HTC HD mini

poruka: 26
|
čitano: 3.828
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "HTC HD mini".
4 godine
HTC HD mini

Dajte budite konkretni i recite sto to ne valja na WinMo-u 6.5 osim sta vam se ime ne svida?

Inace jako dobar uredaj!

addicted to HD :)
2 godine
RE: HTC HD mini

Ja bih isto volio čut odgovor na to pitanje...

Šteta što HTC neće izdat nešto poput HD2 sa Snapdragonom i QWERTY tipkovnicom pa da zamijenim svog TP-a

4 godine
benko kaže...

Dajte budite konkretni i recite sto to ne valja na WinMo-u 6.5 osim sta vam se ime ne svida?

Inace jako dobar uredaj!

Mirko935 kaže...

Ja bih isto volio čut odgovor na to pitanje...

Šteta što HTC neće izdat nešto poput HD2 sa Snapdragonom i QWERTY tipkovnicom pa da zamijenim svog TP-a

Pa vec mi je pun k* toga sta na svakom WinMo uredaju stave to za minus, a u clanku ga popljuvaju do bola, naravno bez objasnjenja.

A u vezi ovoga drugog sta si rekao, ja se nadam da HTC radi na TP3 :)

3 godine
HTC HD mini
Zapravo hoće, nešto su engadgetu iskopali da bi trebao doći novi mob od HTC-a sa tipkovnicom, samo mislim da će na androidu biti umjesto winsa, al sve su to još glasine....
2 godine
benko kaže...
Pa vec mi je pun k* toga sta na svakom WinMo uredaju stave to za minus, a u clanku ga popljuvaju do bola, naravno bez objasnjenja.

A u vezi ovoga drugog sta si rekao, ja se nadam da HTC radi na TP3 :)

Meni isto, i stvarno ne vidim niti jedan konkretni razlog za to.

Nadam se i ja, ali ne znam hoće li bit nešto od naših nadanja Mršti se

Stoja kaže...
Zapravo hoće, nešto su engadgetu iskopali da bi trebao doći novi mob od HTC-a sa tipkovnicom, samo mislim da će na androidu biti umjesto winsa, al sve su to još glasine....

Ako misliš na Vision, vidio sam to na GSMAreni. Kad bi bar još kakvu sliku iskopali... Iako bih rađe Winse, navikao sam na njih Osmijeh

3 godine
HTC HD mini
Nisu spominjali model, nego su u nekim logovima ili šta već vidjeli specifikacije i ostalo mi je u glavi qwerty keyboard i reza 800x480.
2 godine
Stoja kaže...
Nisu spominjali model, nego su u nekim logovima ili šta već vidjeli specifikacije i ostalo mi je u glavi qwerty keyboard i reza 800x480.

Ovo? http://www.engadget.com/2010/05/21/htc-vision-finally-bringing-high-end-qwerty-to-android/

Piše HTC Vision u tim specifikacijama. Ne kužim zašto nema više mobitela sa tipkovnicom, svi su zabrijali na full touchscreen mobitele a ja definitivno nemam namjeru koristit mobitel bez tipkovnice, pogotovo nakon što sam se navikao na odličnu 5-rednu na TP-u. Šta je tako teško uzet postojeći model i zakeljit mu slide tipkovnicu? Osmijeh

4 godine
neaktivan
HTC HD mini

Petric je stvarno nepopravljiv.

WinMo jednostavno nije za djecu (glupu) i morone, u tome je stvar.

Kome trebaju aplikacije za debile tipa gdje sam, gdje mi je auto, gdje mi je guzica, podsjetnik za ići srati i slično nek si kupi ajfon ili android. Oni se hvale da ima na app storu i android marketu milijon aplikacija, samo ne spominju da je 99 posto aplikacija živo sranje koje su developeri napravili za 6 i pol minuta.

Na WinMo nema takvih aplikacija (ili ih ima vrlo malo) jer ga koriste ljudi kojima je inteligencija ipak malo viša i koji znaju razmišljati. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.5.2010 19:22 (hep666).
2 godine
hep666 kaže...

Kome trebaju aplikacije za debile tipa gdje sam, gdje mi je auto, gdje mi je guzica, podsjetnik za ići srati i slično nek si kupi ajfon ili android.

Hvala, stvarno si me nasmijao s ovim dijelom Smijeh

4 godine
hep666 kaže...

Petric je stvarno nepopravljiv.

Kome trebaju aplikacije za debile tipa gdje sam, gdje mi je auto, gdje mi je guzica, podsjetnik za ići srati i slično nek si kupi ajfon ili android. Oni se hvale da ima na app storu i android marketu milijon aplikacija, samo ne spominju da je 99 posto aplikacija živo sranje koje su developeri napravili za 6 i pol minuta.

Na WinMo nema takvih aplikacija (ili ih ima vrlo malo) jer ga koriste ljudi kojima je inteligencija ipak malo viša i koji znaju razmišljati. 

Zaboravio si dodat jos par "vaznih" tipa  emitiranje zvuka prdeza, podrigavnja, oruzja i ostalih s*anja...Smijeh

2 godine
protjeran

Koji ste vi dinosauri bez inteligencije.

3 godine
HTC HD mini

Ovo ispada kao ono sa Nodom, hvale se samo oni iz placenih oglasa.

Od kako citam Bug nekako naginjem prema alternativama od najboljih. Kad Intel razvali, ja navijam za AMD; kad nVidia bude najbolja, ja navijam za ATI itd., i to sve nebili doslo do smanjenja cijena za nas obicne smrtnike. Tako i BUGovci uvijek kritikuju windowse a ne reklamiraju alternativu. Tek s pojavom alternativa WME poceli su ih hvaliti. Mozda su mobiteli sad bitniji od PCa, pa hoce da nam kazu "eto to smo mi mislili, ali nismo se mogli sjetiti".

Mozemo mi voliti windowse ili ne, oni ce biti i na PCu i na SPhoneu, za neke dobri a za neke losi.

Mislim da android previse hvale, jer meni je sasvim dobar i WME 6 a kamoli 6.5 a jos 7,.....

3 godine
HTC HD mini

koliki kreten moraš bit dat 3400kn za ovaj uređaj

2 godine
HTC HD mini

Ipak, ono što HD mini čini i više nego dostojnim takmacom starijem (i većem) bratu jest izvrsna implementacija HTC-ovog korisničkog sučelja Sense UI – viđenog do sada samo na spominjanim modelima Legend i Desire

pa i ne baš, svaki htc ima sense ui, a i ak ti se da cackat ima i svaki winMo... uostalom, taj android se bez problema pokrece sa winMo (ne mislim na sucelje, nego bas android) preko hareta, pa ak kom treba 1000 beskorisnih aplikacija moze ih imati bez problema... i sucelje winmo-a je prilagodljivije nego bilo koje drugo.... basic useri ne bi trebali gledati winMo, ak im nevalja nek si kupe iPhone ili android

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 1:54 (Check).
3 godine
neaktivan
a koji kreten ce dati nekoliko tisuca kuna za mobitel koji moraš nositi u servis kad se zablokira a to radi jako ćesto a jedina funkcija mu je da ga se stavi na stol?
3 godine
neaktivan
Svi vi koji kažeta da su WM komplicirati dajte si pogledajte na cemu pišete ove komentare pa onda pljujte po tomu ili su ipak u pitanju isto tako neki Windowsi?
2 godine
Bela kaže...
a koji kreten ce dati nekoliko tisuca kuna za mobitel koji moraš nositi u servis kad se zablokira a to radi jako ćesto a jedina funkcija mu je da ga se stavi na stol?

O kojem ti mobitelu uopce pricas?

3 godine
neaktivan
HTC HD mini

Zasto WM? Meni je stvar iz subjecta zanimljiva odnosno jer najbolja GPS karta Hrvatske (Mireo viaGPS 3.1 Black Edition) postoji samo za WM. Kamo sreće da ju portaju na Android ili nešto treće ili da se pojavi takva karta za druge platforme.

2 godine
HTC HD mini

Slazem se. Bod za WM :-)

4 godine

kakvih  to aplikacija ima a na Windows Mobile platformi da ih nema na androidu ili symbianu?

Mislim konceptualno drastično drugačije i korinsije i inteligentnije?

(i da zahtijevaju veću inteligenciju korisnika)

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 6:44 (BUGojno).
4 godine
Bela kaže...
Svi vi koji kažeta da su WM komplicirati dajte si pogledajte na cemu pišete ove komentare pa onda pljujte po tomu ili su ipak u pitanju isto tako neki Windowsi?

pisem u Firefoxu, koji je trenutno na PC Lnux OSu, ne windowsu...

Isto je mogao biti safari na MacOSu, ili sam mogao ovo pisati sa svog Symbiana E75, preko ugradjenog browsera ili Opere, ili sa Win Mobilea, svejedno.

23 mjeseca
HTC HD mini

Dugo sam koristio WM u kombinaciji s raznim proizvođačima mobitela. Za sebe mogu reći da sam "poslovni korisnik" i uvjeravam vas da je WM apsolutno smeće od OS-a. Sporo, tromo, glomazno (kao i sve od MS-a). Nakon nekog vremena i sam prekid poziva traje čitavu vječnost. Puno previše problema. Jedina pozitivna stvar je izvrsna povezivost s Exchange serverom.

WM u utrci sa BlackBerry-em nema apsolutno nikakve šanse kod poslovnih korisnika. I sam sam dugo bio pobornik MS-a i nisam se dao na Blackberry ali kad to čudno jednom uzmete u ruke - gotovo je.

Prema nekim informacijama od kolega developera iz MS-a, WM neće još dugo živjeti u ovom ruhu, navodno se spremaju gadne promjene što samo dokazuje da ni oni nisu zadovoljni kako se OS ponaša.

Za ove koji dižu u nebesa WM OS, da, ponekad je teško priznajte da si se zaj.... kad si već platio nekoliko tisuća kuna za mobitel.

GIS/GEO freak
4 godine
@imilicevic imam ja i WinMo i Android i Blackberyy, i mogu ti reci da mi WinMo uopce nije spor s obzirom na druge, ok nesto malo(minimalno, sam os skoro da i nije vise se osjeti to pti surfanju/kod nekih programa) je ali to je zbog stare(spore) proce, a ne zbog OS-a, WinMo 6.5.3 mi se jako svida dosta stvarno dosta bolji u odnosu na WM 6.1 pa i 6.5.

BB nije los, sve u svemu "fini" uredaj, ali browser mu je opca katastrofa!
23 mjeseca

@benko Kako ti izgleda Andrioid? Kako radi to čudo?

GIS/GEO freak
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 10:37 (imilicevic).
4 godine
Ma radi fantasticno, sve ide glatko kao suza, dosta velik izbor aplikacija, a surfanje je na njemu nesto neopisivo, niti u snu nisam mislio da internet moze tako fino radit na ppc-u!

A jos kad probam Froyo...:)
3 godine
neaktivan
Pricam o svevišnjem Iphonu... i ne pricam o nekoj hakiranoj veziji nego ono šta je dostupno kod nas u ducanu na pretplatu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice