Neki Novi Klinci?
Otkud vam to?
Uglavnom dobar članak.
Neki Novi Klinci?
Otkud vam to?
Uglavnom dobar članak.
to namjerno nisu napisali "gamerski misevi" zbog logic-a 
da dobar clanak, ima svega, svidio mi se onaj sharkoonov, nije preskup, a sasvim je ok.... cak i onaj genius moze proci, samo da nema onog groznog zelenog prstena na sredini...
to namjerno nisu napisali "gamerske misevi" zbog logic-a 
A logitecov flagship g700 sa donje strane pokraj lasera ima napisano "Gaming laser"
=P
Kolko košta list bug-a. Da pročitam baš me zanimaju rezultati.
imperator pobijedio al bome premalo nudi za 620kn.
ima boljih
ima boljih
Imperator rula :D
kako to meni ide na zivce to s logicom i gamerskim misevima.
Bosancima receno da su glupi ljudi i oni misle da su glupi, da im neko kaze da su pametni oni bi mislili da su pametni
Kolko košta list bug-a. Da pročitam baš me zanimaju rezultati.
35 kn
11 KM
350 DEN
5.01 EUR Slo
5.60 EUR CG
:D
Ja već nekih 4 godine imam MX 518 i ne mislim ga mjenjati dok ne odapne....
mis nije ni 5 % igraca
vidi u konzuma probaj za ovo drugo u my computer opcija k 4 puta po enter za 2 put klik na mi š i dobiše najboli rezujltet u tvojan utakmicka tru lululululu
ima boljih
A šta je bilo presudno za pobjedu ili je u svemu bio bolji?
Pa tko je vise deviza ponudio ispod stola, kako to vec i ide...
Jaci im je test. Stave Kovu, umjesto Kone.
I da ne nabrajam ostale odabire. Nije mi jasna svrha ovog testa, ali OK.
Pa tko je vise deviza ponudio ispod stola, kako to vec i ide...
Jaci im je test. Stave Kovu, umjesto Kone.
I da ne nabrajam ostale odabire. Nije mi jasna svrha ovog testa, ali OK.
Meni nije jasan pobjednik bas, gledao sam reviewe (tekst i na youtube-u) i ljudi se slazu da je imperator dobar (cak sam razmisljao prije da si njega uzmem) ali ne i da vrijedi toliko.
Najniza cijena u hrvatskoj je 600kn dok za +36kn dobijes g700 koji je wireless i ima vise macro tipki - na prvi pogled sto se odmah uocava.
Trebat cu izgleda kupit BUG da procitam to 
Trebat cu izgleda kupit BUG da procitam to 
U tome i je poanta napisanoga ondje 
Koji lisci, nemreš belivit
pa neću valjda kupiti neki miš jer ima kičaste drivere
Ko kupi G700 dobi Mambu u zamijenu od mene. :)
A nemam ga razloga mijenjat, zadovoljan sam =)
Ali Mauro bas i nije zadovoljan sa g700, možda da njemu ponudiš zamjenu
Ja ovaj miš volim sve više iz dana u dan!
A meni se iz dana u dan sve manje svidja 
Iako je tehnicki sve besprijekorno (OK, mala zamjerka je i na bocne tipke koje po meni osobno ne daju dovoljno jak response da su pritisnute) iz dana u dan mi se oblik misa sve manje svidja i sve mi ga je manje ugodno koristiti. G500 mi je puuuuuno bolje odgovarao oblikom.
Dat cu mu jos tjedan-dva sansu i ako se ne uspijem priviknuti na oblik nikako G700 ce laganini "odletiti" na trznicu
Pitanjce: da li je u članku igdje spomenuta negativna akceleracija, maksimalna brzina, "lift of distance", itd itd ili je opet ovakva tema obrađena kao da je rijeć o bijeloj tehnici (dpi, broj tipki?)
Pitanjce: da li je u članku igdje spomenuta negativna akceleracija, maksimalna brzina, "lift of distance", itd itd ili je opet ovakva tema obrađena kao da je rijeć o bijeloj tehnici (dpi, broj tipki?)
Dečec, nemoj se razbacivati pojmovima i nadati se da te nitko neće razumjeti, jer autor testa je puškarao po kojekakvim turnirima u vremenima dok se još mislilo da bolje od kugličnog Boomslanga ne postoji, Logijev Dual Optical je bio smatran darom s neba, a FPS-ovi su bili maaaalo brži i zahtjevniji od ovog penzionerskog sranja koje se danas pegla :D
Edit: zaboravio odgovoriti na pitanje - da.
Hvala na odgovoru. Onda cu kupiti i procitati.
No moja skepsa je bila opravdana, pošto je u 99% slučajeva recenzija miševa tako obavljenja. Pogotovo kad se impretor spominje kao pobjednik, a isti koristi philips twin eye laser koji je poznat po "z-osi bugu".
kako to meni ide na zivce to s logicom i gamerskim misevima.
Bosancima receno da su glupi ljudi i oni misle da su glupi, da im neko kaze da su pametni oni bi mislili da su pametni
Hoces reci da sam ja glup? Reci to onda, nemoj uvijati.
I sta ti to konkretno smeta kod mene? Pogledaj slike pa ce ti sve biti jasno. Velika vecina ima ledice koje ne sluze nicemu ili djeluju kao da su pravljeni za djecu do 15 godina (uglavnm i jesu). I ja kad pricam o misevima pricam iz iskustva. Pricas li ti?
Tbh odgovr na pitanje je bio - ne.