Lenovo IdeaPad Y560

poruka: 11
|
čitano: 3.598
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Lenovo IdeaPad Y560".
4 godine
neaktivan
Lenovo IdeaPad Y560

Op op fino djeluje :D

Rjesava jednostavne probleme u podforumu Programiranje od 2008. xD
4 godine
Lenovo IdeaPad Y560
Ibm me je toliko navikao na Trackpoint zadnjih desetak godina da ni ne razmatram vise laptope bez njega, npr. doticni.
4 godine
RE: Lenovo IdeaPad Y560

U potpunosti se slažem s Maltom, trackpoint je za mene genijalna zmjena za miša i vrlo bi mi se teško bilo naviknuti na touchpad. Kad na svom ThinkPadu pokušam malo raditi touchpadom brzina mi se drastično smanji, dok sa trackpointom imam jednaku brzinu kao i s mišem; svatko tko je zaigrao Civilizaciju zna koliko se klikova u toj igri napravi - a ja ju najčešće igram upravo na laptopu.

A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
3 godine
Lenovo IdeaPad Y560

u kojem rangu je ta 5730 mobile sa desktop grafickama?

jel bi se mogla mjerit sa 4850 desktop ili 4670?

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
4 godine
Lenovo IdeaPad Y560

jedno pitanje - dali je ENTER onaj američki (u jednom redu) ili evropski (oblik L slova postavljenog na glavu)?

Plamene zore bude me iz sna Fabrička jutra, dim iz dimnjaka Pesma se ori, mladi radnici Čelicna jutra, hitam fabrici.
4 godine

Svi ThinkPadi koji se prodaju u nas, koliko je meni poznato, imaju tipku enter pune veličine. Ne znam kakvo je stanje s drugim Lenovo modelima, jer to ne ovisi samo o "jeziku" tipkovnice, već i o tome kako su same tipke raspoređene, tj. da li se našlo mjesta za veliki enter.

A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
4 godine
Leprechaun kaže...

Svi ThinkPadi koji se prodaju u nas, koliko je meni poznato, imaju tipku enter pune veličine. Ne znam kakvo je stanje s drugim Lenovo modelima, jer to ne ovisi samo o "jeziku" tipkovnice, već i o tome kako su same tipke raspoređene, tj. da li se našlo mjesta za veliki enter.

Mene više od velikog/malog entera ljuti trend shitty ekrana s niskim dpi-om u consumer klasi laptopa. 

4 godine
Niza rezolucija korisnicima slabijeg vida moze biti i prednost. 15.6" su ipak maleni ekrani, ako ih kompariramo s desktopima. Problem je po mom misljenju forsiranje glossy ekrana (probajte nesto raditi vani) i slabasnih TN matrica. Srecom pa se barem pocelo ugradjivati LED pozadinsko osvjetljenje.
4 godine
luka_cro kaže...

u kojem rangu je ta 5730 mobile sa desktop grafickama?

jel bi se mogla mjerit sa 4850 desktop ili 4670?

U rangu HD 4730, 3870, 5670. Nešto između 4670 i 4770 bih ja rekao.

Ovaj laptop mi se sviđa. Dapače, predstavlja mi ideal uz recimo Acer Aspire Ethos 5943.

Definitivno mi ulazi u razmatranje za kupnju. Predobro.

Ivan Marijanović, univ. bacc. ing. comp.
23 mjeseca
Lenovo IdeaPad Y560

Slabo mi je kada vidim ovu sjajnu plastiku i ekranMršti se Lenovo je ok, ali samo thinkpad serija.Ja sam sa svojom T serijom prezadovoljan, a ove igracke jednostavno ne podnosim.

4 godine
Lenovo IdeaPad Y560

Btw, nisu naveli da taj laptop prikazuje 3D i da se dobiju naočale baš za to.

Dakle monitor može prikazivati običnu sliku i 3D. I to ne onaj Crveno-plavi stereoskopski nego baš onaj kao u 3D kinu.

Ivan Marijanović, univ. bacc. ing. comp.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice