Daj testirajte koji puta na nekom AMD stroju. Da i mi AMD-ovci vidimo dal treba ko mijenjat ili nadogradit Pc. 
Najbolje konfiguracije i prijenosnici za igrače
- poruka: 10
- |
- čitano: 1.801
- |
- moderatori:
F1-IVO
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Battlefield 3 nije bitno zahtijevniji nego Dvojka..tako da pričati o nekim konfiguracijama od 12000 kuna je čista glupost..I stroj od 6000 kn će ga vrtiti na maximumu..
Battlefield 3 nije bitno zahtijevniji nego Dvojka..tako da pričati o nekim konfiguracijama od 12000 kuna je čista glupost..I stroj od 6000 kn će ga vrtiti na maximumu..
Pa i moj komp za 4k kn ga vrti na max....
Athlon 2 3x3.2 GHz
4 gb DDR 3
HD6850
ostalo nebitno
Usporediti BF3 i BF2? Nebo i zemlja, no pretpostavljam da si pomiješao nastavke.
I uzmi u obzir da je ovdje riječ o kompletnim konfiguracijama, ne samo nekim komponentama. Znači procesor+matična+...+kućište+monitor+sva periferija.
Tako da cijena od 12000kn za high-end konfiguraciju s high-end periferijama koja uključuje i recimo miša za 400kn, tipkovnicu za 640kn, monitor za 1800kn, zvučnike za 500kn, kučište za 900kn... i nije tako nerealna.
Athlon 2 3x3.2 GHz
4 gb DDR 3
HD6850
ostalo nebitno
Ne, ne vrtiš ti BF3 na max. Bar ne pri full HD rezoluciji. A bilo što na manjoj rezoluciji što se mene tiče nije više nije na max.
Ja bi rekao da imam jaču konfu od tebe i ne igram na full-HD pa svejedno na Caspianu trebam smanjiti neke detalje. A i na Metrou ako ne želim imati FPS dropove ispod neigrive granice.
I još uzmite u obzir da beta zapravo nema prave ultra postavke. Destrukcija je smanjena, efekti nisu na ultra razini, nema teselacije...
Athlon 2 3x3.2 GHz
4 gb DDR 3
HD6850
ostalo nebitno
Naravno da je bitno. Pogotovo rezulucija monitora, odnosno rezulucija na kojoj igraš. Meni lijepo vrti na 1280x1024, ali pitanje kako ce biti na 1920x1200...
Athlon 2 3x3.2 GHz
4 gb DDR 3
HD6850
ostalo nebitno
Naravno da je bitno. Pogotovo rezulucija monitora, odnosno rezulucija na kojoj igraš. Meni lijepo vrti na 1280x1024, ali pitanje kako ce biti na 1920x1200...
1280x720, takav je monitor.
I ja sam racunao bez monitora, zvucnika,misa i tipkovnice
Meni bas fora vidit da procesor koji je skuplji kakvih 600-700kn daj 5-6 fpsa vise(ok znam da se moze kolkat za razliku od i3), radje tu lovu dodat za jacu grafu i sigurno ces se ugodnije igrat nego s jacim procom i slabijom grafom.
Testiraju na intelu zato što je intel mnogo kvalitetniji i bolji ;)
Testiraju na intelu zato što je intel mnogo kvalitetniji i bolji ;)
Daj ne tipkaj bezveze. Kaj može najbolji Intel a nemože moj 1090t? osim kaj mi može uzet 50% više novaca iz novčanika.
Tko mi od vas može složiti najeftiniju konfu za BF3 na ultra pri 1208*768.
Hvala unaprijed.