Nokia E7

poruka: 66
|
čitano: 7.256
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia E7".
19 mjeseci
neaktivan
Nokia E7

.... dostojan nasljednik E90 ? 

2 godine
Nokia E7

n900 još uvjek smatram boljim mobitelom...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
3 godine
protjeran
Nokia E7

ajde ti nama dragane petricu objasni svoje tvrdnje o zastarjelosti i nefleksibilnosti OS-a u odnosu na druge platforme, jer stalno to ponavljas a nikada se nisi udostojao to argumentirati

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
4 godine
moderator
Re: Nokia E7
grimyHR kaže...

ajde ti nama dragane petricu objasni svoje tvrdnje o zastarjelosti i nefleksibilnosti OS-a u odnosu na druge platforme, jer stalno to ponavljas a nikada se nisi udostojao to argumentirati

Ovo je samo dio čitavog teksta, a cijeli će biti objavljen u sljedećem Bugu, gdje su navedeni i argumenti koje tražiš.

drpetric
3 godine
protjeran
drpetric kaže...
grimyHR kaže...

Ovo je samo dio čitavog teksta, a cijeli će biti objavljen u sljedećem Bugu, gdje su navedeni i argumenti koje tražiš.

e ja cu sad kupiti bug samo radi ovoga, al ak ne bude...neznam sta cu...morat cu osnovati facebook grupu koja zahtjeva da se petric abolira sa mjesta recenzenta mobilnih uredaja

i nadam se da tvoje objasnjenje ne ukljucuje navodno zastarjelo i neintuitivno sucelje jer je to jednostavno subjektivan dojam(kojeg ja nemam) ili jos bolje broj aplikacija

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2011 17:18 (grimyHR).
4 godine
grimyHR kaže...
drpetric kaže...
grimyHR kaže...

e ja cu sad kupiti bug samo radi ovoga, al ak ne bude...neznam sta cu...morat cu osnovati facebook grupu koja zahtjeva da se petric abolira sa mjesta recenzenta mobilnih uredaja

i nadam se da tvoje objasnjenje ne ukljucuje navodno zastarjelo i neintuitivno sucelje jer je to jednostavno subjektivan dojam(kojeg ja nemam) ili jos bolje broj aplikacija

Brate, dosadan si vise sa tim.

Mentalist je moj idol...
3 godine
protjeran
tnakir kaže...
grimyHR kaže...
drpetric kaže...
grimyHR kaže...

blago me zaboli

4 godine
grimyHR kaže...
tnakir kaže...
grimyHR kaže...
drpetric kaže...
grimyHR kaže...

blago me zaboli

Kenjao si artfullu, al njega je bar zabavno citat. Reci ti meni, jel zaradjujes na symbianu? Ako da onda razumijem. Ako ne onda WTF!?

Mentalist je moj idol...
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2011 18:10 (tnakir).
3 godine
protjeran
tnakir kaže...

Kenjao si artfullu, al njega je bar zabavno citat. Reci ti meni, jel zaradjujes na symbianu? Ako da onda razumijem. Ako ne onda WTF!?

po symbianu se neargumentirano pljuje, prvenstveno radi medija i raznih debila-recenzenata koji su ga popljuvali i nazvali zastarjelim zbog nedostatka eye-candya a ne radi tehnickih nedostataka, koji ni nema jer je symbian sa tehnickog, inzinjerskog i poslovnog stajalista daleko ispred "moderne" konkurencije

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2011 18:16 (grimyHR).
4 godine
grimyHR kaže...
tnakir kaže...

...Reci ti meni, jel zaradjujes na symbianu? Ako da onda razumijem. Ako ne onda WTF!?

Mentalist je moj idol...
3 godine
protjeran
tnakir kaže...
grimyHR kaže...
tnakir kaže...

...Reci ti meni, jel zaradjujes na symbianu? Ako da onda razumijem. Ako ne onda WTF!?

ne zaradujem na symbianu, ali imam pravo na misljenje, koje i argumentiram za razliku od ljudi koji sustavno pljuju po symbianu

npr tebe koji si popljuvao e7 radi nokije c6, lol

a to sta si ti izkompleksiran symbianom jer si kupio n97 je tvoj problem

4 godine
grimyHR kaže...

ne zaradujem na symbianu, ali imam pravo na misljenje, koje i argumentiram za razliku od ljudi koji sustavno pljuju po symbianu

npr tebe koji si popljuvao e7 radi nokije c6, lol

a to sta si ti izkompleksiran symbianom jer si kupio n97 je tvoj problem

Popljuvao i izvinio se te se ispravo. Dakle, priznao sam gresku. 

Iskompleksiran? :) Kupio mobitel, nije bio dobar. Prodao ga. Nikakvih kompleksa tu nema. Evo sada imam android, ni sa njim nisam zadovoljan. Prodat cu ga, kupit cu novi mobitel i to je to? Nikakvi kompleksi tu nisu u pitanju.

E sad idem radit. Microsoft cu uvijek hvalit. On mi nosi novce :)

Mentalist je moj idol...
19 mjeseci
sve mi se cini da ce taj review biti copy-paste americkih reviewa, navodenje nedostataka symbiana uz zanemarivanje prednosti...
fajf
4 godine
Nokia E7

Po meni je veci nedostatak rezolucija ekrana nego to sto koristi Symbian... Ali ovaj mobitel je prvenstveno namijenjen poslovnim korisnicima tako da je Symbian po meni odlican OS za ovaj mob. 

Iskreno i mene pocinje nervirati Petricevo pljuvanje Symbiana pogotovo tamo gdje nema osnova. Da je ovo mob namijenjen tinejdzerima koji se na njemu i igraju i gledaju filmice i svasta nesta onda bi se Symbian mogao navesti kao mana zbog nedostatka ''popularnih'' aplikacija (citaj igara) i hypea. Ali ovako za onaj krug ljudi kojima je namijenjen sasvim super odabir OS-a. Kao sto rekoh ekran je najveca mana pogotovo u zoom-u...

4 godine
Nokia E7

Ja mislim da ja Petric gay. Al kako nema xxx milijuna eura mislim da je samo obicni peder.

Sad mozete reci da to govorim bez dokaza ili cinjenica ali nemozete poreci da covjek (Petric, gay, peder - da vas nezbuni ovo covjek) voli eye-candy, shiny, pimp my gay ass OS-ove koji izgledaju lijepo i to je to.

To je jedan dokaz/conjenica vise nego sto ja on naveo kao razlog da popljuje jedan OS.

Vidimo se kad mi skinu ban ili s drugog acc :D

3 godine
Nokia E7

Symbian je općenito postao DOSADAN OS!

A ova Nokia nalikuje na N8 samo što je N8 po meni bolja 10 puta!

N8vsE7

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
3 godine
Nokia E7

al ste jadni vec s tim svadama i prepiranjima o tim Symbianima i Androidima i iOS u PM!!!!!

EDIT.

jel sam ja dobro skuzio, jel to E7 ima fiksiranu bateriju i nema sd kartice?

nesto tipa iphone?to je jadno!

i neznam sta vas hebe mala rezolucija...pa 360x640 je cisto dovoljno.

EDIT.

i ne kuzim kako neka nokia n900 koje je stara vise od 2god je i dalje bolja od gore navedenih.

[Prodaja] BF:BC2 + Vietnam i MW2
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2011 21:15 (luka_cro).
3 godine
luka_cro kaže...

al ste jadni vec s tim svadama i prepiranjima o tim Symbianima i Androidima i iOS u PM!!!!!

EDIT.

jel sam ja dobro skuzio, jel to E7 ima fiksiranu bateriju i nema sd kartice?

nesto tipa iphone?to je jadno!

i neznam sta vas hebe mala rezolucija...pa 360x640 je cisto dovoljno.

EDIT.

i ne kuzim kako neka nokia n900 koje je stara vise od 2god je i dalje bolja od gore navedenih.

Čisto pokazuješ da se ne kužiš baš dobro u ono što bi trebao kad već tako argumentiraš... ova rezolucija na 4" ekranu je premala! I pixeli su nedovoljno gusti, što se najbolje pokazuje prilikom prikazivanja sitnih slova na ekranu... Recimo N97 na 3.5" ili Nokia C6-00 na 3"2 inčnom zaslonu imaju istu tu rezoluciju... razumješ sada zašto ljudi govore da je rezolucija premala?

Dok recimo Samsung Galaxy S na 4" ekranu ima rezoluciju 480x800 pixela što je bitna razlika u odnosu na 360x640 kod ove E7!

A i Nokia je Priznala da je simbian zastario i trom OS.. i sami najavljuju promjene koje bi konačno trebale popraviti tu sliku o Nokiji...

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2011 21:56 (Bellatrix).
19 mjeseci
Bellatrix kaže...

N8vsE7

dosadan?

po cemu

ako ces gledat smartphone samo po onome sto imas out-of-the-box, mozda

ali ipak je smartphone i moze se customizirat

fajf
3 godine
apoteka kaže...
Bellatrix kaže...

N8vsE7

dosadan?

po cemu

ako ces gledat smartphone samo po onome sto imas out-of-the-box, mozda

ali ipak je smartphone i moze se customizirat

flashat ga na android ili neki drugi OS?{#}

ovo drugo customiziranje ne mjenja previše, a ovo što sam ja stavio kao pitanje je nemoguće..stoga tu nema prevelike pomoći... ja ne pljujem po symbianu..daleko od toga.. ali uvidjeh bolje opcije pa mi odjednom symbian strašno pade u očima..

19 mjeseci
Bellatrix kaže...
customiziranje ne mjenja previše

tu se nemogu slozit

kad mogu svoju n8 ucinit da izgleda kao android ili iphone

mislim da to mijenja dosta

ali nazalost, danas je smartphone dobio drugu svrhu

fajf
3 godine
Bellatrix kaže...

Čisto pokazuješ da se ne kužiš baš dobro u ono što bi trebao kad već tako argumentiraš... ova rezolucija na 4" ekranu je premala! I pixeli su nedovoljno gusti, što se najbolje pokazuje prilikom prikazivanja sitnih slova na ekranu... Recimo N97 na 3.5" ili Nokia C6-00 na 3"2 inčnom zaslonu imaju istu tu rezoluciju... razumješ sada zašto ljudi govore da je rezolucija premala?

Dok recimo Samsung Galaxy S na 4" ekranu ima rezoluciju 480x800 pixela što je bitna razlika u odnosu na 360x640 kod ove E7!

A i Nokia je Priznala da je simbian zastario i trom OS.. i sami najavljuju promjene koje bi konačno trebale popraviti tu sliku o Nokiji...

Meni ja ta rezolucija cisto ok i nemam zamjerki.

[Prodaja] BF:BC2 + Vietnam i MW2
3 godine
apoteka kaže...
Bellatrix kaže...
customiziranje ne mjenja previše

tu se nemogu slozit

kad mogu svoju n8 ucinit da izgleda kao android ili iphone

mislim da to mijenja dosta

ali nazalost, danas je smartphone dobio drugu svrhu

Meni se recimo N8 dopada zbog stvarno dobre kamere... čvrst je mobitel... no recimo kad bih birao između galaxy-a S i nje odabrao bi definitivno Galaxy S!

4 godine
Nokia E7

Ne sviđa mi se kod Nokie što hardverski zaostaje za konkurencijom, tj. ima puno sporije procesore od ostalih i onda i taj Symbian koji i nije toliko los izgleda tromije i nedovoljno fluidno, a to zivcira.

3 godine

Ima slabiji jer je taj "ružni i tromi" Symbian manje zahtjevan od iOsa i Androida.

Staviti gigahercne procesore na OS koji radi fluidno na ispod 700mhz je overkill koji bi samo ubijao bateriju.

Također Symbian 3 ima GPU accelerated GUI pa mu nije potrebna procesorska snaga kao Androidu.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
23 mjeseca
luka_cro kaže...

EDIT.

Zbog operativnog sustava u prvom redu - Vrti punokrvni Linux.

Nadalje, N900 je sacinjena oko sofisticiranijeg Cortex A8 procesora za razliku od Arm 11 iz E7 (S time da je overclok N900 pod must :).

Ne treba smetnuti s uma niti auto focus kamera modul s N900 koji je bolje rjesenje od EDOF kamere iz E7.Pogotovo uz software koji moze izvuci raw fotke iz N900.

N900 je bolja u multitaskingu, unutar sloja task managera sve otvorene aplikacije i dokumenti vidljivi su u vlastitim umanjeniim prozorima gdje je moguce u realnom vremenu pratiti i zadace koje izvrsavaju (npr otvaranje visestrukih web stranica) i prebacivati se izmedju dokumenata otvorenih aplikacija ili samih appova - nesto kao Expose unutar Mac OSa.

Dobar browser je jedna od kljucnih stavki smartphonea, N900 i dalje briljira na tom polju, dok s browserom treceg symbiana nesto debelo nije u redu...

Malo sam argumentirao... :)

16 mjeseci
neaktivan
Nokia E7

Svi Zainteresirani, postanite tester Nokie E7 na tri tjedna.

http://www.nokia.com.hr/e7tester

2 godine
mapir kaže...
luka_cro kaže...

EDIT.

Zbog operativnog sustava u prvom redu - Vrti punokrvni Linux.

Nadalje, N900 je sacinjena oko sofisticiranijeg Cortex A8 procesora za razliku od Arm 11 iz E7 (S time da je overclok N900 pod must :).

Ne treba smetnuti s uma niti auto focus kamera modul s N900 koji je bolje rjesenje od EDOF kamere iz E7.Pogotovo uz software koji moze izvuci raw fotke iz N900.

N900 je bolja u multitaskingu, unutar sloja task managera sve otvorene aplikacije i dokumenti vidljivi su u vlastitim umanjeniim prozorima gdje je moguce u realnom vremenu pratiti i zadace koje izvrsavaju (npr otvaranje visestrukih web stranica) i prebacivati se izmedju dokumenata otvorenih aplikacija ili samih appova - nesto kao Expose unutar Mac OSa.

Dobar browser je jedna od kljucnih stavki smartphonea, N900 i dalje briljira na tom polju, dok s browserom treceg symbiana nesto debelo nije u redu...

Malo sam argumentirao... :)

I po meni bolji ekran ako ništa bar po rezoluciji...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
3 godine
protjeran
Nokia E7

evo procitao recenziju nokie e7 u novom bugu di je petric rekao da objasnjava zasto je symbian zastario

petricu kako ti seres

objasnio nije nista

i sam kaze da je symbian brz, sve se brzo pokrece, trenutno reagira, sve super itd...a njegovo objasnjenje zastarjelosti je hijerarhia izbornika, tj. to da su stvari logicki rasporedene po izborniku, nesto sto je po meni pozitivno a ne negativno, pa ja se na desireu napatim dok si sve fino ne rasporedim po folderima da mi izbornik ima neku preglednost i logiku... i to je to,   to je njegovo objasnjenje zastarjelosti(a konstantno u tekstu ponavlja kako je s^3 zastario, bez argumenata naravno)...

19 mjeseci
grimyHR kaže...

evo procitao recenziju nokie e7 u novom bugu di je petric rekao da objasnjava zasto je symbian zastario

petricu kako ti seres

objasnio nije nista

i sam kaze da je symbian brz, sve se brzo pokrece, trenutno reagira, sve super itd...a njegovo objasnjenje zastarjelosti je hijerarhia izbornika, tj. to da su stvari logicki rasporedene po izborniku, nesto sto je po meni pozitivno a ne negativno, pa ja se na desireu napatim dok si sve fino ne rasporedim po folderima da mi izbornik ima neku preglednost i logiku... i to je to,   to je njegovo objasnjenje zastarjelosti(a konstantno u tekstu ponavlja kako je s^3 zastario, bez argumenata naravno)...

od malena je zelio biti kauboj, valjda...

signal reception problems and unauthorised tracking. now in white.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice