Samsung Galaxy Nexus

poruka: 24
|
čitano: 2.360
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Galaxy Nexus".
5 mjeseci
protjeran
Samsung Galaxy Nexus

. da mi ga netko pokloni - ja se ne bi bunil. Odmah pacam moj iPhone1 u smeće... 

the quieter you become the more you are able to hear
17 mjeseci
Re: Samsung Galaxy Nexus
MirkoXXX kaže...

. da mi ga netko pokloni - ja se ne bi bunil. Odmah pacam moj iPhone1 u smeće... 

{#}

Btw. BUGovci, svaka čast.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
3 godine
neaktivan
Samsung Galaxy Nexus
Izgleda da jedino autori BUG-a pate za TouchWiz-om i sličnim skinovima.
18 mjeseci
protjeran
Samsung Galaxy Nexus

touchwiz nisam nikad imao nit mi je potreban. koristim adw launcher cisto zato jer obicni ics launcher dolazi sa 5 ekrana, a ja vise od 3 ne trebam i ne koristim.

i ne razumijem zasto vam je minus manjak sd utora kad dolazi sa 16 ili 32 gb memorije. 

necu ulaziti u rasprave o dizajnu, meni je lijep, ogrebotine su jako rijetke na takvoj vrsti plastike, a ekran je vrhunski.

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
2 godine
Samsung Galaxy Nexus

To što ga neće nitko prepoznat na prvu savršeno. A TW izgleda kao da su ga djeca pravila (izbor boja). Ovo je ionako dev telefon za sve ostale tu je S2.

2 godine
Samsung Galaxy Nexus

Sirovost platforme?  Kako to misliš?  A praktički jednoglasan zaključak svih recezenata na netu da je ICS odličan korak naprijed za android.

I jel može proći barem jedna recenzija da autor ne spominje odziv ekrana,mislim da nema novog modernog smartphona,pogotovo u ovoj klasi,koji ima slab odziv ekrana!

Ako sam ti pomogao stisni HVALA.
5 mjeseci
protjeran

{#} Ej iPhone ima goru kameru od K750i (bio sam glavna faca u selu kad sam stavio firmware od w800) . Tako pametan, a tako loše vidi. Uopće nisam o tome razmišljao kad sam ga kupovao (uzeo pod dug od jednog majmuna).

mislim da je ovo čudo skok naprijed naspram iphonea1.{#}

the quieter you become the more you are able to hear
11 mjeseci
Samsung Galaxy Nexus

Pa ovo je referentni uređaj i koliko mi je poznato Google ga ne izdaje da bio top i najbolji nego da se pokaže što se sve može sa njihovim OS-om i da bi developeri mogli raditi na "čistoj" platformi.

Gdje god bih pročitao recenziju čitao sam večinom pohvale na ICS stoga mi vaša recenzija baš i ne stoji.

21 mjesec
protjeran
Samsung Galaxy Nexus

Članak čak dva puta sugerira kupovinu tiskanog izdanja, što se obzirom na "detaljnost" recenzije uopće ne isplati. Autor je napisao manje od jadne dvije stranice vlastitih dojmova o ICS-u a o Nexusu ovo što ste pročitali ovdje. Ova izuzetno površna recenzija je kao kad gledate foršpan za blockbuster te pogledate film i shvatite da ste sve zanimljivo već vidjeli.

11 mjeseci
Samsung Galaxy Nexus

SGS II je po meni bolji. Ljudi, treba držati mrcinu u ruci od 4,65 inča, SGS II je po dimenzijama maksimala za mobilni telefon, sve više je previše. Svaka čast Nexus-u, ekstra je to fon ali je preveliki, ali ko voli nek izvoli...

4 godine
Samsung Galaxy Nexus
Minus
Dizajn, ipak nam nedostaje TouchWiz UI, nema microSD utor

- ajde dizajn subjektivno pa necu komentirat, s microSD mozda bi se i slozio, ali da mu je minus TouhWiz je vec bolesno da novinar izjasni. pa taj TW je najvece sranje koje unistava pravi android.
ja osobno (a i sve radne kolege) kupujemo samo nexusa (nije vazno koji brand ce ga proizvodit) jer uvijek ima najnoviji android i cisti android.

s druge strane bi komentiro velicinu mobitela, uvijek sam govodio da mi je nexus one maximalna velicin mobitela (3.5") ali nakon mjesec dana nosenja ovog galaxy nexusa nemogu nista drugo zamislit da nosim.

celeron 333mhz / 64sdram / monitor u boji
4 godine
Samsung Galaxy Nexus

Zanimljivo kako profesionalac (ili čovjek koji sebe zove profesionalcem) uopće može navest nedostatak TouchWiza na Nexusu ili uopće spominjat ijedan custom UI kad je Nexus serija u pitanju. It not a bug, it's a feature.

Kome je to mana, nek uzme nešto iz Samsungove Galaxy serije koja ima TouchWiz.

Poznato je, i to dobro poznato kako je Nexus serija Googleova perjanica (što uopće ne piše u recenziji) za prezentiranje najnovije verzije OS-a, počevši od HTC-ovog G1. Nexus serija nikad nije imala custom UI niti će ikad imat. Znamo zašto ljudi uzimaju Nexuse - jer ima netaknut i nebloatan Android OS + redovite nadogradnje dok traje vijek uređaja (RIP Nexus One).

tl;dr :) - traljavno napravljena i totalno neinformirajuća recenzija koja kao da je sastavljena od dijelova ulomaka (čak ne i čitavih ulomaka) koja me sigurno neće potaknit da pročitam čitavu u novom BUG-u.

PS:

Dizajn je subjektivna stvar, spominja bi ga samo u usporedbi sa drugim uređajem obavezno uz objašnjenje zašto je ovo ili ono bolje odnosno lošije.

Također, nije se spomenila jedna od glavnih mana, a to da troši bateriju ka blesav (nego baterija je zapravo plus? WTF?). Veliki ekran i Dual Core - Do More plaća danak :)

HONDA: THE POWER OF DREAMS
21 mjesec
protjeran
Samsung Galaxy Nexus

Autor članka i "recenzije" u tiskanom izdanju bi mogao pogledati kako se zapravo radi recenzija.

3 godine
Zeljko1 kaže...

Autor članka i "recenzije" u tiskanom izdanju bi mogao pogledati kako se zapravo radi recenzija.

Možda da pogleda ovu recenziju.{#}

2 godine
Samsung Galaxy Nexus
Solidna baterija? Pa svaki test baterije na ovom uređaju pokazuje da ne izdrži preko 35 sati.
21 mjesec
protjeran
amater_2 kaže...
Zeljko1 kaže...

Možda da pogleda ovu recenziju.{#}

Svakako, lakše mu je zbog jezika {#}

3 godine
Samsung Galaxy Nexus

Nejasno mi je kako nedostatak TW-a može ići pod minus. To je Nexus telefon, cijela poanta Nexus linije je da dolaze s čistim, vanilla Androidom. To što uređaj proizvodi Samsung nema nikakve veze, ovo je uređaj kontroliran od Googlea, Google direktno izbacuje updateove za njega. Minus TW-a bi išao za neki Samsungov uređaj gdje nema TW-a, mada u ostalima ima, dok mi je prosto blesavo to stavljati za Nexusa, kao da ste samo 2 Android telefona probali i da ni ne znate što je Nexus linija već samo gledate "Samsung, aha, što onda nema TouchWiza?"

~
4 godine
dturko kaže...
Solidna baterija? Pa svaki test baterije na ovom uređaju pokazuje da ne izdrži preko 35 sati.

Tako je, baterija je 1750mAh i dovoljna je jedva za jedan dan poslovnog korištenja (push mail preko exchangea, pozivi par puta u sat vremena, bez kamere i youtubea, eventualno koja web stranica). Pitam se kako je potpisani recenzent to testirao. Biće ga ostavio u ladici sa ugašenom internet vezom i slušao alarm za praznu bateriju :)

Nexusi su uvijek bili High-End uređaji u doba kad se pojave, a svi high-enderi se guše s baterijom. Takvo nešto je skroz očekivano.

E i nema usb mass storage nego koristi onaj MTP protokol. FAIL. Mislim da Cyanogenmod 9 za GN ima neki hack da to radi kako treba.

HONDA: THE POWER OF DREAMS
3 godine
Samsung Galaxy Nexus

Meni je također nepostojanje TouchWiza nikako nijem inus nego plus - prevelik je, ne donosi mi apsolutno ništa posebno da je pozitivno, a ima hrpetinu meni nepotrebnih gluposti, gotovo sve sam nadomjestio nečim drugim jer je to drugo jednostavno bilo bolje -- tak da stvarno ne kužim gledanje na to kao nedostatak ...

I naravno ranije opisana situacija da iako uređaj proizvodi samsung on ga proizvodi za Google i po njihovim specifikacijama pa mi je normalno da nema Samsungovog softvera unutra (osim ako ga Google zatraži)

To mi je plus za Nexus ... jos da si ga mogu priuštit ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 9:45 (Latz).
3 godine
Samsung Galaxy Nexus

Nexus serija i je tu da prikaze stock Android , a ne sa touchwiz-om, sensom i ostalim glupostima ;)

2 godine
NiGHTSEEkER kaže...

Nexus serija i je tu da prikaze stock Android , a ne sa touchwiz-om, sensom i ostalim glupostima ;)

Sense nije glupost :)
3 godine
Samsung Galaxy Nexus

Je l' bi moglo to čudo u T-Mobile doći uskoro?

~
13 mjeseci
Samsung Galaxy Nexus

Čitao sam nešto na netu da postoje različite "verzije" softwarea na Galaxy Nexusu od kojih jednu (yakju) održava i updatea direktno Google, dok za ostale updatei dolaze od strane Samsunga. Zanima me jel se zna možda koju verziju prodaju u ovi kod nas u Vipnet-u, jel ovu od Googlea ili od Samsunga?

2 godine
Samsung Galaxy Nexus
pwn too much...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice