MailStore

poruka: 4
|
čitano: 569
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "MailStore".
4 godine
MailStore

Baš sa Windows Live dohvaćam cijeli svoj gmail, tj backupiram i razmišljam o prelasku sa webmaila na Win Live (ili Thunderbird Portable).

U WIn Live koristim IMAP za to, ali stavio sam naravno da mi samo sinkronizira i downloada "All Mail" pa neće biti utrošeno više mjesta na disku i bandwidth za download nego što je potrebno.

Na taj sam način i prethodno sredio pristup Gmailu preko Thunderbird Portable, također samo u folderu All Mail, pod tabom Synchronization odabrao opciju "Select this folder for offline use" a sa ostalih fodera / labela maknuo kvačicu za sinkronizaciju. Portable THunderbird je puno bolje rješenje nego Win Live što se tiče portabilnosti.

Mislim da ga vrijedi isprobati i vidjeti što MailStore nudi.

EDIT: loše, barem što se tiče importa iz thunderbirda. importao je samo tri labela, nešto malo mailova. od ukupno 2,5 gb samo 27 mb. i to 1111 mailova od ukupno cca 15 000. 

iz Windows Live Mail malo bolje importirani mail, ali nažalost ne pravilno i točno. svi labeli importani i svi mailovi, ali sve raštrkano. nažalost, izbrisano. možda će netko drugi imati više sreće nego ja.

nisam isprobavao arhiviranje tj download preko neta, možda nekom drugom prilikom

http://www.last.fm/user/jolly_bravo
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 19:07 (jollyb).
3 godine
MailStore

295 eura - meni se čini skupo!

4 godine
Re: MailStore
ivanv000 kaže...

piše u tekstu da je besplatan za osobnu uporabu

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
4 godine
Re: MailStore
denix kaže...
ivanv000 kaže...

piše u tekstu da je besplatan za osobnu uporabu

Je... 295 € je cijena server komercijalne licence... Gore pod "Products" ima Free inačica.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice