima. Zivio SGS3! :D A sad nac temu poput ove za njega ;) BTW, ja sam svog vec roota i flashao gore Jelly Bean da isprobam malo, ali sam vratio na 4.0.4

super. Onda bi mogao otvorit temu i napisat postupak.

Teme koje sam našao nisu baš poput ove naše za desire

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
4 godine
redrum781 kaže...
infinityzg kaže...
redrum781 kaže...

super. Onda bi mogao otvorit temu i napisat postupak.

Teme koje sam našao nisu baš poput ove naše za desire

To sam razmisljao.. mozda napisem sutra. U principu je vrlo jednostavno i nista komplicirano :)

16 mjeseci
HTC Desire

Ovo pisem sa JB ROM-a koji jos nije ni u pre alphi. Vecina toga radi, samo sve steka, nema fluidnosti jos. Inace je kao ICS, nista posebno za reci. Ako vas nesto zanima, pitajte me do sutra navecer kada se vracam na GB.

4 godine
Unix kaže...

Ovo pisem sa JB ROM-a koji jos nije ni u pre alphi. Vecina toga radi, samo sve steka, nema fluidnosti jos. Inace je kao ICS, nista posebno za reci. Ako vas nesto zanima, pitajte me do sutra navecer kada se vracam na GB.

Jel ga radi sandvold? Čini mi se da je napustio ICS...

Kak radi google search, jel pretražuje i lokalne appove i kontakte?

5 godina
HTC Desire

Nikez radi JB sa Evervolv-om. Neko sta je sa MIUI XJ da li je i to napusteno?

http://vgm.tv/
16 mjeseci
redrum781 kaže...
Unix kaže...

Da. Zanimljivo je što je navedeno u changelogu da ne radi stock browser, a meni radi.

5 godina
Unix kaže...
redrum781 kaže...
Unix kaže...

Da. Zanimljivo je što je navedeno u changelogu da ne radi stock browser, a meni radi.

Procitaj Changelog za Update 3 vidjeces da su sredili stock browser :D

http://vgm.tv/
16 mjeseci
dex3108 kaže...
Unix kaže...
redrum781 kaže...
Unix kaže...

Procitaj Changelog za Update 3 vidjeces da su sredili stock browser :D

Krivi changelog sam čitao {#}

21 mjesec
HTC Desire

Može mi netko pomoći kako povećati internu memoriju na 1gb tj. da ne moram premještavati aplikacije stalno na sd karticu tj. njezin veći dio. Imam Cibernodo ROM i odličan mi je :) Napravio sam sve kao u Bug časopisu,

samo sam umjesto MIUI XJ stavio rom koji sam spomenuo,...

Hvala !

Inače na MIUI XJ to radi bez problema !

2 godine
Probaj on a2sd script. Inače koristim Euroskank ROM za Desire, i mogu reći da je odlično baterija izdržala oko 24 sata. I display je bio upaljen 4 sata i 15 minuta što su meni i više nego odlični rezultati. ROM nema nikakvih grešaka i odlično radi fluidno sve, samo trebate zamjeniti Launcher sa nekim svojim boljim.
19 mjeseci
HTC Desire

Dakle imam Htc Desire, hboot 1.2.0001, pvt 4.
Dali za rootanje i custom rom mogu pratiti upustva iz bug-a 235.

Beatus non est,qui habet,quae cupit,sed qui non cupit,quae non habet.
5 godina
HTC Desire

Ljudi može pomoć. Do sad sam imao CM 7.1 sa s2e i sve je bilo super dok mi je nešto memorijska počela slabije primat i pošto je cm 7.1 na njoj rušio se sistem dok ju nije dobro čitao, pa sam morao vadit nazad stavljat itd. Stavio sam sad official 2.3 gingerbread i root i sad jel mogu ja kaj instalirat da mi se poveča interna memorija? Možda app2sd + ili nešt. (imam na kartici ext 1gb particiju)

4 godine
HTC Desire

CyanogeMod ekipa objavila da odustaje od razvoja > CM7.x za starije uređaje, uključujući i HTC Desire

https://plus.google.com/u/0/117962666888533781522/posts/MRnnvs3oFUF

4 godine
HTC Desire

Možete preporučiti neki stabilan i brz Sense ROM?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
2 godine

emerik, probaj od njemackog developera Aleksandra, mislim da se ROM zove Aleksander V ROM, tako nekako. Ja sam ga koristio i odlican je Sense ROM.

Evo ti link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=872464

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 19:10 (jurica_m).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HTC Desire
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice