Samsung Galaxy S+

poruka: 208
|
čitano: 18.627
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Galaxy S+".
2 godine
Samsung Galaxy S+

Super mobitel i ja si ga planiram uzeti, no danas zovem T-mobile i žena mi kaže da ga nema niti u jednom t-centru u HR da su u dolasku i da se očekuju sredinom 12 {#}

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
17 mjeseci
Re: Samsung Galaxy S+

"ali kako se njegov prethodnik prodao u 20.000.000 primjeraka, nasljednik ipak zaslužuje pozornost".

Maheri ste za pisanje, stvarno.
I da se nije prodao u tolikom broju, kao IT časopis, ne morate ni navoditi razlog zašto pišete.

Samo pišite, pišite, pišite i pišite.
Učite neuki narod o onome o čemu nam budućnost ovisi.

Malo parafraziram, ali sam ostao wo.Otafak kada sam pročitao citirano. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
4 godine

ja sam poredio galaxy s i s+, ali kad ga hoces da otkljucas i kliknes ono power dugme, treba mu dosta duze od s-a da se upali ekran. Moze biti da je softver u ovom plusu bio stariji pa je to mozda razlog.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 1:46 (shiljak).
21 mjesec
Samsung Galaxy S+

u toj brojci od 20 milki se nalazi obuhvaćeno sve sa imenom galaxy a da je od samsunga. a ne galaxy s samo.

3 godine
Samsung Galaxy S+

Zanima me galaxy s+ vs xperia arc s?

ja bi radje uzeo arc s. 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
11 mjeseci
sudy_freak kaže...

"ali kako se njegov prethodnik prodao u 20.000.000 primjeraka, nasljednik ipak zaslužuje pozornost".

I da se nije prodao u tolikom broju, kao IT časopis, ne morate ni navoditi razlog zašto pišete.

Kao IT casopis trebali bi navesti razlog zasto uopce pisu o mobitelima i zasto je vecina clanaka vezana uz mobitele. Informaticka tehnologija postoji i u ves masinama, mikrovalnima.... pa bi mozda bilo dobro da i o njima dnevno citamo 10tak clanaka na Bug onlineu.

4 godine
BlueMax kaže...
sudy_freak kaže...

Kao IT casopis trebali bi navesti razlog zasto uopce pisu o mobitelima i zasto je vecina clanaka vezana uz mobitele. Informaticka tehnologija postoji i u ves masinama, mikrovalnima.... pa bi mozda bilo dobro da i o njima dnevno citamo 10tak clanaka na Bug onlineu.

Nije ti bas neko poredjenje. Smartphoni su danas nekakav mini PC i puno vise zasluzuju da se pise o njima nego o "informatickim tehnologijama u ves masinama". Mada se i meni cini da bugovci pretjeruju.

11 mjeseci
luka_cro kaže...

ja bi radje uzeo arc s.

Arc S je u istom rangu kao Galaxy S2 ( iako nema dvojezgreni proc ), tako da mislim da i nema prevelike diskusije tu..

4 godine
neaktivan
Samsung Galaxy S+

Ja trenutno koristim Galaxy S i prezadovoljan sam s mobitelom. Bilo je u početku problema sa firmwareom 2.1 i 2.2 ali nakon updatea na 2.3.4 i novog ROM_a mobitel radi presavršeno. Trenutno ne vidim nikakve potrebe za zamjenom na S+ zbog nekoliko sitnijih promjena. Po meni bi bilo bolje da se u mob stavlja malo više memorije nego jači procesori.

9 mjeseci
Samsung Galaxy S+

Ovom Galaxy S Plus mobitelu su danas digli cijenu u T-Mobile s 498 na 798 kn (Total S tarifa i trajni nalog), ali i dalje je isplativa kupnja. Pogotovo ako uzmete Total S tarifu s 50% popusta za mlade. Naravno, ako ulovite taj mobitel u T-centru :) :)

4 godine
Samsung Galaxy S+

heh, a da li se zna jel uopce taj mob dosao u t-centre, ja sam jucer ga trazio i nemaju ga baš?

3 godine
DowlaBoy kaže...

u toj brojci od 20 milki se nalazi obuhvaćeno sve sa imenom galaxy a da je od samsunga. a ne galaxy s samo.

Nije istina. Nedavno su iz Samsunga objavili kako su ISPORUČILI 10 milijuna SGS II, a istovremeno su potvrdili da su SGS isporučili u 20 mil primjeraka.

Ako ne vjeruješ pogledaj malo starije novosti.

6 mjeseci
sweeth kaže...

Ovom Galaxy S Plus mobitelu su danas digli cijenu u T-Mobile s 498 na 798 kn (Total S tarifa i trajni nalog), ali i dalje je isplativa kupnja. Pogotovo ako uzmete Total S tarifu s 50% popusta za mlade. Naravno, ako ulovite taj mobitel u T-centru :) :)

Ma morala je bit greska, bilo je u M tarifi po 8 kuna, to je tek bilo nerealno. Te nove cijene su iovako dosle prije par dana, kad su ga pocetkom 11 uveli, kostao je 598 kn u XL tarifi.

12 mjeseci
Samsung Galaxy S+

Hoće li ovo dobiti ICS?

Koliko će ovo koštati, ali bez pretplate?

Zar ovo stvarno ima 3mpix?

Dobrovoljno pomažem onima koji ništa ne rade !!! ////////////////////////////// Ima puno F1 momčadi na svijetu, ali ipak je samo jedan Ferrari
4 godine
neaktivan
Samsung Galaxy S+

U sustini sve isto kao normalni galaxy s, samo sa 1.4 ghz cpu umjesto dosadasnjeg 1.0. Dakle, kamera 5 mpx.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
12 mjeseci
Samsung Galaxy S+

Isti Iphone 3gs po izgledu mislim.

17 mjeseci
culi kaže...

Isti Iphone 3gs po izgledu mislim.

Ma identičan {#}

Osim ne-okrugle soft tipke, +2 touch tipke, stvarno identičan.

Btw. ti prije nisi vidio SGS-a običnog? 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
2 godine
ormar kaže...
luka_cro kaže...

ja bi radje uzeo arc s.

Arc S je u istom rangu kao Galaxy S2 ( iako nema dvojezgreni proc ), tako da mislim da i nema prevelike diskusije tu..

Galaxy SII je daleko ispred njega. SII ima bolju kameru, bolji procesor, veci kapacitet, vise memorije

Ne vidim po cemu se uopce moze usporedivat sa SII

12 mjeseci
Samsung Galaxy S+

Sgs2 je za sve telefone na tržištu space šatl, od Arc s-a do iphona

Dobrovoljno pomažem onima koji ništa ne rade !!! ////////////////////////////// Ima puno F1 momčadi na svijetu, ali ipak je samo jedan Ferrari
8 mjeseci

Mislim da neće dobiti službeni ICS, iako je to šteta. Xperia Arc S, isti hardware će dobiti nadogradnju.
Inako sam negdje pročitao da su se proizvođači softa dogovorili s Googleom da će izdavati po tri nadogradnje za telefone, no to se može odnostiti i na 2.3.4, 2.3.5 2.3.6
U svakom slučaju, tko ga ima ili ga uskoro kupi, nek se registrira i posta svoj zahtjev za Cyanogenmod support za ovaj telefon ovdje obavezno:

http://forum.cyanogenmod.com/topic/28822-samsung-galaxy-s-plus-gt-i9001/page__st__100

Ukoliko ga podrže, bit će to bolje nego službeni ROM.

Ovu informaciju za registraciju na forum, i traženje podrške za i9001, molim proslijedite dalje. Što nas bude više, to bolje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 21:49 (Porga).
3 godine
Samsung Galaxy S+

Ganjam ga već 20 dana i nema ga ni u jednom T-centru...

Nemogu vjerovat da drže mob u ponudi, a nemaju ga već mjesec dana

2 godine
Samsung Galaxy S+

nema ga zato sto je povucen iz prodaje zbog softverske greske na 2.3.3 Gingeru.2.3.5 radi normalno......

2 godine
neaktivan
Samsung Galaxy S+

Galaxy S+ je danas(30.11) stigao u t-centre, ali ubrzo ce biti rasprodan.

3 godine

tako je,  mene su zvali danas da dođem sutra ujutro po mob...

17 mjeseci
Jura3 kaže...

Galaxy S+ je danas(30.11) stigao u t-centre, ali ubrzo ce biti rasprodan.

Potvrđujem.

Držao sam jednoga u rukama danas (kolega s faksa kupio).

Jako su ga lijepo sklepali, jasnoća i oštrina zaslona, oblik, izuzetno mala masa.
Jako zgodna stvarčica. 

18 mjeseci

po kojoj cijeni ga je uzeo?

dali je jos stara cijena?

i dali imas jos u ponudi?

18 mjeseci
zeryx kaže...

po kojoj cijeni ga je uzeo?

dali je jos stara cijena?

i dali imas jos u ponudi?

Bio danas u t-coma. Dobili par komada i podijelili ih ovima sto su rezervirali... Mene nije dopalo :(

18 mjeseci

ja sam ga rezervirao prosli tjedan. i cekam da dode u tcentar.

nadam se da ce sutra.

3 godine

ja ga kupio danas, s tim da sam ga rezerviro prije 15ak dana

Cijena je ista tj 798kn u extra total S tarifi

2 godine
neaktivan
Samsung Galaxy S+

U kojem t-centru ste naručivali? Dal je moguće odustati od kupnje ako ga naručiš pa mu se npr promijeni cijena i neželiš ga više?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice