iPhone 4

poruka: 1.441
|
čitano: 148.573
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 4".
5 godina
Re: iPhone 4
Ma debili opet rade svježu vijest o temi staroj 2 godine. Normalno da je zvonio, kao i svima koji su apdejtali sustav.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
3 godine

Ne zvone ovi sa FW ispod 4.2.1

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
4 godine

Moja rođakinja ima bijeli iPhone 4 i jako često joj se ruše Safari,AppStore i Imenik i jedini način da se to popravi je restart uređaja.Dok znam nekoliko ljudi koji imaju crni iPhone i nikad nisu imali te probleme.Dajte neki savjet.Hvala.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
22 mjeseca
neaktivan
emerik kaže...

Moja rođakinja ima bijeli iPhone 4 i jako često joj se ruše Safari,AppStore i Imenik i jedini način da se to popravi je restart uređaja.Dok znam nekoliko ljudi koji imaju crni iPhone i nikad nisu imali te probleme.Dajte neki savjet.Hvala.

Frend imao isti problem s crnim odnio ga u vip oni mu nakon tjedan dana dali novi.

21 mjesec
neaktivan
iPhone 4

Radio ti trosi dosta prometa... Zato vjerojatno i prelazis 1gb

4 godine
iPhone 4

Da li tko ima kabel za iPhone da može na TV i gdje ga kupit?

Razer_Copperhead
4 godine

nemam, ali vidim na netu da ima u tcomovim dučanima.

3 godine
iPhone 4

Kak funkcionira iMessage?? Nemogu to nigdje naći, a piše na Applovim stranicama kao da je to za SMSanje između korisnika ipoda, ipada i iphonea...

http://bux.ratovi.net/?r=plahy Ja sam Hrzan zagorski Tarzan teri išče po huste ljude, teri navek ti veli ŽIVELI i hodi bume si spili!
21 mjesec
iPhone 4

Radi savršeno, ja pričam sa negdje 5 ljudi preko njega, samo moraš biti spojen na internet(3g, edge, wifi) radi preko svega, jedino ti možda prva poruka za aktivaciju bude naplačena, dalje sve su besplatne :D

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
3 godine
dombak1608 kaže...

Radi savršeno, ja pričam sa negdje 5 ljudi preko njega, samo moraš biti spojen na internet(3g, edge, wifi) radi preko svega, jedino ti možda prva poruka za aktivaciju bude naplačena, dalje sve su besplatne :D

Pa ali kak aktiviraš to?? i di?

http://bux.ratovi.net/?r=plahy Ja sam Hrzan zagorski Tarzan teri išče po huste ljude, teri navek ti veli ŽIVELI i hodi bume si spili!
3 godine
Plahi kaže...

Kak funkcionira iMessage?? Nemogu to nigdje naći, a piše na Applovim stranicama kao da je to za SMSanje između korisnika ipoda, ipada i iphonea...

Sve radi samo, ako se dopisuješ s nekim tko ima iOS5 sam će prijeći na besplatan iMessage. Zvučalo mi je nepotrebno, ali sam se iznenadio koliko ljudi ima iPhone, jako korisna stvar.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
21 mjesec
Plahi kaže...
dombak1608 kaže...

Pa ali kak aktiviraš to?? i di?

Odeš u postavke, poruke, uključiš imessage, odeš sad u poruke i nekom ko ima ios 5 pošalješ poruku poslije toga tipka Send(Pošalji) bi ti trebala bit plava, ako se šalje besplatno i zelena ako se naplacuje.

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
4 godine
iPhone 4

Zašto mi je kad sam primio poruku zvonilo dva puta?

Razer_Copperhead
3 godine
iPhone 4
Da li netko zna kako maknuti GameCenter, Burze i newsstand?
5 godina
Razer_Copperhead kaže...

Zašto mi je kad sam primio poruku zvonilo dva puta?

Zvoni jednom, pa ako ne pogledaš za koju minutu zvoni opet i to je to.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
3 godine
Plahi kaže...
Da li netko zna kako maknuti GameCenter, Burze i newsstand?

Ak imaš jailbreakan Iphone, možeš preko SBSettingsa opcije hide icons

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
4 godine
iPhone 4

Prije sam dobio mail od applea da sam skinuo program na komp ili uređaj koji prije nije bio spajan na id. Taj program sam skinuo. Da li je još tko dobio takvu poruku?

Razer_Copperhead
2 godine
iPhone 4

Pozdrav! Večeras mi stiže iPhone 4 pa me zanima pošto sam na T-mobile, mogu li doći kod njih i dobiti micro sim karticu, a da mi ostane isti broj kao i na ovoj normalnoj kartici koju imam? Hvala

3 godine
jurica_m kaže...

Pozdrav! Večeras mi stiže iPhone 4 pa me zanima pošto sam na T-mobile, mogu li doći kod njih i dobiti micro sim karticu, a da mi ostane isti broj kao i na ovoj normalnoj kartici koju imam? Hvala

Da, samo pitaj ako ti ne daju odmah

2 godine
power_user kaže...

Plaća li se ta micro sim kartica ili ju dobijem besplatno?

3 godine
jurica_m kaže...
power_user kaže...

Plaća li se ta micro sim kartica ili ju dobijem besplatno?

Nisam nikada uzimao, ali 95% sam siguran da je free

18 mjeseci
iPhone 4u
Ja sam naknadno isao u TM po micro karticu i naplatili su mi. Vjerujem da su me pokrali.
2 godine
Re: iPhone 4u
Diplomat kaže...
Ja sam naknadno isao u TM po micro karticu i naplatili su mi. Vjerujem da su me pokrali.

Koliko si platio?

3 godine
Re: iPhone 4u
jurica_m kaže...
Diplomat kaže...

Koliko si platio?

Ja sam je 2 put uzimao i nijednom mi je nisu naplatili... tak da si najvjerojatnije spušio...

18 mjeseci
iPhone 4
Meni je frendica rekla da je besplatno tako da sam znao, ali dao sam im 50 kn prokleti bili.
3 godine
iPhone 4

Da li bi se šta dogodilo telefonu ako mu odspojim bateriju a nije ugašen? ne mogu ga ugasiti jer imam iCaughtUPro, a predugo mi je čekati da se baterija isprazni... i ne mogu ga otključati, a ni restore ne dolazi u obzir...

Da li netko zna? nije mi problem raskopati i to napraviti, imam alat i nije mi prvi put, samo ne nisam nikad to radio a da ga nisam ugasio prethodno...

EDIT: PRoblem riješen :))))

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 20:26 (Plahi).
4 godine
iPhone 4
Kako mogu direktno printati iz iPhonea preko USB-a na HP printeru?
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 12:05 (Razer_Copperhead).
4 godine
iPhone 4

Zna li netko?

18 mjeseci
neaktivan
iPhone 4
Pozdrav svima. Molim pomoc. Naime u mailu kad dobijem zipani file i kad ga stisnem pocne se ucitavat ali na kraju umjesto da mi ponudi open with on mi ucita onaj plavi kvadratic s upitnikom ko da veza nije dobra. A dobra je. I s njim naravno ne mogu nista. Ni jedna aplikacija tipa zipbrowser unarchiver ne sljaka. Jer u biti ne ucita mi uopce mogucnost otvaranja. Tako da vjerojatno treba neki tweak odnosno softwearska nadogradnja. Zna li neko nesto o tome? Molim pomoc. Hvala
3 godine
iPhone 4

Možda malo offtopic, koliki je rok za popravak, i nakon koliko radnih dana mogu zatražiti novi uređaj, ako ovi ovoga ne poprave?
Već je jedno 18 radnih dana u servisu mob, radi Home tipke. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice