Op op fino djeluje :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U potpunosti se slažem s Maltom, trackpoint je za mene genijalna zmjena za miša i vrlo bi mi se teško bilo naviknuti na touchpad. Kad na svom ThinkPadu pokušam malo raditi touchpadom brzina mi se drastično smanji, dok sa trackpointom imam jednaku brzinu kao i s mišem; svatko tko je zaigrao Civilizaciju zna koliko se klikova u toj igri napravi - a ja ju najčešće igram upravo na laptopu.
u kojem rangu je ta 5730 mobile sa desktop grafickama?
jel bi se mogla mjerit sa 4850 desktop ili 4670?
jedno pitanje - dali je ENTER onaj američki (u jednom redu) ili evropski (oblik L slova postavljenog na glavu)?
Svi ThinkPadi koji se prodaju u nas, koliko je meni poznato, imaju tipku enter pune veličine. Ne znam kakvo je stanje s drugim Lenovo modelima, jer to ne ovisi samo o "jeziku" tipkovnice, već i o tome kako su same tipke raspoređene, tj. da li se našlo mjesta za veliki enter.
Svi ThinkPadi koji se prodaju u nas, koliko je meni poznato, imaju tipku enter pune veličine. Ne znam kakvo je stanje s drugim Lenovo modelima, jer to ne ovisi samo o "jeziku" tipkovnice, već i o tome kako su same tipke raspoređene, tj. da li se našlo mjesta za veliki enter.
Mene više od velikog/malog entera ljuti trend shitty ekrana s niskim dpi-om u consumer klasi laptopa.
A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
u kojem rangu je ta 5730 mobile sa desktop grafickama?
jel bi se mogla mjerit sa 4850 desktop ili 4670?
U rangu HD 4730, 3870, 5670. Nešto između 4670 i 4770 bih ja rekao.
Ovaj laptop mi se sviđa. Dapače, predstavlja mi ideal uz recimo Acer Aspire Ethos 5943.
Definitivno mi ulazi u razmatranje za kupnju. Predobro.
Slabo mi je kada vidim ovu sjajnu plastiku i ekran
Lenovo je ok, ali samo thinkpad serija.Ja sam sa svojom T serijom prezadovoljan, a ove igracke jednostavno ne podnosim.
Btw, nisu naveli da taj laptop prikazuje 3D i da se dobiju naočale baš za to.
Dakle monitor može prikazivati običnu sliku i 3D. I to ne onaj Crveno-plavi stereoskopski nego baš onaj kao u 3D kinu.