Logitech G13

poruka: 9
|
čitano: 4.734
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Logitech G13".
5 godina
Logitech G13

Vidim da nema potpisa ispod teksta kako se članak (ne) prenosi u cijelosti iz papirnatog izdanja BUGa, kao da nema niti linka u sadržaju BUGa na ovaj tekst. Moram priznati da mi se stara shema u tom pogledu više sviđa Izlanuo se

Inače, sama tipkovnica (ili dodatak istoj) mi se čini odlična stvar, vrlo simpatično rješenje. Siguran sam da bi se i u nekim drugim (čitaj: profesionalnim) aplikacijama dala dobro iskoristiti.

Pazi, gledam te!
5 godina
Logitech G13

Ako može raditi i bez priključene "prave" tipkovnice, onda bi mogla biti upotrebljiva, recimo za potrebe LAN partyja kad se samo kačimo FPS-ova, da ne moram teglit sa sobom ogromnu G15-ku.

5 godina
Logitech G13

Mislim da bi ljevaci kao ja ovo cijenili da se onaj mali dio s desne strane s palicom, moze otkaciti i prebaciti na lijevu stranu (za desnu ruku).

Glavni dio je simetrican, sto je plus. Cijenu bi mi mozda opravdala mogucnost prilagodbe za desnu ruku.

Ovako, to je jos jedan dodatak koji mi ne znaci puno, kao i svi ti hvaljeni logitech misevi za desnjake, ali to je vec druga tema :)

5 godina
neaktivan
RE: Logitech G13

Pa simpaticno je sto mozes menjati vise boja na osvjetljenja i mala palica , nisto dr...

App da iskoristi sve kao sta treba sanse su male , primer ti je so G15 , na SDK ko ce se pomuci , imace nesto za download.

Da je upola cena mozda bi se isplatilo ali ne isplati se , za tih para mozes uzeti CJELA G15 Smijeh a ne % od tastatura.

(a cjena mozda ce pasti , pred mjesec-dva imalo G13 za naracku ali nemalo cjena = sad cekaju dali neko ce zagrize)

1. Preporuka za oni koi nemaju G15 je da si nabave G15 Smijeh(ako nadzete V1,jos bolje) i da ignoriraju ovaj proizvod = waste of money.

2. Preporuka za oni koi imaju G15 je isto ,da ignoriraju ovaj proizvod i da uloze novac u novu G18 hibrid sa  LCD u boju Cool od Januara ili Feb...

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
5 godina
Logitech G13

i ja sam ljevak pa lijevom rukom jedva držim miš. normalno mi je da je miš u desnoj a tipkovnica u lijevoj. sam si si kriv :P

5 godina
neaktivan
Logitech G13

Ne shvaćam zašto ljudima preporučuju G15, kad je jedina razlika između G11 i G15 u onom LCD ekrančiću koji je beskoristan. Dok je G11 sasvim pristojna tastatura, vani se moze dobit za dosta jeftinije nego kod nas... cca 300kn. (kod nas 480)

5 godina
neaktivan
RE: Logitech G13

Evo u kratko kao za 6 godisnake :

1. G15 (originalna verzija) ili V1 vraca se u prodaju i kosta ISTO kao G13  ;

2. Oko Februar izlazi nova, G18 , imace : multi LED  , vise memoriju , LCD u boju na sklapanje , 2 reda G-keys , USB 2 , prikljucak za mic i slusalice , novi short-cuti

i skroz je crnaSmijeh  ,  sta znaci , cjena = pada.

3. G11 je TOP - ali tema je G13 i G13 u cjenu je 10 $ vise od G11 ...

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
5 godina
neaktivan
Logitech G13

gdje mogu u kod nas nabavit G13 ?!

thx

3 godine
Logitech G13

Zna li tko radi li G13 na linuxu i ako radi gdje bi mogao naci drivere i upute kako ga natjerati da sve radi kako treba?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice