Malo ste zakasnili s vijestima.
Ja taj alat koristim već dvije godine...
Malo ste zakasnili s vijestima.
Ja taj alat koristim već dvije godine...
Je li bolji ovaj ili TeamViewer?
Ovo nije nikakva "vijest", ovo je običan prikaz alata koji ne mora biti nov da bi bio prikazan u časopisu. A rubrika gdje je objavljen tekst na webu služi za prenošenje materijala iz časopisa. Zbrojite dva i dva prije nego postate gluposti.
Ovo nije nikakva "vijest", ovo je običan prikaz alata koji ne mora biti nov da bi bio prikazan u časopisu. A rubrika gdje je objavljen tekst na webu služi za prenošenje materijala iz časopisa. Zbrojite dva i dva prije nego postate gluposti.
U podnaslovu je napisao "došlo je vrijeme za softver koji radi isto to, ali preko weba."
To vrijeme je odavno doslo, jer LogMeIn postoji vec godinama.
Je li bolji ovaj ili TeamViewer?
Logmein je program sa puno više mogućnosti ali u verzijama koje se plaćaju.
TeamViewer ima čak i u free verziji neke opcije koje Logmein Free nema i za obično spajanje je brži od Logmein-a, što često zna biti jako korisno.
Logmein se plaća godišnje i po broju korištenih licenci, dok TeamViewer ima opciju plaćanja lifetime i unlimited broj korisnika.
Svaki ima svojih prednosti i mana i koji je bolji ovisi o tome što ti točno treba. Ako je cijena najbitniji faktor, onda je izbor sigurno TeamViewer, a ako trebaš vrhunsku kontrolu nad udaljenim računalom i cijena ti nije problem onda je možda Logmein bolji izbor.
ja ne shvaćam, jel odredišno računalo mora biti uključeno da bismo ga kontrolirali?
ja ne shvaćam, jel odredišno računalo mora biti uključeno da bismo ga kontrolirali?
Ti se šališ jelda? ;)
Hmmm, i ja koristim logmein već 2-3 godine i odlična je stvar.
Zaboravio je spomenuti da za Apple mazohiste postoji i aplikacija (kontroler) za iPhone.
Ti se šališ jelda? ;)
pa zapravo nisam koristio nikad prije takav tip programa pa sam tražio odgovor na pitanje a ne ismijavanje
pretpostavljam da se mora vrtit hard kompa dok s njega čitamo podatke al onda je malo nepraktično da ostaviš upaljen komp cijeli dan samo da bi ga mogao kontrolirat s posla
Ti se šališ jelda? ;)
pa zapravo nisam koristio nikad prije takav tip programa pa sam tražio odgovor na pitanje a ne ismijavanje
pretpostavljam da se mora vrtit hard kompa dok s njega čitamo podatke al onda je malo nepraktično da ostaviš upaljen komp cijeli dan samo da bi ga mogao kontrolirat s posla
da, treba bit uključeno...eto
Logmein u plaćenim verzijama cak i koristi WOL, ako je isti naravno omogućen prije toga kroz BIOS.
Oživaljavam temu iz razloga što trebam pomoć
Naime da li netko ima iskustava sa Hibernate opcijom i logmein-om.
Naime u firmi imamo 6 računala u mreži + server, na sva je instaliran logmein free.
Meni treba mogućnost buđenja iz hibernate moda preko neta kada se želim spojiti na neko računalo koje je zbog očitih razloga potrošnje energije ugašeno sa hibernate opcijom.
Na svima je win xp + server 2003 na serveru.
Svi imaju podešen wake on lan u biosu i u logmein opcijama u taskbaru.
Također svima je u Device Manager/Network adapters/lan kartica podešeno pod power management allow this device to wake the computer.
To sve radi kada je barem jedno računalo upaljeno od tih 6 sa winxp.
Znaći situacija je slijedeća, 5 računala je ugašeno/hibernate a jedno je upaljeno - onda se mogu brobuditi bilo koje od onih 5 računala, ali ako je svih 6 ugašeno/hibernate, neda mi opciju za buđenje nijednog računala.
gledao sam po netu i čak slao logmein support upit ali neuspješno, odj... su me metodom copy paste iz svog online FAQ manuala.
Čitao sam također da barem jedno računalo mora biti uključeno da bi stvar funkcionirala ali ako je server stalno uključen zašto ga ne registrira kao to jedno računalo preko kojeg bi se budilo druga.
Također negdje sam čitao da bi trebalo forwardati neke pakete na router firewallu?
Ako je netko slično radio molim pomoć
Hvala